Sziasztok.Talán már irtam ide nemtudom.A TÖKÉLETES KATONA(Universal Soldier) 1 filmzenéi nincsenek meg valakinek?Jean Clude Van Damme és Dolph Lundgren játszott benne.A zeneszerző egy bizonyos CHRISTOPHER FRANKE.Már mindenhol vadásztam erre a zenére de ezidáig sehol se akadtam rá.Nagyon megköszönném ha valaki tud segiteni.Köszi.Sziasztok.
Kösz a segítséget,de sajnos nem jutottam előbbre pedig vagy egy órát szörföztem utána.Konkrét dolgot nem találtam.Nincs valami ötleted honnan tudnám megszerezni a számot?
Szerintem, ezt keresed, gondolva abból, hogy francia és 9,23-as az átlaga :o) BTW, ha igen, akkor egyrészt szellemes, szvsz, a magyar filmcim választás, másrészt Michel Legrand a film zenéjének szerzője, aki azért nem kis név.
Egy kis segítség kéne aki tud légyszi írjon.Egy francia tévéfilm zenéjét keresem,kb a 90 es évek elején ment a tévében.A magyar címe vágyrajárók volt.Egy társkereső klubbról szóló vígjáték volt.Már a film eredeti címe is nagy segítség lenne.Előre is köszönöm.A másik amit keresek a polip című sorozat főzimzenéje ennio morriconétól.
Ez az egy szám kéne már csak a polipbol de egyszerűen nem találom sehol.Állítólag ki sem adták,de én ebben nem hiszek.Előre is köszönöm.Üdv
Keresem az Őrölt stone - 2008 a patkány éve című film egyik soundtrackjét amely a Ready to Die/Nights in White Satin címet viseli. Ez a 10. zene a soundtrack cd-n
>Kérdés: ez a Shearmur csinált még vmi hasonló tutit, v egyzenés arcot tisztelhetünk benne?
Ismeritek a '97-es Notre Dame-i toronyőr adaptációt? Jó sok magyar név van a stáblistában, meg egy olyan nagyágyúé, mint Richard Harris. A film zeneszerzője Edward Shearmur. Hallatlanul egyszerű, de roppant hatásos drámai zene, szerintem. Valamit kell tudjon a srác... :o) 'Kibírnám', ha meglenne ez a soundtrack, de elég reménytelennek látszik. :o(
tévéműsoroknál tudomásom szerint fél percig lehet variálni a részleteket, s ilyenkor trükkösen azt csinálják, hogy kikeresik az albumból az összes olyan tételt, ahol a főtéma szerepel, s egybekeverik. így csak fél percek szólnak más művekből, de a motívum ugyanaz, ezért tovább tarthat.
bár az is biztos, hogy pont az ertéelnél még talán ebbe is tojnak bele, pláne hogy filmzenék jogait a filmforgalmazó birtokolja, aztán ha csak a három legnagyobb magyar filmforgalmazóval jóban vannak, onnantól mindegy, hogy mennyit játszol egy adott zenéből. klasszikus műveknél más lenne a helyzet, 150 évnél nem régebbi mű esetében még engedélyt kell kérni az aktuális jogutódtól, egyébként asszem már nem.
ha pl a desert rose-t szeretnéd felhasználni, szerintem nézd meg, ki a magyarországi (vagy nemzetközi) kiadója az albumnak, és őket keresd meg a terveddel. valszeg el fogják mondani, hogy x összegért mehet a buli.
Bocs, nem utóbbiról hanem előbbiről van szó, szóval ha egy már létező zeneszámot akarok belerakni. Mittudom én Sting: Desert Rose az olyan hangulatos.
És azt hogy csinálták, hogy a Nagy fogyásba mikor belenéztem, épp mérlegelés volt, és nem tudom feltünt-e valakinek, Brad Fiedel Terminátor 2 zenéjét játszották háttérzenének. Szóval nem kell ahhoz igényes műsor hogy szerepeljen benne.
2001-es ürodüsszea, Napfivér,holdnővér, Hair, Dirty dancing, West side story, Csillagok háborúja, 1492, Hid a Kwai folyón, The Doors, Excalibur, Volt egyszer egy vadnyugat,.....
pff, hát erről fogalmam sincs. de általában minden zenésznek van honlapja, ahol az ügynökségének a számát vagy elérhetőségét megtalálod, esetleg ott érdemes nézelődni. ha magyar piacra készülő filmről van szó, szerintem esélytelen, hogy bármilyen külföldi zenész kifejezetten ehhez írjon dalt, de próbát megér.
Utóbbiról ha van szó, vegyünk mondjuk külföldi hírességeket, mondjuk egy Sting, vagy Moby volumennél ha magyar produkcióba kell a zene mennyi lehet az alsó határ $? Ha egyáltalán adják hozzá a nevüket? Ha egyáltalán tudják merre van M.o.
nem nagyon van tippem, igazából azt kell eldönteni, hogy saját betétet akar csináltatni, vagy egy korábbi számot szeretne felhasználni. előbbinél gondolom producereket és zeneszerzőket kell felkutatni (stílustól függően), utóbbinál a jelenlegi jogutódot.
sajnos a rupert gregson-williams által komponált kísérőzene semmilyen kiadásig nem jutott (sőt, a biográfiájában is elég nehéz találkozni vele), betétdalok pedig szintúgy nem ismertek a filmmel kapcsolatban.
Meg tudná valaki mondani, hogy mi annak a zenének a címe, amit a PrimaPrimissima legelején játszottak? Szokták máskor is, pl. cirkuszban...show műsorokban. A mtv honlapján fent van a videó, ott meg lehet hallgatni.
Nem tud valaki információval szólgálni nekem véletlenűl? Arról le szó ha valakinek szüksége lenne egy nagyjátékfilmhez egy dalra, betétnek, de nem betétdalnak, miféleképpen lehet ezt véghezvinni? Kell hozzá gondolom pénz, de mennyi? Meg gondolom egy név sem árt aki húzónévként garancia a minőségre, hogy nem valami gagyi filmhez adják a zenéjüket.
Van esetleg valakinek fogalma ezekről a dolgokról?
sziasztok!nem tudja valaki megmondani nekem F Főnök című sorozat zenéjének a címét??ha valaki tudja írja meg legyen szíves.ez egy új sorozat az rtl klubon eredeti címe:The Closer
Közben írtam a T-mobilnak és láss csodát válaszoltak.: Hot Chip zenekartól a Beach party című szám. Ezen zeneszám alapján Andreas Unge készítette el a zenét