Andrei rövid programjának zenéjét, ha minden igaz már nem sokára úgy is fogjuk hallani, de addig itt van az együttes myspace oldala: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=63322015 Azt nem tudom, hogy melyik számra fut, de addig is lehet ismerkedni a zenével. Ilyen zenét úgy se hallunk sűrűn műkorin és Andrei is mindig csak komolyabb zenékre futott, úgyhogy én már veszett kíváncsi vagyok a rövidjére:)
Azt hiszem, Andrei-nek tényleg itt lenne az ideje, hogy összeszedje magát. Sergei Voronov most olyat futott a TEB-en, amit minimum túl kell szárnyalnia Andrei-nek a jövő héten egy dobogós Cup of Russia helyezéssel. Mert Sergei a TEB-es 2. helyezésével kis híjján biztosította a jövőjét az orosz csapatban.
Na, most már hivatalos Andrei megnyerte a Kazanban tartott Russian Cup-ot!!! A program részleteiről annyit sikerült megtudnom, hogy a 3 toe-loopban elesett és kétlábazta a 3 rittbergert. Reméljük, ezeket a hibákat a jövő heti Cup of Russia-ig kijavítja:)
Ami sikerült is neki? Az a 2005-ös moszkvai vébén volt, az viszont valami csodálatos lett! A quad csodás volt, a program többi része, viszont katasztrófa:( Varsóban próbálkozott vele a szabadba, de nem jött össze neki és a 2006-os vébén, a kvalin és a rövidbe sem sikerült neki megugrania. Szerintem inkább mennek a biztos tripláira, mert ha azokat szépen megugorja, akkor ott van a helye valahol elől.
Bocsi, 2-ről írták fel a fórumra az eredményt: Andrei vezet a rövid program után!!! Részletes leírás nincs a programjáról, csak az ugrásai: 3 rittberger - 3 toe-loop kombit ugrott, 3 axel, 3 flip. Pontjai: 38.80 / 35.40 összesen: 74.20 Ez elég jó kezdésnek ígérkezik:) Viszont Dobrin és Menshov is ugrott 4 toe-loop - 2 toe-loop kombit...
Nem akarom elkiabálni, de ha jó az orosz karakterek felismerése nálam, akkor Andrei megnyerte a versenyt!!!! Nem ugrott megint quadot, viszont tiszták lehettek és szépek az ugrásai, mert csak egy kicsivel kevesebb pontot kapott mint Dobrin a szabadjára:
A végeredmény (csak azok a nevek, akiket felismerek:DDD) 1. Andrei Griazev 134.05, 208.25 2. Sergei Dobrin 134.26, 200.04 3. Menshov 123.24, 184.39
Ha jól veszem ki, akkor mind Dobrin, mind Menshov megugrotta a 4 toe-loopot a szabadban is.
Majd este lesznek részletek, mert nem levonni kellett volna a 2 órát, hanem hozzá adni, csak már elfelejtettem a javítást beírni:DDD Szóval helyesen az időpontok:
November 15, 19:30-21:30 MSK - Men, rövid program November 16, 16:00-18:20 MSK - Men, szabad program
Nagy feladatunk van hétvégére! Csütörtökön kezdődik az egyik Russian Cup verseny, Kazanban, amelyen Andrei is indul. Elég erős mezőny állt össze, mert a résztvevők listáján szerepel Menshov és Dobrin is. Légyszí, szorítsatok Andrei-nak nagyon! Azt írta az orosz lányzó, hogy nagyon jó állapotban van szellemileg, viszont ez lesz az első versenye a katasztrófálisan sikerült EB után, úgyhogy nagyon ráfér, hogy gondoljunk rá!
November 15, 15:30-17:30 MSK - Férfi, rövid program November 16, 12:00-14:20 MSK - Férfi, szabadprogram
Ezt pontosan nem tudom, azon az Ice Crystal-on nem futott valami szépen, mondjuk, az október közepén volt a boka sérülése után. Sajnos a programot még nem láttam, nem tudok róla, hogy valaki is felvette volna. Viszont 2 hét múlva kiderül, akkor lesz az NHK Throphy, bár addig lehet, hogy valamelyik Russian Cup-on is indul, de ezt pontosan nem tudom.
Még nincs fent sajnos a progija az fsvids-en:( Doki: pesti vagyok. És míg létre jön a találkozó addig gyűjtögetjük a különböző vodkákat, hogy Andrei is rászánható állapotba kerüljön:DDDD
Én nagyon szeretem a Keresztapa zenéjét, szerintem szupi kis progit csináltak rá Andreinek! Pl. Pjusenkónak szerintem nem állt jól... Alig várom, hogy lássam! Jó, hogy Andrei most kicsit optimistábban gondolkodik, fontos, hogy higgyen magában, akkor az eredmények is jönnek majd, reméljük. Bár már itt lenne a Cup of Russia!
Az Országúton-t felvettem, én is Andrei miatt, ha egyszer egy nap fél óránál több szabadidőm lesz, meg is nézem majd:)
Topiktali szuper ötlet:)) Mondjuk ahhoz jó sok vodka kellene, hogy Andrei is csatlakozzon hozzánk...:) Bár ki tudja:) Amúgy én megint lemaradtam... Fodrika, te is pesten laksz?