Szeretném segítségeteket kérni. Begépesítjük konyhánkat és az alábbi típusokat szemeltük ki:
Fagor LF-073 IT mosogatógép VAGY Whirlpool ADG 9148 mosogatógép Gorenje B50 EP sütő VAGY Whirlpool AKZ 472 sütő Fagor 5IFT-22S fözőlap
Van valamelyikkel esetleg tapasztalatotok? Pozitív és negatív is érdekelne, mert nagyon nehezen tudunk dönteni.
A Whirlpool esetében ezek "szépséghibás" készülékek, van ezzel valakinek tapasztalata? A Whirlpool mosogatógépnél pláne érdekelne, hogy ez a szenzormax dolognál egyetlen program vezérli az enyhétől az intenzívig a mosogatást. Ez tud működni?
segítséget kérnék elektromos sütő ügyben, merthogy nem működik. használt lakást vásároltunk, a konyhában otthagyta a tulaj a zanussi zbm762x típusú beépített sütőt, de nem tudjuk használni, az óra villog, és nem lehet se hőmérsékkletet, se sütésmódot állítani. használati utasítás nincs, kértem a zanussitól, de eddig nem küldtek. Van tippetek, mi lehet a baj?
Egy kis hőmérő ikonnak kellene égnie addíg míg el nem éri :))) Egyébként jópofa a bosch, talán a Tied is tudja azt, hogy amíg melegít (először), függetlenül attól hogy milyen üzemmódot állítottál be, az összes fűtőtestet üzemelteti, hogy gyorsan melegedjen be a sütőtér :))
Valószínűleg van rajta egy kis lámpa , ami ha elalszik , akkor elérte a beállított hőfokot. Ha nem , akkor még mindíg felhívhatod az üzletet , netán magát a Bosch szervízt.
Vettem egy Bosch sütőt (HBN 230 250E). Nem találtam a leírásában, honnan lehet tudni, hogy már elérte a beállított hőfokot. kb mennyi idő lehet ez? még nem volt soha elektromos sütőm:(
Az egyik boltban azt mondta az eladó, hogy a NO FROST hűtővel az a baj, hogy kiszárítja az ételt (főleg a zöldségeket). tudja ezt valaki megerősíteni vagy cáfolni? köszönöm
Nekem van felultoltos ARDO mosogepem 1000 fordulatos es kombinalt hutogepem ARDO egy kompresszoros. Az elso 6 eves a masodik 4 eves. Kopogjam le, semmi problemam veluk. A hutonel megmertem az el. energia fogyasztast. A gyarto 0,95kWh-at ir egy napra.Valosagban 1, 43kWh volt az atlag 1 heten keresztuli meres utan. Termeszetesen a laboratoriumi teszt feltetelek masok mint a csalad altali hasznalat. Szerintem mind a ket cucc megerte az arat. Nalunk 16990Szkk volt./136000HUF/
Candy cfm2750 tip. kombinált hűtőm 4 évet bírt, májusban palásthibával megadta magát. Bár a jótállás csak 24 hónap volt, a cég szó nélkül csereutalványt adott, így nem fizettem rá. Másodjára is Candy állt a házhoz, cfm 3255A. Ez 5 hónapot bírt, a hiba ua. Fatalista vagyok, harmadjára is ilyet vettem. Tegnap állítottam be, ma még műxik. lekopogom...:))
Vettem nemregiben egy hasznalt Whirlpool fagyaszto ladat, nem tudom a tipusat, olyan hogy felulrol nyitom az ajtajat, tehat nem fiokos. Amugy kulsoleg nagyon jo allapotban van, ami aggaszt hogy szerintem eleg surun kapcsol be.
Megpedig a hofokszabalyzot az 1-6 skalan ugy a 3-as ra allitottam es akkor ugy 4 percet megy es 16 percet all. Aztan levettem majdnem az 1-es kozelebe akkor not a nem bekapcsolasi ido de masnap mikor mertem szinten olyan 4/16 be/ki kapcsolast mertem.
Nincs teletomve etellel a lada ugy 205-a van megtoltve illetve ami hibat talaltam meg mikor beuzemeltem az az hogy a zold ego nem eg ami folyamatosan kene egjen ha halozatra van kapcsolva. Mikor elinditottam a piros ego egett aztan ki is aludt ugy 1-2 ora mulva ahogy a konyvben is irjak. A gyorsfagyasztasi gomb is mukodik illetve a sarga ego is kigyullad ha benyomom (hogy mire kell vagy mikor kell hasznalni nem tudom, de nem is ez a lenyeg)
Hanem azt kerdeznem normalis ez a 4 perc 'b'e, 16 perc 'ki' uzemeles ? Ja es meleg helyen sincs a lada, lent van egy pinceben.
Zanussi Lehel kombi hűtőhöz tudok valahol fagyasztóajtót venni olcsón? Mert a gyári új 15 rugó. Annyit már a hűtő sem ér :) Csak a szigetelő gumi ment szét, de sajnos nem lehet cserélni, mert préselve van:(
SEVERIN BM 3982A tipusú jó állapotban levő egy karos kenyérsütőgéptestet jelképes összegért átadom. (Fém burkolatú.) Az üst is használható elvileg. Egyszer a tengelyt kivettem. Bevonat kopások találhatók rajta. Új üsttel kifogástalanül működne.
A Hauser BM-800-as kenyérsütőgép üstjének nincs külön foggantyúja, csak a keskenyebbik oldalán szélesebb a füle. A használati útmutató utal foggantyúra. Ezek szerint pontatlan a leírás.