Ma átvettem az autót, időre (sőt kicsit korábban is).
A budapesti Pappas-nál a Tóth Krisztiántól, vettem át.
Vélemény: korrekt kiszolgálás, bármilyen furcsa de az én érdekeimet is nézte ( biztosítás, hitel, ajándékok stb. ). Alapból benn volt a szövetszőnyeg és kresz táska. Persze az elengedhetetlen Törley pezsgő és fénykép az autóval. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, minden kérdésemre gyors és kielégítő választ kaptam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Érdemes benézni.
Mikor rendelted meg?
Én a múlt hét elején foglalóztam (az autó a Lágermaxnál áll) és csak most pénteken tudták megmondani a motorszámot a biztosításhoz.
Kérdésemre (mikor lesz autó?) Talán 2 hét..... (KIA nem küld papírokat, stb....)
Nem értem miért tart egy a kereskedéstől légvonalban kb. 10km-re álló autó forgalomba helyezése 3 hétig (ha szerencsém van...)
Mivel tegnap eladtam az autómat, minden nap késés megvisel... :-)))
Lehet, hogy nincs elég sötét odakinn, de nálam a fényszórók korrektek, ilyen fényhatást tompított fénynél csak Audiban láttam. Szerintem valaki olvassa a KIA-tól a fórumot vagy túl sok negatív visszajelzés érkezhetett, mert az én kocsimban már tudti a világítás. Pedig az álltalatok felvetett gond reális volt. December közepén amikor mentem teszt vezetni sötét volt és valóban gyengének itéltem meg a fényerejét. Színe fehér, közeli a napfényhez, nagyon jól lehet látni vele. Majd csekkolom hazafele melóból a ködfényszórókat is. Tehát én nem cserélek égőket.
KÖZÉRDEKÜ INFO!!!! WEST üzeni,hogy megvan az új szoftver a CRDI hez!!!! Most teszteleik,ha ok jövőhéten már lehet kérni a szervizekben a frissítést!!!! /HA tényleg jó lesz,akkor elég gyorsak voltak a KIA-s fiuk....:))))))/
ja... ma vettem észre, hogy az egyik - pont a képen is látható (köszönet érte KiberLovagnak :o) )- bolha hiányzik a kocsi elejéből. Nem tudja valaki, lehet-e ilyet külön kapni?
Ma szabin voltam, és beugrottam az egyik szervizbe a hifi lefagyásával kapcsolatban. Elmondták, hogy nem olyan egyszerű a garanciális cseréje, mert szét kell szedni, le kell olvasni a gyári számát. Azt el kell küldeni a Siemensnek, aki utánanéz, hogy egy esetleges software frissítés megoldaná-e a problémát. Ha nem, akkor meg kell rendelni az új fejegységet, azt elbírálják és csak a megérkezése után lehet szó bármiféle cseréről.
Gondoltam, megkérdezem az embert, hogy ez a 7év garidő alatt megvalósulhat-e, vagy kicsúszom belőle, mire lefutjuk a köröket... (2 hónapos fejegységgel ennyit tökölni) :s
Ma átvettem az autót, időre (sőt kicsit korábban is).
A budapesti Pappas-nál a Tóth Krisztiántól, vettem át.
Vélemény: korrekt kiszolgálás, bármilyen furcsa de az én érdekeimet is nézte ( biztosítás, hitel, ajándékok stb. ). Alapból benn volt a szövetszőnyeg és kresz táska. Persze az elengedhetetlen Törley pezsgő és fénykép az autóval. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, minden kérdésemre gyors és kielégítő választ kaptam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Érdemes benézni.
Autórol:
1.6 CRDI KIA Cee'd SW EX elektromos csomag plusz machine silver.
Nem tudom, hogy csinálták de nagyon jó! Kíválóan megy és semmi nemű hibát ( az említetteket a fórumon ) sem tapasztaltam.
Sziasztok! Mint már említettem egyszer, műszaki analfabéta vagyok, így az alábbi problémámat már szervíznek is említettem, de nem volt ötletük, mi lehet a baj. Sebességváltás után a kuplungpedált felengedve a legvégén a pedál kattan egyet, és érzem is a lábam alatt a kis ugrást. Ezt kizárólag sebességváltás után csinálja (de nem minden esetben!!), ha csak úgy nyomkodom a kuplungot, minden OK. Nincs ötletetek, mit nézessek meg rajta? Köszi előre is