Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
hello timy, bocs ha félreérthető voltam, letölteni a gépedre nem lehet, csak megnézni. azt pedig már, úgy látom, sikerült kinyomozni, hogyan kell.
www.tv2.hu, felső sávban nyomod a 'video' opciót, az új ablakban jobbra fent klikkelsz a JR logora és már ott is vagy az epizódoknál, amiket általában egy nap késéssel már fel is raknak. illetve a pénteki többnyire csak hétfőn kerül fel, legalábbis én így figyeltem meg.
ott meg simán ráböksz a képre és pár másodperc után már indul is a cucc.
nekem csak egy bajom van ezzel a rendszerrel, éspedig, hogy az epizódok számozás szerint vannak feltéve. régen jobb volt, mert az adás időpontja szerint lehetett kikeresni. és én most is csak azt tudom, hogy pl. nem láttam a szerdait, viszont egyáltalán nem vagyok képben, hogy az vajon hányadik rész lehetett. na mindegy.
péntekiben tök vicces volt a nándi, ahogy kifigurázta várnagyot. nándi rohadt jó.
súlyos volt, ahogy dóri beszólt viktornak, amiért gyertyafénynél romantikázott margittal. még nincs is köztük igazán semmi, máris szemrehány.
péter meg mit udvarolt ott várnagynak a liftnél?
norbi tök jól hozza ezt a nyálas hülye gyereket. végre valaki kilóg a sorból. nem mondom, hogy nagyon pazar karakter, de elég sajátos és felismerhető. rékának hozzá képest nulla az egyénisége. szegényke mostanában - csatlakozom az előttem szólóhoz - valóban olyan kis semmilyen. remélem, kardos hamarosan paráználkodik valakivel, és réka végre káromkodik egyet. valamivel életet kéne lehelni bele. civakodjon ő is. ahogy laura-klári, péter-előd és viola-dávid szoktak. legjobb, amikor két ember marja egymást. én legalábbis azon szórakozom a legjobban. na meg vilikén.
Réka nagyon túl lihegi ezt a szilveszteri berúgást. Kitalálhatnának már valami szerepet neki , mert amit csinál az nagyon gáz. Néha együttérez vagy nevelni próbál. Mindkettő nagyon kínos.
Na viszont én a kiscsajra mondanám h gerinctelen húzás volt tőle h ott állt és hagyta h Réka Violáékat szidja miközben pontosan tudja h Ő maga csempészte be a piát..:S
A TV2 honlapján télleg nincsenek fent, de ha rámentek a TV2 honlapjára simán és ott fent arra h videó, kiadja a webcast.tv2.hu oldalt asszem és ott minden műsor külön van szedve, a JR is :) És már ott fentvannak az új részek...:) Én is tegnap találtam meg hálistennek...:)
A történésekhez nincs különösebb hozzzáfűznivalóm, sztem ha vki jól ismeri a csajt (külsőleg) akkor nemhiszem h bedől ennek az egésznek...Fehér márpedig elég közelről ismeri elvileg....:P Sztem az h Elődé a gyerek még egy ideig biztos nem derül ki :S
miért? norbi tényleg mindig arcoskodik, hogy így a nők, meg úgy a nők. meg párszor már beszólt az andrásnak, pl. legutóbb az öltönye miatt is, amikor ő meg ott üldögélt valami rémes fényes kék ingben.
amúgy én tegnap töltöttem le idei részeket. a keddi fent volt, az tuti.
Hát ezek a nyomkövetők a lóarcu vezetőjükkel, mit csináltak. Öt méterről követik az alanyt,aztán meg bebujnak hárman egy vékony fa mögé,három méterre a bejárattól és nézegetik a nőt órákon át.
Gyerekek a távcsövet is közben feltalálták. Hát a nózijában a szőrszálat meg lehet vizsgálni ha azonosítani akarják.
Ezek ott bohóskodtak a Linda meg közben elmegy hetyegni a Dáviddal, a Füredi villába.
Minden évadban új főcím volt. Ennek az évadnak 1.részénél vártam 1újra, de nem volt:) Tényleg elég uncsi, de még mindig van olyan jelenet, ami nem történt meg. (legalábbis én nem láttam)
A másik: A tv2honlapján nincsenek fent a 2008-as részek:(
A karácsonyi részekből fotóztam pár képet...(mer még a mostaniak nincsenek fönn, nemtom mikor akarják őket felrakni de már egy hete semmi :S brrrr...:@)
Szóval rakjak fel párat? :) V ha nem kell nyugodtan lőjetek le....:P XD
Azt énis észrevetttem h András aszonta Nikinek h Norbi otthon van, a másik jelenetben mega nővérkéknek osztotta az ingyenolajat...:P Nemhinném h megtalálja/látja a gombot...arról már mi tudnánk :) (az előzetesekből ;)) És azt is vszínűnek tartom h Damut nem fogják kiírni a sorozatból...legalábbis véglegesen...Nekemsincs különösebb bajom vele de tényleg ettől volt hangos a sajtó hetekig...majd meglátjuk :) Főcím már nekem is unalmas és lassan tényleg nem aktuális...régebben volt v 3 főcím (mindig változott) most meg már másfél-2 éve ez megy. :S
A Linda szöveg nagyon jó.... " semmi munka nem lehet fontosabb mint te anyukám" ez igen... csak persze a meglovasított millkákból egy fillért sem adott az "anyu- kámnak"
lehet a Niki meg megint faxra fut.... mert a masszőr gyerek dolgozik, az András vagy mi a neve azt mondta otthon van, a Niki másképp nem is ment volna el vele... Ha meg a gombot is észreveszi... Bár a masszőr az esküvő elött is elvehette a gombot, akkor pedig ő a hunyó, megerő- szakolásilag...
elolvastam a port.hu-s előrejelzést ... nehogymá Barbi terhes legyen ... vagy ha muszáj, akkor legyen terhes Klári is
jaaa ... mikor megy el Előd ... tavaly mindenhol azt lehetett hallani h Damut kiírják, azóta hónapok teltek el és még a kb két hét múlva esedékes részekben sincs szó arról h eltűnne ...
nem Damu zavar, csak kíváncsi vok h mi lesz ... kicsit out-of-character lenne ha Előd, mint példás családapa feleségül venné Katust stb