Akkor akiké szép az "korának NEM MEGFELELŐ állapot"-ban van? :) Azon csodálkozok,hogy nincs odairva:napi használatra alkalmas,és kedvezményes biztositással
hasznaltauto.hu n megint egy friss "gyöngyszem" csak 300e ért. persze a ceruza megint jól fogott! 151paci :DDD Még volt képe lefényképezni a motorteret.....
Srácok ha esetleg van valakinek elfekvőben olyan használaton kívüli telefontárcsa felnie ami már semmire sem jó azt megköszönném ha jeleznétek nekem!! Szeretnék kísérletezni rajta hogy mit csináljak a sajátjaimmal.......................
Elvileg ennek a számnak kell rajta lennia tanksapkán: 477 201 551
De holnap összenézem a két számot. Van valami olyan emlékem, hogy a régi golf 1-nek talán ilyen volt a tanksapkája, de lehet csak a belse és kívülről nem így nézett ki -> Esetleg bontóban lehetne megnézni.
Nem gondolod hogy igazán nagy könnyelmüség olyan emberről valótlant állitani akiről azt sem tudod hogy kicsoda?Persze hogy nem válaszolsz mivel az előző válaszomban tényeket írtam,amire egyértelmü hogy nem tudsz reagálni!
Szia Szpidró! Látam képeket a kocsidról, nagyon szép lett!! Úgy hozta a sors, hogy kocsival jöttem fel és most parázhatok, hogy a ház előtt mikor tolatnak neki. Az ablak alatt áll,mindig gyönyörködöm benne amikor időm van.
Szepi!
Én az igazat írtam, de persze úgyis le lehet írni a dolgokat, hogy úgy tűnjön, neked van igazad. Azt hiszem én nem becsméreltem a családodat, ugyanis a kilincs témához semmi köze a családainknak. A kulturálatlan beszólásaid pontosan tükrözik milyen ember vagy valójában.
Bárki képes rá, hogy ilyen modorban írjon, csak vannak, akik nem süllyednek le erre a szintre, mint ahogy azt én sem teszem.
De mint írtam veled s ezzel az üggyel nem foglalkozom a továbbiakban. Meg nem is pazarlom az olyan szintű emberekre az időt, mint te vagy.
Ja, gondolom te képviselnéd a "kulturált emberi társadalmat" !? Ne vicceljünk már!
Azok az emberek, akik elolvassák ezt a gyalázkodó írásodat, remélem meg lesz a véleményük nekik is rólad, s rájönnek hogy milyen degenerált vagy.
Részemről itt lezártam! Ha újból írsz, válaszra ne számíts!
Üdv: Csaba
Szerintem ahhoz amilyen futásteljesítménye egy ilyen felújított Porschénak lesz (hacsak nem mindennap használod, de szerintem te sem azért csinálod ) akkor szinte tljesen mindegy! A gyár által megadott keménységet kell!!! az utángyártó cégnek produkálni. Akkor hát teljesen mindegy milyen típust választasz! A keményebb gátlótól egyébként szerintem megváltozik az autó viselkedése és komfortja is és egyáltalán nem biztos, hogy összeségében jobb az eredmény!!!! Szóval én általában nem márkát vásárolok! Gátló és gumi esetében kipróbálok bármit és még nem csalódtam!!!
Enyém az autó. Azért adnám el, mert vann egy másik is és jelen anyagi helyzetembem kettő autó kicsit sok. Mivel, hogy csak kicsit sok, ezért nem mindenáron eladó. Én vagyok az az ember, aki midig azt mondja, hogy az sem nagy baj, ha megmarad. Időnként rámjön az eladási láz, aztán megnyugszom. Tavasszal a 944-est akartam eladni, de azóta kapott fényezést, és a porschés cimbik MAKI és Ákos 3másodperces szakmai konzultációja után elhárítottuk az indítási problémáját. Így most a 944-esnek örömködök. Egyébként a 924 kapott egy BMW üzemanyagszivattyút TURBOÁ jóvoltából(soltvadkerti BMW racing club) és visszakerült a régi befecsk.elosztó, és láss csodát az autó megjavult. Nem rángat, kipörög rendesen, és kib...húz. Ilyen dinamizmust még nem éreztem soha ebben a kocsiban. Amióta megvan, elkönyveltem magamban, hogy: bizony ezek a 924-esek kicsit lustácskák. És nem!!! Csak a kib...üzemanyag ellátását kell rendberakni. Egyébként az árát illetően vagy én állapítottam meg keveset, vagy a többi eladó sokat. Van ott egy már régóta az a piacos rózsaszín váltókaros, csilli-villikkel és "valójában 2200-as motorral"...szóval nem tudom... az az ember azt sem tudja, hogy milyen autója van. NEM AKAROM BÁNTANI!!!!!!!!!!! Lehet, hogy tényleg nem ért hozzá. Vagy tényleg van 5 hengeres 2200-as motorral 924-es? :-)) Vagy a piros, amit itt az egyik fórumos srác adott el. Ő írta milyen volt az autó, és most 300e-vel többért van a piacon. Kétségtelen, az enyémet is lehet kritizálni a kivágott tető miatt, de azon egy kerékpáros landolt, még sok évvel korábban.(nem nálam) Nem lehetett a horpadást szépen kijavítani, így csináltam neki friss levegő filinget. Szerintem jó időben nagyon kellemes. A kivágás nagyobb mint a gyári kivehetős tető. Szóval nekem tetszik. Soha nem volt elhanyagolva az autó, midig figyeltem rá.
Röviden ennyi.
Üdv mindenkinek, a vitázóknak BÉKESSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor eldöntötem marad a féluton a dolog! Dinitrol árlistába van 50X50es öntapadós ami nem hifi cucc de tök ugy néz ki annál olcsobban viszont nem olyan olcso mint az obis épitészeti ami nemköntapados. Würtös árát nemtom,de rendelnem kell még dinitrolos cuccot ezt azt a kasztnihoz marad a zajcsillapito is az ha a többinél bevállt nekem is meg másoknak is a termékük. Persze a würtös cuccok is tök jók,pl van würtös bézbólsapim is :) Nyáron abba szoktam szerelni,mert hát azért jól áll :)))
KAYABA gátlókra mit mondasz? Én nagyonjóknak tartom a tapasztalataim alapján,és sokkal olcsobb mint az istenitett állitható sárga KONI ami nemrossz de drága.
Azért döntök a KYB mellett mert: -tapasztalataim szerint jó mások kocsijába,még nemvolt gond vele -reális ár -tök felesleges állitható még a vezetési tudásomhoz,mert max csak eltekergetném rosszabbra mint az alapbeállitás -olyan helyeken széria beszállitó mint pl. sok mazda kocsi és az 1ülléses zxr750r gyári futomüve is kyb,2ülléses ami nekem van nincs rajta kyb felirat de nem lepödnék meg ha ott készült volna. -sose volt olyan gond velük mint a monroeval,hogy gariban cserélni kell elég sürün
4X25e a 4kayaba és ha tudok szerezni 20%kedvezményt már valakin át akkor egész türhető szerintem a sárgakoni több mint 30e/db árával szemben.Ugye az akkor 4X20e lenne,ami majdnem az olajos monroe lista ára.
Sajnálatra méltó az amit írsz,mint ahogy az is hogy úgy ferdited a valóságot hogy neked kedvezzen,ami ha szándékos akkor téged minősit,ha pedig véletlen akkor betudom a korodnak köszönhető szenilisségnek!A modorodat nem minősitem,megteszed te azt saját magad,esetleg csak azt sajnálhatom hogy apaként és 59 éves meglett emberként,neveléseddel hozzád hasonló ivadékokkal szennyezed a kulturált emberi társadalmat!Na akkor a történet úgy ahogy valóban megtörtént!Én nem igértem neked semmit!Felhívtál hogy szükséged van egy kilincsre,mondtam hogy van semmi gond,siklóson bármikor átvehető!Persze ez neked a távolság miatt nem tetszett,ezután felajánlottam hogy ha,ISMÉTLEM HA Bp-n járok amire van esély a közeljövőben akkor elviszem neked!Milyen megbeszélt helyről és időröl beszélsz,szó sem volt semmilyen fix találkozásrol,ne hazudj!!!De mivel úgy alakultak a dolgaim nem kellett mennem.Csak nem azt várod el hogy hozzád igazitom a programomat és tüzön vizen át elviszem neked azt a 2 forintos kilincset?Vagyis lehet hogy mégis ugyanis mikor mondtam hogy megyek,te már elkezdted nekem magyarázni hogy akkor hova is kellene vinnem!Mégis mit képzelsz?Még én viszem neked háztol házig?Nem elég hogy megspórolok neked kb 400 km-t még én keverjek neked Bp-n belül hogy te csak kigyere a kapun és átvehesd a kilincsed?Nonszensz!És való igaz hogy naponta zaklattál a telefonhívásaiddal hogy ugyan már mikor megyek mert neked nagyon sürgős!Vicc vagy ember!Az is igaz hogy felajánlottam a postát mint lehetőséget,de neked az sem felelt meg mert,"hát az legalább 2E ft,és akkor neked annyival többe kerül",és miután már hetek óta zaklattál a telefonjaiddal és mondtam hogy nem igazán megyek arrafelé akkor kérted hogy adjam fel postán a plussz költségek ellenére!Aminek én eleget is tettem,de az igaz hogy ott hibáztam hogy rábiztam másra a postai herce hurcát és az illető eltörte a kilincsedet!A történet röviden ennyi!Mit képzelsz ki vagy te?Mi jogon mersz te engem hazugnak nevezni?Te kértél szivességet én tőlem,és még neked áll följebb!?!Engem vádolsz hogy az autód nem ment át müszakin?Mi közöm hozzá?Senki nem mondta hogy rám várjál!Nekem ha vmi kell elmegyek érte,nem pedig megvárom hogy az ölembe hulljon!A kölyködet nem a szomszéd csinálta véletlenül?Én csak egy lehetőséget ajánlottam neked-amivel én tettem volna neked szivességet- azzal hogy elviszem vagy feladom postán!Nem vettem a fáradtságot hogy visszahívjalak?Mégis hogy még a számodat sem adtad meg,meg különben is még jó hogy nem én foglak hivogatni!Ezekután beszélhetünk arrol ki az emberileg 0!Azt ajánlom vegyél vissza a nagy arcodból, jó mélyen nézz magadba,és sürgösen tedd helyére a világrol és az emberi kapcsolatokról kialakitott értékrendedet és ha sikerült lemásznod a fárol akkor beállhatsz a magadfajta söpredékek közé,és egyszer ha sikerült leküzdened a komplexusaid,talán még eljön a nap mikor emberszámba is fognak venni!