Odáig eljutottam,hogy a PhotoFiltre-be megnyitom és átrajzolom,de azt nem értem,hogy az XnViewbe hogyan tudom ráilleszteni....gondolom amikor átrajzoltam akkor Copy,így vágólapon lesz,de ha XnViewet megnyitom csomó mappa meg m,it tudom én..ott hogyan,merre? Kösz előre is!
A .tga fájlokat megnyitod és átalakítod egy ingyenes rajzprogrammal, pl. PhotoFiltre.
Vágólapra helyezed őket, a szintén ingyenes XnView képnézegetőben pedig ráilleszted az eredetiekre és ott mented el, a rajzprogramban viszont mentés nélkül zárod be őket.
Köszi. Tudom,nem semmi az sem,de sajnos nincsen még meg a játék,meg nem is biztos,hogy a gépemnek tetszene,mert most nincs videokártyám.De már régóta figyelem azt is,kipróbálnám már nagyon...
Bele is tettem az egyik festést,de csak tovább akarok jutni....:-)
Megszeretném csinálni a buszomat,nem sok változtatás kéne az egyikhez képest.
Szóval nem sok mindent kellene változtatnom rajta,rendszám meg egy-két reklám,viszont egy nagy kérdésem van.A nem nyíló ajtós változat ajtajait nem lehet valahogy átrajzolni bolygóajtósra?
Csakmert ha nem,akkor nem folyok bele ennyire a dolgokba de az én buszom bolygóajtós.
Egyébként jól sejtem,hogy VL67 ezek a saját festéseid?
Hali! Kösz a linket,tényleg elég sok új autó van és nagyon jó minőségbe.Én most Ikarusz festést hajtok,remélem valakinek eszébe jut és csinál 250-est ha nem akkor kénytelen leszek én átalakítani egy 260-ast,de egyenlőre azt se tudom hol kezdjem merre induljak milyen progival..
Értem,még nem próbáltam.....nekem kivan sütve,hogy jobb oldalon legyen közlekedés.Na most viszont olyan emberke kéne nekem akinek van 280-ashoz festése.Vagy tudja hogy kell csinálni,vagy tudja hol találom meg Vajdai Laci-t!