Igen már érdeklődtem... 12ezer a nyerskulcs, kulcsmásoló is sokezerért vállalja ha vállalja, mert eddig csak olyat találtam aki elmondta ennyi lenne, de megcsinálni nem tudta :) Lakatos szerint a zár halott én nem értek hozzá... Ezért gondoltam erre a lehetőségre, de ha nem sikerül kénytelen leszek vmikor lekérni Citroenen keresztül, 1 pótkulcs azért nem ártana :)
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg hol lehetne utánnanézni, adott kocsihoz gyárilag milyen kulcskódot adtak? Citroen szakszervíz vagyonért nézi meg és kulcsot szeretnék illetve egyik zár megzakkant azt kellene vmikor kicserélni... Ehhez viszont kellene... :( Az a márkaszervíz amelyben vették esetleg tudja? Érdemes utána menni? Saját kocsiról van szó... Hátha itt is előfordult már valakivel...
Szétment a hátsó, alsó motortartó gumibakom. Vettem hozzá egy újat az Unixnál, de megszívtam, mert a régi amelyet kiütöttem belőle, 65mm átmérőjű, amit kaptam helyette pedig 70mm - es, szóval nem megy bele.
Unixnál nincs is másik és ugyanezt hozza az összes TU3JP motoros géphez, legyen az Citro vagy PUG.
A régi gumibaknak műanyag háza volt, az utángyártott pedig fémházas.
A OFF Peugeot ON szervízben az alu öntvény konzollal együtt cserélik, csak úgy kissé húzós az ára, de ugynézki én is erre fogok rászorulni.
Azért holnap még körülnézek milyen lehetőségek vannak kezemben a mintadarabbal.
Egyébként a gumi nem volt még átszakadva, de annyira be volt repedezve, s kigyengülve, hogy pl. rükvercben már kidobálta a sebességet, s sportosabb induláskor még koppant is egyet. Semmi extra, a motor be tudott bicskázni..
east-west-line 2005 Kft-nél ( www.citroenalkatresz.hu ) sikerült 1 napos határidőre rendelni cuccost, megjegyzem telefonban nagyon korrektnem tűntek és az értékesítő kolléga félinformációkból is tudta pontosan, hogy mi is kellene nekem.
A székesfehérvári citroen tóth-nál majdnem megvetették velem az 1-2. fokozat komplett szinkronszettjét az 5. fokozat szinkrongyűrűje és a rajta levő fogaskerék helyett, ráadásul minimum 1 hetes szállítási határidővel !
Sajnálatos módon elfeledtem továbbítani leveled evmzrt felől, ezért nem tudok időben válaszolni. Amennyiben kérdésed aktuális, kérlek írj korábbi válaszomban megadott címre.