Hi, Series! A pótkulcsom, amelyben - gondolom - rossz a chip (nem oldja az immobit), nem kopott, a zárat és a kormányzárat tökéletesen nyitja. (Xsara II 1.9D) Megoldható, hogy működjön? Üdv! :-)
Már csak 1 probléma maradt: a gyári kulcsot újra kellene programoznom, mert nem nyit, nem zár a távirányítója :( A http://www.programyourkeys.com címen található összes megoldást próbáltam, de nem jött be, van valakinek konkrét infója, hogy 1999-es évjáratú 1,6B-s xsara 1-en hogyan lehet a kulcsot újraprogramozni?
Ui: egy urh teszterrel megnéztük a kulcsot, 433,925MHz-en szépen ad, valami adatcsomag is jön ki belőle, tehát a kulcs rádió része tuti jó.
újságolom, hogy ma du. megejtettem a 240.000km - s nagyszervízt.
A vízpumpa még eredeti volt, s semmi nyomát nem mutatta hogy bármi baja lenne, úgyanúgy a vezérműszíj feszítő sem és a szíj is hibátlannak néz ki.
Azért cseréltem mindent.
A hosszbordás szíj (szervószivattyú) feszítője viszont gallyon volt. Onnan jött a "turbós" hang, én naív meg a vízpumpára gondoltam, holott ahogy említettem, annak még semmi baja nem volt.
A támasztó gumibak is meoldódott, egy OFF Lada Niva ON gumibakja, kissé átszerkesztve, még jobb mint a gyári. (keményebb)
tapasztaltatok mát olyat, hogy az ablaktörlő csak késöbb reagál miután lenyomtátok a kapcsolót ? Ja és amikor elindúl rögtön maximális sebességgel töröl (csapkod mint egy őrőlt, aztán hirtelen minden normális...).
van olyan, nem kell vele foglalkozni.
tök véletlenül nem esőérzékelős?
és akármibe lefogadom, hogy a kormány közepében van a kürt, nem az indexkapcsoló végén.
ilyen.
késik.
meg kell szokni.
Ja és mostanában olyan is előfordul reggel az első indításnál, hogy csak nehezen röffen be, néha egy hangos "gong" szerű hang is van (immobiliser talán ?- bár erről nincs semmi visszajelzés ).
a tapasztaltatok mát olyat, hogy az ablaktörlő csak késöbb reagál miután lenyomtátok a kapcsolót ? Ja és amikor elindúl rögtön maximális sebességgel töröl (csapkod mint egy őrőlt, aztán hirtelen minden normális...).
Ja és mostanában olyan is előfordul reggel az első indításnál, hogy csak nehezen röffen be, néha egy hangos "gong" szerű hang is van (immobiliser talán ?- bár erről nincs semmi visszajelzés ).