Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Valójában csak a vakura nem volt jelentkező , de mivel konkrét ár ajánlatok nem hangzotak el privátban a termékekre , így még mindig az együttes eladással járok a legjobban .
Ha szetbontanad kozel a duplajaert tudnad eladni. (az objektivek darabja 100 korul) Nem veletlen, hogy ekkora a tulekedes erte. Egyben sem adnam 300 alatt.
Én az este már megegyezem az eladóval néhány dologra, de sajnos úgy néz ki, hogy valakinek egyben elad mindent. Ha te lennél a szerencsés nyertes és a Tamron 1,4X, illetve a Sigma 135-400-as feleslege lenne dobj egy mailt.
Nagyon rosszul látod Kalasnikov cimbora. Tudod mennyit dolgozott az a kiskereskedő azért a 140,- Ft haszonért?! Hány munkaórát állt sorban, elment a banánért, elszállította... :D:D:D
(csak azért írtam, mert marci3 nincs itt, hogy megvédhesse magát:))
Inkább hasonlítsd magad ahhoz a "kereskedőhöz", aki kisboltosként sorban áll a Pennyben, felvásárolja 210-ért a banánt az emberek elől, majd a kisboltjában kirakja 350-ért. Nekik is a szemükbe szoktam mondani, hogy "bunkó".
Gondolom leköpted már a boltost is, mert az egyszerre vesz 1000 kg kenyeret 160 ftért kilóját, majd te tőle megveszed 215 ftért kilóját. Mégsem húzza meg magát. Na megyek vért adni, hátha valakinek kell ismét a vérem. Szép napot. Jó szitkozódást. JL és Tejminátor között meg sikeres tranzakciót!
Szerintem ez nem ugyanaz, mint az egyben akarom eladni. Mivel azt írta, hogy lehetőleg, így mindenki9 úgy gondolta, hogy megér egy próbát, ha rákérdez az őt érdeklő darabra.
Tényleg nem akarok vitatkozni, de nem értem, hogy mire vagy büszke. Az egy dolog, hogy megveszed egyben. Szíved joga. De én a helyedben sunnyogva tenném.
S14 cuccait szórtam csak ide vissza, többi mind külföldi beszerzés volt, csak nektek jobban kellett volna S14 szettjeinek darabjai, mint nekem, és azért dobtam vissza, mert még meg sem vettem tőle, de már kaptam az emailokat, hogy valakiknek kéne a vaku belőle, valakiknek kéne a markolat belőle stb. Nem akartam vitát, felirtam fórumra, hogy aki a legtöbbet adja érte viheti.