a felszívott haj eljut, ezt többen alátámasztották, az alábbi oldalon olvasd el lécci a 34. hozzászólást, érdekelni mi a véleményed, hiszen nekem sosem volt porszák nélküli HEPA porszívóm.
én mondjuk azt használom legkevesebbet, mert az egész házban össz két aránylag kis szőnyeg van a gyerekszobákban, és nem is minden alkalommal szoktam azzal átszívni őket, amikor porszívózok, csak heti 1x....de úgy egyébként is meg vagyok vele elégedve, nagyon jól szív, abszolút semmi port nem ereszt vissza, szuper.
Nemtom a solacnál az az aktív szén szűrő tud-e annyit, mint egy 12-es hepa...de a beépített légfrissítő eleve gyanús, valószínűleg arra való, hogy elfedje a szagot, amit az elégtelen levegőszűrés "eredményez".:s Egy jó porszívónál nincs szükség ilyen hókuszpókuszra, anélkül is szagtalan teljesen.
az viszont elgondolkodtat, hogy "animal" porszívóknál nemigen erőltetik a porszák nélküli kivitelt és a HEPÁ-t sem, ennek lehet, hogy van valami oka? a nagymennyiségű szőr miatt talán hamar eltömődik?
Mert ezt a tipust nem lehet kapni a hivatalos magyarországi képviseleten keresztül, ezért nincsen a markabolt.hu-n sem; ez nem a magyarországi piacra szánt termék.
Más boltok (pl. electropark) közvetlenül a külföldi partnertől veszik.
Tudja valaki, hogy szövetporzsák anyagot hol lehet beszerezni? Van egy kis Panasonic porszívóm és ahhoz tartozékként megvéve többe kerülne mintha némelyik gépet újonnan megvenném.
Hát a kép alapján én is mást gondoltam róla.De mint a leírásomban láttad(olvass előre 1-2 oldalt)ez kézzel működik és csak a törlő tisztításához lehet használni a porszívót.Portörléshez nem!Ez egy luxuscikk,hogy ne kelljen kiráznod a portörlőt,és sajnos nem sokáig antisztatikus a törlő sem.Tisztítás után kb.3 percig.
Képzeld el,amikor az 5200 Ft-os kézi portörlővel megpróbáltam(kipróbáltam azért) letörölgetni a port a 3.percben már szállt ki a por belőle szanaszét a szobába.Ergo 3 percenként ki kellett volna ebből is szívnom,hogy tiszta és antisztatikus legyen újra.Szóval ezért is vittem vissza,mert semmivel nem volt jobb,mint a többi:(