A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
A levélben nem fenyegetünk senkit, az egy teljesen általános szöveg, ami törléskor kiküldésre kerül. Már írtam itt, hogy ennek illetve az Index Fórum szoftverének megváltoztatására nincs lehetőségem!
A kérdésedre nem kaphatsz választ! Sőt, ne is tedd fel még egyszer a kérdést, mert tiltalak! Olvasd el (és tartsd be) az "Állásfoglalások, TechHelp ť" 21. és 12., vagy az itteni 542. hozzászólását!
Támogatom Csanya felvetését:IGEN, legyen zárt a topik! Azonban ezt valahogy úgy szeretném megoldani, hogy az újak be tudjanak lépni, csak a problémás hozzászólókat zárhassuk ki.
+ visszajöhetnek olyanok, akik túrázó tevékenysége miatt beszüntették a topikolást, vagy csak read-only-k + nincs folyamatos provokáció túrázó részéről + ezért visszaterelődhetnek a dolgok jobb irányba, a légkör is jobb lesz + könnyebb elnyírni a provokációt, tisztán meg lehet fogalmazni azt is, hogy mit vár el a közösség + bárki újat itt is szívesen látunk valószínűleg, végül is öszvissz egy emberrel van a topik nagy részének problémája
- annak idején is elleneztem, mikor szóba került a bezárkózás - megnehezítheti az újak beáramlását - könnyen lehet, hogy minden bokorban provokátort veszünk észre, és kissé paranoid lesz a topik :-) - sajnos ez sem garancia arra, hogy azok, akik beszüntették a topikolást, visszajönnek
Alapvetően én arra szavaznék, hogy maradjon nyílt a topik, de sokkal durvább moderátori fellépéssel.
Ez valószínűleg nem alternatíva.
Mint fent látszik, nem könnyű levezetni, de 5-4-ra azt mondom, hogy
"Tisztelt" Túramoderátor! Kérném törölt hsz.-em azonnali visszahelyezését, a korrekt válasz megadásával. Illetve a kérném a mailben való fenyegetőzés elkerülését. Komolyan.
Ha most gyerekek lennénk és játszótéren történne mind ez, bucira lenne verve a fejed, moderatúra ide, moderatúra oda. Lehet, hogy nem értenéd, hogy miért- ahogy most sem érted, hogy mi miért van - de elöbb-utóbb kialakulna egy reflex nálad, ha a oda mész megvernek és az nem jó...
Itt, és most ez az egyik eszköz a "bucira verésedre", lesz egy zárt közösség, ahova te nem mehetsz be, amíg a közösség ezt máskép nem látja.
Látom, ttúrából törölték a hszt. Egyetértek a zárttá tétellel. Számba véve azt is, ha túrázó. esetleg tényleg a teljesítméntúrákról társalogna és nem önmagát emelné a félistenek magasságába, szerintem írjon ő is nyugodtan. Mindaddig, míg nem kezdi el újra ezt, amit most művel...
Nem te vagy az off, hanem te vagy az, aki a kulturált társalgást akadályozza.
Még egyszer iderajzolom:
Lassan meg kellene értened, hogy egy társaság tagjának lenni nem formális kérdés, és nem a MM pontjain múlik. Próbálj inkább úgy viselkedni, hogy szívesen lássanak és örüljenek neked. A többség ezt teszi. Hidd el, megéri!
Eddig rossz irányban kerested a megoldást. Tudom hogy te jobban ismered az MM-et, mint a többség, de ezt arra használod ki hogy visszaéljél vele. Ez olyan, mint amikor a fociban lesre futtatják az ellenfelet. Csakhogy az ott bevett dolog, mert meccselnek, de itt nem az, mert ez nem versenypálya hanem beszélgetőfórum.
Most pedig ha megengeded, mennék én is a dolgaimat intézni.
Nem hinném, hogy ez megoldást jelentene, de engem is zavar a kialakult állapot !
Nekem is volna mit mondanom, de tudom tűrtőztetni magam.
Arra kérnék mindenkit, hogy próbáljon hasonlóan eljárni, és megkímélni a többieket az igazuk bizonygatásáról. A legtöbben úgy is sejtik, hogy hol az igazság.
Szóval legyen a jelszó: ne vegyük fel a kesztyűt, a nyilvánvaló provokáció esetén sem.
az olyanok miatt nem írok, mit te. meguntam az állandó vitákat amit te meg a hozzád hasonlók generálnak állandóan. ha átalakul zártá, hidd el hogy újból fogok írni.
"szerintem nem is túrázól mostanába." - erre azért ne vegyél mérget, mert attól még hogy nem mondom vagy nem látsz túrán még ott lehetek
A moderátorok a jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják.
Egyébként pedig ha valakit kitiltanak, akkor az onnantól fogva nem tag, és akkor már nem is kell írnia. Van ilyen máshol is. Például valaki tag volt egy egyesületben, aztán kizárják, mert akadályozza az egyesület működését, és onnantól fogva nem tag. Na itt is így megy.