Keresés

Részletes keresés

gershwin g Creative Commons License 2008.01.12 0 0 3300

timy, szerintem nyugodtan rakj fel néhány képet, pláne, ha találsz valami bakit. addig itt egy kis roland:

roland roli

Előzmény: timy091 (3279)
Miss.sorozat Creative Commons License 2008.01.12 0 0 3299
Linda m it akar csinálni? Egész életében Fehér elől bújkálni?
gershwin g Creative Commons License 2008.01.12 0 0 3298

hello timy, bocs ha félreérthető voltam, letölteni a gépedre nem  lehet, csak megnézni. azt pedig már, úgy látom, sikerült kinyomozni, hogyan kell.

www.tv2.hu, felső sávban nyomod a 'video' opciót, az új ablakban jobbra fent klikkelsz a JR logora és már ott is vagy az epizódoknál, amiket általában egy nap késéssel már fel is raknak. illetve a pénteki többnyire csak hétfőn kerül fel, legalábbis én így figyeltem meg.

vagy egyszerűen klikkelsz a linkre, amit mmp is megadott: http://webcast.tv2.hu/jobanrosszban/

ott meg simán ráböksz a képre és pár másodperc után már indul is a cucc.

nekem csak egy bajom van ezzel a rendszerrel, éspedig, hogy az epizódok számozás szerint vannak feltéve. régen jobb volt, mert az adás időpontja szerint lehetett kikeresni. és én most is csak azt tudom, hogy pl. nem láttam a szerdait, viszont egyáltalán nem vagyok képben, hogy az vajon hányadik rész lehetett. na mindegy.

péntekiben tök vicces volt a nándi, ahogy kifigurázta várnagyot. nándi rohadt jó.

súlyos volt, ahogy dóri beszólt viktornak, amiért gyertyafénynél romantikázott margittal. még nincs is köztük igazán semmi, máris szemrehány.

péter meg mit udvarolt ott várnagynak a liftnél?

norbi tök jól hozza ezt a nyálas hülye gyereket. végre valaki kilóg a sorból. nem mondom, hogy nagyon pazar karakter, de elég sajátos és felismerhető. rékának hozzá képest nulla az egyénisége. szegényke mostanában - csatlakozom az előttem szólóhoz - valóban olyan kis semmilyen. remélem, kardos hamarosan paráználkodik valakivel, és réka végre káromkodik egyet. valamivel életet kéne lehelni bele. civakodjon ő is. ahogy laura-klári, péter-előd és viola-dávid szoktak. legjobb, amikor két ember marja egymást. én legalábbis azon szórakozom a legjobban. na meg vilikén.

Előzmény: timy091 (3297)
timy091 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 3297

gershwin q! :)

Hogy kell "letölteni" a részeket? :)

Előzmény: gershwin g (3286)
timy091 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 3296

Igen, ezt akartam.....:) mmp! Köszi :)

Előzmény: Törölt nick (3295)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.11 0 0 3295
Pontosabban 1 napi késéssel:

http://webcast.tv2.hu/jobanrosszban/
Előzmény: Lilia (3293)
Deborka Creative Commons License 2008.01.11 0 0 3294
Úgy előkészítették Kamu apaságát, hogy ebből már a leglogikátlanabb szövegírók se visszakoznak.
Előzmény: timy091 (3288)
Lilia Creative Commons License 2008.01.11 0 0 3293
a tv2 honlapjan 1 hetes kesessel fennvannak az epizodok
Előzmény: perzsamacska (3270)
derek Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3292
Réka nagyon túl lihegi ezt a szilveszteri berúgást. Kitalálhatnának már valami szerepet neki , mert amit csinál az nagyon gáz. Néha együttérez vagy nevelni próbál. Mindkettő nagyon kínos.
timy091 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3291

Heh...ja :)

Na viszont én a kiscsajra mondanám h gerinctelen húzás volt tőle h ott állt és hagyta h Réka Violáékat szidja miközben pontosan tudja h Ő maga csempészte be a piát..:S

Előzmény: Motun (3290)
Motun Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3290
Fekete Richardnak kurv jó megjegyzése volt "csak nem egy másik spinét csaptál agyon?" kérdezte a lófejütől.
kékhagyma Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3289
én is elolvastam a port.hu-n a köv. 15 rész tartalmát, és nem igazán van szó erről.... :-)
Előzmény: timy091 (3287)
timy091 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3288
Most olvastam port.hu-n az előzeteseket....van egy olyan érzésem h Barbi csalódni fog...:P Vagy csak ezt remélem?......:P
Előzmény: timy091 (3287)
timy091 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3287

Sziasztok!

Én megtaláltam a 2008-as részeket...:)

A TV2 honlapján télleg nincsenek fent, de ha rámentek a TV2 honlapjára simán és ott fent arra h videó, kiadja a webcast.tv2.hu oldalt asszem és ott minden műsor külön van szedve, a JR is :) És már ott fentvannak az új részek...:) Én is tegnap találtam meg hálistennek...:)

A történésekhez nincs különösebb hozzzáfűznivalóm, sztem ha vki jól ismeri a csajt (külsőleg) akkor nemhiszem h bedől ennek az egésznek...Fehér márpedig elég közelről ismeri elvileg....:P Sztem az h Elődé a gyerek még egy ideig biztos nem derül ki :S

Előzmény: gershwin g (3286)
gershwin g Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3286

miért? norbi tényleg mindig arcoskodik, hogy így a nők, meg úgy a nők. meg párszor már beszólt az andrásnak, pl. legutóbb az öltönye miatt is, amikor ő meg ott üldögélt valami rémes fényes kék ingben.

amúgy én tegnap töltöttem le idei részeket. a keddi fent volt, az tuti.

Előzmény: raulista (3285)
raulista Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3285
Természetesen én sem erre gondoltam, hanem hogy nagyon egyszerűen ment neki a hazugság.
Előzmény: Motun (3284)
Motun Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3284

Talán csak nem olyan hülye hogy ott a kéróba ráugrik? Fényes nappal?

Előzmény: raulista (3283)
raulista Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3283
Nekem egyre inkább úgy tűnik, András az erőszakoló. Jót hazudott tegnap Nikinek Norbiról. Vagy ez megint csak félrevezetés?
Motun Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3282

Hát ezek a nyomkövetők a lóarcu vezetőjükkel, mit csináltak. Öt méterről követik az alanyt,aztán meg bebujnak hárman egy vékony fa mögé,három méterre a bejárattól és nézegetik a nőt órákon át.

Gyerekek a távcsövet is közben feltalálták. Hát a nózijában a szőrszálat meg lehet vizsgálni ha azonosítani akarják.

Ezek ott bohóskodtak a Linda meg közben elmegy hetyegni a Dáviddal, a Füredi villába.

Király, nem is olyan "szőke" a csaj.

icedancegirl Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3281

sziasztok!

Múlt héten csak szólt a tv, nem tudtam normálisan figyelni, gondoltam majd neten megnézem, de .... nem nagyon akarják felrakni a részeket. :S

de talán nemsokára! :)

hogy is volt ez a mandzsetta-ügy?

Andrásé a gomb és Norbi kérte kölcsön az esküvőre is és az operába is?

Vagy

Norbié a gomb és András kérte tőle kölcsön az esküvőre?

Nagyot néznék, ha mégis András lett volna...

és remélem kiderül, h a kissrác Előd fia! Barbara jól megszívná :D (na azért nem vagyok gonosz...csak kicsit és szeretem ha zajlanak az események :P)

Miss.sorozat Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3280

Minden évadban új főcím volt. Ennek az évadnak 1.részénél vártam 1újra, de nem volt:) Tényleg elég uncsi, de még mindig van olyan jelenet, ami nem történt meg. (legalábbis én nem láttam)

A másik:  A tv2honlapján nincsenek fent a 2008-as részek:(

timy091 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3279

A karácsonyi részekből fotóztam pár képet...(mer még a mostaniak nincsenek fönn, nemtom mikor akarják őket felrakni de már egy hete semmi :S brrrr...:@)

Szóval rakjak fel párat? :) V ha nem kell nyugodtan lőjetek le....:P XD

timy091 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3278

Azt énis észrevetttem h András aszonta Nikinek h Norbi otthon van, a másik jelenetben mega nővérkéknek osztotta az ingyenolajat...:P Nemhinném h megtalálja/látja a gombot...arról már mi tudnánk :) (az előzetesekből ;)) És azt is vszínűnek tartom h Damut nem fogják kiírni a sorozatból...legalábbis véglegesen...Nekemsincs különösebb bajom vele de tényleg ettől volt hangos a sajtó hetekig...majd meglátjuk :) Főcím már nekem is unalmas és lassan tényleg nem aktuális...régebben volt v 3 főcím (mindig változott) most meg már másfél-2 éve ez megy. :S

Előzmény: Motun (3277)
Motun Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3277
A Linda szöveg nagyon jó.... " semmi munka nem lehet fontosabb mint te anyukám"
ez igen... csak persze a meglovasított millkákból egy fillért sem adott az "anyu-
kámnak"

lehet a Niki meg megint faxra fut.... mert a masszőr gyerek dolgozik, az András vagy mi a neve azt mondta otthon van, a Niki másképp nem is ment volna el vele...
Ha meg a gombot is észreveszi...
Bár a masszőr az esküvő elött is elvehette a gombot, akkor pedig ő a hunyó, megerő-
szakolásilag...
kellegymosoly Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3276

és most meg kisdokibácsi a barátnőjének: könnyű volt az ügyelet, el se fáradtam...

Hát persze, ha doktornéni nem hallotta meg a kopogást :))))

kellegymosoly Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3275

és az milyen kétértelmű volt: "az orvosiban vagyok, ha kellek"  - vagy csak nekem tűnt annak?

Ja, és még egy kérdés, mert én eddig még sosem szabadultam: minek a börtönből kijövetkor KETTŐ  mobil?

kellegymosoly Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3274

még semmiről sem maradtál le... meddig maradsz? lehet, hogy addig kitart a nagy titok is :) 

újabban már szó sincs az erőszakról, ez valahogy elfelejtődött közben.

Előzmény: perzsamacska (3270)
Vica1989 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3273

még egy fontos dolog: mikor lesz új főcím? 1) unalmas - kisebb változtatásokkal - ez megy a kezdetektől 2) rég nem aktuális a képsor

Vica1989 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3272

elolvastam a port.hu-s előrejelzést ... nehogymá Barbi terhes legyen ... vagy ha muszáj, akkor legyen terhes Klári is

jaaa ... mikor megy el Előd ... tavaly mindenhol azt lehetett hallani h Damut kiírják, azóta hónapok teltek el és még a kb két hét múlva esedékes részekben sincs szó arról h eltűnne ...

nem Damu zavar, csak kíváncsi vok h mi lesz ... kicsit out-of-character lenne ha Előd, mint példás családapa feleségül venné Katust stb

kékhagyma Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3271
Pár hete (hónapja??) a Kisvárosban láttam, copfos frizurával. Vicces volt. :-)
Előzmény: gershwin g (3265)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!