Keresés

Részletes keresés

túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 940
ismerd e SÉTÁLÓ NICKET?
Előzmény: emgergo (935)
J a a t Creative Commons License 2007.12.17 0 0 939

Igen

szép volt Csanya

Jaat

Előzmény: csanya. (828)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 938
ehhez viszont nem kell a topiknak zártnak lenni.. a végét írásodnak támogatom.
Előzmény: Törölt nick (930)
Túramoderátor Creative Commons License 2007.12.17 0 0 937
A levélben nem fenyegetünk senkit, az egy teljesen általános szöveg, ami törléskor kiküldésre kerül. Már írtam itt, hogy ennek illetve az Index Fórum szoftverének megváltoztatására nincs lehetőségem!

A kérdésedre nem kaphatsz választ! Sőt, ne is tedd fel még egyszer a kérdést, mert tiltalak! Olvasd el (és tartsd be) az "Állásfoglalások, TechHelp ť" 21. és 12., vagy az itteni 542. hozzászólását!
Előzmény: vajonmerre (923)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 936
Más.

Klubbá alakulásnál jól látom, hogy a klubtopiknak választott a moderátora?
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 935
Szerintem két pontba is bele szoktál akadni időnként, de ezt a modi tiszte eldönteni.
Előzmény: túrázó. (929)
asciimo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 934
nézd meg hogy mikor volt a Te első hozzászólásod a Teljesitménytúra topikba, és mikor volt az enyém. ennyit erről.
Előzmény: túrázó. (894)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 933

bocs még valmit.

ugye régi topikos vagy.. akkor tudo aztis mit értek az álkulcs alatt. nagyon jól levzetted a kijátzsás lehetőségeit.

szerintem ezaz ötlet csapda..és a topiknak.. én megtalálom amegoldást, amit már kersni sem kell

Előzmény: emgergo (924)
lutak Creative Commons License 2007.12.17 0 0 932

már nagyon elegem van, úgyhogy a válaszom csanya kérdésére: igen!

asciimo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 931
igen
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.17 0 0 930
Támogatom Csanya felvetését:IGEN, legyen zárt a topik!
Azonban ezt valahogy úgy szeretném megoldani, hogy az újak be tudjanak lépni, csak a problémás hozzászólókat zárhassuk ki.
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 929

nézd..ha M.m sétő?..akkor ezt kell tenni..  ahogy az ott le van írva.

tanúlmányozzátok.

de az nem sér semmiféle szabályzatot, ha valakinek mások az értékei mint a többségnek, és mások is egy túráról a véleményei.

viszont ha erre személyeskedéssel válaszol a topik?..akkor a topik az M.m sértő..én ezteddig is így tettem. ez nem provkáció..

Előzmény: emgergo (928)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 928
Konkrétan te repülnél először, provokációért :-)
Előzmény: túrázó. (927)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 927

"Alapvetően én arra szavaznék, hogy maradjon nyílt a topik, de sokkal durvább moderátori fellépéssel"

ezt támogatom!

Így az esélyek is egyformák. Csupán az M.m et kell betartani.. azthiszem ez nehéz lesz a topik tagjainak.. nekm viszont egyszerü.

Előzmény: emgergo (924)
PÍT Creative Commons License 2007.12.17 0 0 926

Tényleg, öszíntén sajnálom, hogy nem érted...

Engem, meg ne fenyegess, se burkoltan, se sehogy!

Előzmény: túrázó. (925)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 925

gondoldo?

számomra nincs zárt ajtó..sok álkulcsot ismerek.

a többit meg olvasd vissza azzal kapcsolatban amit csanya nagyúrnak írtam... és az nem vicc

Előzmény: PÍT (921)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 924
Na, én akkor indokolok is csanya 829-re:

+ visszajöhetnek olyanok, akik túrázó tevékenysége miatt beszüntették a topikolást, vagy csak read-only-k
+ nincs folyamatos provokáció túrázó részéről
+ ezért visszaterelődhetnek a dolgok jobb irányba, a légkör is jobb lesz
+ könnyebb elnyírni a provokációt, tisztán meg lehet fogalmazni azt is, hogy mit vár el a közösség
+ bárki újat itt is szívesen látunk valószínűleg, végül is öszvissz egy emberrel van a topik nagy részének problémája

- annak idején is elleneztem, mikor szóba került a bezárkózás
- megnehezítheti az újak beáramlását
- könnyen lehet, hogy minden bokorban provokátort veszünk észre, és kissé paranoid lesz a topik :-)
- sajnos ez sem garancia arra, hogy azok, akik beszüntették a topikolást, visszajönnek

Alapvetően én arra szavaznék, hogy maradjon nyílt a topik, de sokkal durvább moderátori fellépéssel.

Ez valószínűleg nem alternatíva.

Mint fent látszik, nem könnyű levezetni, de 5-4-ra azt mondom, hogy

IGEN, támogatom
vajonmerre Creative Commons License 2007.12.17 0 0 923
"Tisztelt" Túramoderátor!
Kérném törölt hsz.-em azonnali visszahelyezését, a korrekt válasz megadásával. Illetve a kérném a mailben való fenyegetőzés elkerülését. Komolyan.
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 922

a 917-es ben hasonlót írtam.

döntsön a moderatúra. a hozászólások sorsáról, ahogy azt az M.M is irja esetleg leírhatná az "elvárásait a szaktopik irányába, ha szügségesnek tartja.

viszont így értelmetlen a zárt topik törekvés.. én ezt mondom.

Előzmény: Kerek repkény (918)
PÍT Creative Commons License 2007.12.17 0 0 921

Ha most gyerekek lennénk és játszótéren történne mind ez, bucira lenne verve a fejed, moderatúra ide, moderatúra oda. Lehet, hogy nem értenéd, hogy miért- ahogy most sem érted, hogy mi miért van - de elöbb-utóbb kialakulna egy reflex nálad, ha a oda mész megvernek és az nem jó...

Itt, és most ez az egyik eszköz a "bucira verésedre", lesz egy zárt közösség, ahova te nem mehetsz be, amíg a közösség ezt máskép nem látja.

Előzmény: túrázó. (919)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 920
Speti egy képes beszámolójában több értelem van, mint a te teljes ttúra-topik tevékenységedben.
Előzmény: túrázó. (892)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 919

étettelek.

ezen is leht változtani.

de bocs.. nem vita.. de itt az indexen az M.m az úr ..az vonatkozik mindenkire, és nem csak túrázóra.

topkrombolásra gondoltál.. majd meglátjuk ezt.

ha én hibázok, azért válalom a felelősséget.

a véleménynyilváításhoz viszont mindeniek jogavan

perzse itt az indexen és a klubba te döntesz.. eztis az M.m mondja így..

viszont kérésed tanácsos megfogadni.

Előzmény: Túramoderátor (916)
Kerek repkény Creative Commons License 2007.12.17 0 0 918

Látom, ttúrából törölték a hszt. Egyetértek a zárttá tétellel. Számba véve azt is, ha túrázó. esetleg tényleg a teljesítméntúrákról társalogna és nem önmagát emelné a félistenek magasságába, szerintem írjon ő is nyugodtan. Mindaddig, míg nem kezdi el újra ezt, amit most művel...

Tehát a válaszom a zárttá tételre: Igen.

túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 917

osztom a véleményed.

szerintem a moderatúra eszközeivel meg lehtne ezt a dolgot oldani.

ami nem a topik témájába vágo hozzászólás azt törlni kell, ebben az esetben nem is alkulhat ki ott vita.

Vannak a klubban dühöngök..pl civakodó.

magm részéről ezt a moderációs topikot is megzsabdítanám a dühöngéstől, és odairányítanám a hozzászólásokat ahová valok.

Tehát a moderatúránk vannak olyan ezközei amivel ezt a kérdést meg leht oldani.

Előzmény: olahtamas- (914)
Túramoderátor Creative Commons License 2007.12.17 0 0 916

Nem te vagy az off, hanem te vagy az, aki a kulturált társalgást akadályozza.

Még egyszer iderajzolom:

Lassan meg kellene értened, hogy egy társaság tagjának lenni nem formális kérdés, és nem a MM pontjain múlik. Próbálj inkább úgy viselkedni, hogy szívesen lássanak és örüljenek neked. A többség ezt teszi. Hidd el, megéri!

Eddig rossz irányban kerested a megoldást. Tudom hogy te jobban ismered az MM-et, mint a többség, de ezt arra használod ki hogy visszaéljél vele. Ez olyan, mint amikor a fociban lesre futtatják az ellenfelet. Csakhogy az ott bevett dolog, mert meccselnek, de itt nem az, mert ez nem versenypálya hanem beszélgetőfórum.

Most pedig ha megengeded, mennék én is a dolgaimat intézni.

Előzmény: túrázó. (915)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 915

ezzel egyet is értek. az M.m ide fonatkozó dolgait be kell tartatni.

Ezért írtam. Nem én vagyok az off ott a t. túra topikba, hanem azok, akik személyemről, és nem a topik témájáról társalognak.

tehát ha jól értettem, ha nem adok okot arra amit most írtál, akkor a zárt klubból sem lehet kitenni.

és leht mellette hasonló profilu nyilt topik?

Előzmény: Túramoderátor (912)
olahtamas- Creative Commons License 2007.12.17 0 0 914

Nem hinném, hogy ez megoldást jelentene, de engem is zavar a kialakult állapot !

Nekem is volna mit mondanom, de tudom tűrtőztetni magam.

Arra kérnék mindenkit, hogy próbáljon hasonlóan eljárni, és megkímélni a többieket az igazuk bizonygatásáról. A legtöbben úgy is sejtik, hogy hol az igazság.

Szóval legyen a jelszó: ne vegyük fel a kesztyűt, a nyilvánvaló provokáció esetén sem.

speti2 Creative Commons License 2007.12.17 0 0 913

az olyanok miatt nem írok, mit te. meguntam az állandó vitákat amit te meg a hozzád hasonlók generálnak állandóan. ha átalakul zártá, hidd el hogy újból fogok írni.

"szerintem nem is túrázól mostanába." - erre azért ne vegyél mérget, mert attól még hogy nem mondom vagy nem látsz túrán még ott lehetek

Előzmény: túrázó. (892)
Túramoderátor Creative Commons License 2007.12.17 0 0 912

Így:

A moderátorok a jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják.

Egyébként pedig ha valakit kitiltanak, akkor az onnantól fogva nem tag, és akkor már nem is kell írnia. Van ilyen máshol is. Például valaki tag volt egy egyesületben, aztán kizárják, mert akadályozza az egyesület működését, és onnantól fogva nem tag. Na itt is így megy.

Előzmény: túrázó. (909)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 910

még egy konkrét kérdés.

akkor viszont leht egy nyílt topikot nyitni ugyanabban a szaktopik formátumban?

Előzmény: Túramoderátor (908)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!