Sziasztok, én is szeretnék nyelvpiercinget, de még csak érdeklődési szinten vagyok, olvasgatok felőle meg ilyenek... milyen piercinget ajánlotok , láttam már, hogy van orvosi fém , meg tintán, meg szilikonos is...? mire kell figyelni? köszi előre is!
szia Nekem elöl van de genyedzik! és ezért még meg van dagadva egy kicsit és ezért nem merem ki venni! Meg akkarom várni mig teljesen le megy!Am ugy ma egy hetes.
Én kedden csináltattam, de ma kicseréltem kisebbre a piercinget (22-esről 16-osra), így megszűnt a pöszeség, enni is sokkal jobb, észre sem veszem. Ha a tiéd is elég jól begyógyult, cseréld ki. Sokkal jobb így és biztosan nem zavarja így majd faterodat sem. Te hova szúrattad? én hátrább kértem, és akril golyókkal, hogy nem koptassa a fogakat.
Az enyém is 4-5 napos, és még mindig pösze vagyok.. de ma már kicsit lejjebb ment a nyelvem duzzadtsága. Pár nap múlva már biztosan jobb lesz. :) Főleg ha majd ki lehet cserélni kisebb ékszerre.
fatter ki akkarja vettetni a piercinget hogy nem tok beszélni igy nem lehet benn pedig még csak 4 napja van benn elöször mindenki pöszén beszél ilyen kor. De medig leszek pösze kábé mert fatter már nem hagy????
császtok! Nekem ilyen geny van alul a piercing körül a nyelvemen és nekem azt mondta egy csávo hogy akkor biztos ki kelem venni mert a nyelvembe nem genyesedhet be! de nem akkarom ki venni! Most ki kellem majd venni vagy ez nem baj ha genyes?
ettem aztán beakat a piercungem és hát utána ömött a vér belőle XD de ma vagyis másnapra pedig egy kis piros golyócska nött a luknak az egyik oldalára és genyezik :S öblögetem de semmit nem ér nem fáj csak ottvan:S és idegesít mert fehér lett ujra a nyelvem tőle
2 napja csináltattam nyelvpiercinget. Szerencsére nekem egyáltalán nem fáj, nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. Pöszézek eléggé. Enni tudok elég jól, nem éhezem. :) A nyelvem nagyon bedagadt, és szinte fehér, pedig öblögetek.. Remélem ez gyorsan elmúlik.
Sziasztok , en most szeretnek rakni nyelv-piercinget , de nagyon felek a szurastol , meg h milyen erzes mikor berakjak , segitenetek???tudom h utanna megjobban faj de azt mar megolsdom:Dkoszi elore is
szia!az az általad említett "rosszindulatú" kis fehér valami az egy gennygóc..az nem gáz, ha ott van..általában a szúrt sebeknél előfordul, hogy gennyedzenek..nekem is gennyedzett a legelején..szóval, ne parázz..
császtok! Nekem tegnap ota van nyelvembe piercing meg van dagadva pösze vok és nem tok enni Az alján van ilyen ferér izé a luknál és attol félek valami rossz indulatu szar nem tudjátok mi lehet??? kösz
Nem azért modntam h meny el műtét alőtt hanem ha mégis kiveszik akor nem kell megvárni a tavasziszünetet! lehet h akor emg a másikat akarják kiszedni XD
nem kell azt szünetben! elmész valameik pénteken és ha ügyes vagy öblögetsz miután ezsel vlamit akor hétfőn már okés leszel max kicsit pösze! én is így csináltam
ááá doki ma nemtudott torokleoltást csinálni...28-án megyek vissza :S még ki nem derül hogy kiveszik e nemcsináltatok pc-t bármilyen szomoru is :( pedig annyira szeretnék már...na majd akkor szerintem tavasziszünetbe :D
Egyfelől tényleg jól jönne, ha nem vennék ki a mandulád. Viszont ha úgy áll, hogy előbb-utóbb úgyis ki kell vanni, akkor meg jobb lenne piercing előtt. Mert ha műtétre kerül a sor akkor 100%, hogy kivetetik Veled előtte. Azért drukkolok, hogy sikerüljön, amit szeretnél. :O)
:D holnap megyek dokihoz...remélem hamar kiderül hogy kiveszik e vagy nem, mert ha nem akkor tök zsír mert egész téliszünetben(dec.25-jan.6ig) pasimnál leszek xD szóval szurkoljatok hogy ne vegyék ki a mandulám :D
anyu aztmondta csináltathatok csak ne az ő pénzéből.ez nem az ő pénze.multkor rákérdeztem aztmondta majd megbeszéltük.azóta is beszéljük :D énis igérgettem már mindent...nemfogok annyit gépezni, tanulni fogok stb. ...ha megcsináltathatnám lehet hogy tényleg kicsit megerőltetném magam tanulásban...
jáájj olyan régóta szeretnék..nemtudom neki mért baj az ha nekem van a nyelvemben vmi szar...na mind1 holnap megpróbálom megdumálni vele :D pápusz
Ha minden igaz pénteken meglesz a pircingem , a szüleim nem engedték meg így titokba lesz ... és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban még. Tudna vki válaszolni a kérdéseimre ? :$:) elöre köszönöm :P
Sziasztok!!szeretnék már régóta nyelv pc-t de 2 gondom is van:'( 1.:most téli szünetben csináltatnám csak az egyik baj hogy torokgyuszim van és lehet ki is veszik a mandulám:'( de csak jövőhéten derül ki.... 2.:szalonban csináltatnám csak az a baj, hogy kell szülői beleegyezés...viszont anyu nemnagyon akarja...irjak egyet a nevében vagy milegyen?? segííítsetekkk!!!!