A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Komoly személyeskedésbe csapott át a vita, így a topik - akkori - négy legutolsó hozzászólását töröltem. Nem célom, hogy kiszedjem az egész témát vagy megtizedeljem a mai hozzászólásokat, viszont az sem érdekel, hogy ki kezdte. Vitázni lehet és kell, de kultúrált keretek között. automaton politizálásért kapott 1 nap tiltást. További nyugodt fórumozást és túrázást kívánok!
Szeretném kérni a Túrafelszerelések - útiholmi topikból a 11085 és 11086 hozzászólásaim törlését, mert "fatal error" szülte, félrevezető és a tárgytól eltérő válaszokat szülve.
Ezentúl a moderátorral történő levelezést a turamoderator@gmail.com címen bonyolíthatjátok. Az adatlapon is lecseréltük. A központi Indexes címre, ahonnan törléskor a levél megy, ne válaszoljatok, az gyakorlatilag nem működik.
Én is erre a nem működő címre szerettem volna elküldeni azt a "tudjuk kitől" kapott, meglehetősen sértő e-mailt, amit - a M.M. szabályait feszegetve - feltettem a TTB topikba. Lehíggadva aztán pár perc múlva töröltettem is. Valószínüleg, ha el tudom küldeni a Modiknak, akkor nem hozom nyilvánosságra, első, mélységes felháborodásomban.
Volt pedig szó olyasmiről, miszerint a moderátorok tevékenységével nem javasolt nagyon foglalkozni, ami lehet, félreérthető volt, mert ilyen így szó szerint tényleg nincs a moderációs szabályzatban. Midenesetre nem feltétlenül írnék ide véleményt, mert nem szeretném, ha utána rászajkóznának még néhányan, meg ilyesmi. Csak annyit ide, hogy -balázs- véleményével nem is kis részben színel az enyém is.
Utánanézünk, hogy mi van a postafiókkal, kis türelmet. Egyébként kritizálni itt is lehet. Nem azt mondtuk, hogy ránk nem lehet megjegyzést tenni, hanem azt hogy aki innen ki van tiltva, arra nem.
A "Túramoderátor" nick mögött is van egy emailcím, mint mindenkinek, akié látható, oda próbáltam - azaz a teljesitmenytura kukac index ponty hu-ra, de azonnali hibaüzenet jött vissza. Ha erre sem lehet írni, rendben van - csak akkor fölöslegesen látjuk, azt viszont nem tudjuk, pedig szükséges és helyes lenne szerintem, hogy jelezni lehessen a véleményeltérést, amiket itt a M.M keretein belül nagyon nehéz, illetve csaknem lehetetlen. Azt semmiképpen nem látom megoldásnak, hogy semmilyen módon ne lehessen, mert bár megértem, hogy mondjuk ezzel anyázásra is lehetne mód, de akkor meg az illető kaphat esetleg totális eltiltást, és ez megjelenhetne a szabályzatban is, ez természetesen a ti dolgotok, hogyan és miként. Szóval vagy lehessen nyíltan kritikával élni, vagy ne lehessen nyíltan, de a lényeg, hogy lállhasson módunkban, hogy visszajelzést kaphassatok tűlünk, felhasználóktól, ami segíthet tisztázni olyan eseteket is, amikor a Túramoderátor épp nem tévedhetetlen - mivel ugye emberből van.
Elnézést, erre elfelejtettél választ kapni. Hogy tisztázzuk: melyik címre írtál, a túramoderátorira? Mert ami a törölt hozzászólásokkal kimegy az értesítő levélben, az nem működik, de erre ugyanúgy nincs ráhatásunk, mint a levél tartalmára.
Mi a helyzet tehát a moderátorok felé jelzés e-mailben történő módjával? Mint alább jeleztem, nem működik, így viszont nem tudom olyan esetben elmondani a véleményemet - legyen az bármilyen jogos is - mert itt meg sértene egyes M.M pontokat. És van véleményem, pozitívtól némileg eltérő.
Mindenben szerepünk van, ami a moderálással kapcsolatos, hiszen mi vagyunk a moderátorok, ez nem bonyolult. Ahhoz sem kell nagy jóstehetség, hogy a jövőben is követhetünk el hibákat, hogy meglegyen a folytonosság, bár eddig is az ellenkezőjére törekedtünk. Viszont te egész másról beszéltél. A motivációs elemzést pedig köszönjük (nem talált). Köszönettel elállunk ebben a témában a további parttalan vita és egymás mellett elbeszélés lehetőségétől, és tudomásul vesszük, ha mindenféle nem létező gondolatokat tulajdonítasz nekünk, mivel ehhez jogod van.