Nincs csipszelve az a vas esetleg? Ha nincs akkor nézd át a gumicsöveket ha ott sem találsz semmit akkor mérni kellene egy turbónyomást órával meg Vag-Com mal sztem.
és a leszabályzódobhoz menő csövecske nem lukas? Rendszeres hiba Discoverynél, hogy kidörzsölődik.
A jelenség magyarázata, hogy nő a turbónyomás, majd 260 KPa-nál az elektronika elveszi az üzemanyagot, majd amint visszaesik a nyomás újra ad nyálat neki. Nagyon jellegzetes amit művelni tud.
ennyi pénzért bazmeg, akkor már csinálhatnák azt, hogy ok. az első menjen tönkre, kétév múlva cseréljék ki, de egy olyan verzióra ami nem szarik be. a lehúzásnak is lehetnének határai.
Van egy olyan problémám, hogy 3000-es fordulat felett gyorsításkor ütemesen úgy 1 másodpercenként mexűnik a turbó hatás, és ezzel szinkronban kis koromfüst is látható a tükörben. Mi lehet a baj, mit érdemes megnézni?
I. Fast & Furious Party Nov. 23 Hajógyári sziget STUDIO
Este 20:00 órától megcsodálhatsz 20 különlegesen átépített gép csodát és egy kis ízelítőt kaphatsz az igazi Fast & Furious hangulatból. A Studio előtti parkolóban Dj, break, beat box...és nagy buli vár rád, amely 22:00-tól a Studioban folytatódik. Megismerheted a HTW Tuning Magazin csapatát, az egyenesen Amerikából érkező La Republika hip-hop és break együttest.
Plussz meglepetéssel is szolgálunk, hiszen a decemberi télapó nem akárki lesz nálunk, és az Ő személyéről is lehull a lepel.
Sok szeretettel várunk mindenkit és jó bulizást nektek.
Gond van vagy csak én vagyok béna... nem tudom a 75 2,5L es 99'esen bekapcsolni a Tempomatot ... nyomtam azt az autópálya jelet aztán a set gombot de semmi , nem jelez vissza a kijelzőn se hogy be van kapcsolva, mit tegyek???? mit csinálok rosszúl?
Valamint hogy lehet kicserélni a kazettásmagnót benne (eredeti van most benne) cd-sre vahy ehez veszek egy cd tárat vagy van valami takarófedél h másik magnót tegyek bele?? ha veszek egy cd-tárat az eredetihez honnan vegyek bontó? de szeretnék egy új cd-s magnót amin mp3-mat is lehet lejátszani. köszi a segítségeteket!
gusztustalan dolog. nem lehet menni ilyenkor a fogy védelemhez? hogy kérem, 3 havnta törik el a kilincs az autómon, és hiába tudattam már a gyártóval a hibát, nem tesznek ellene semmit? jól meg kéne őket regulázni. a merkúr idelyén volt ilyen. pl a skoda anno a visszajelzések alapján javított egyes dolgok minőségén, vagy megoldásain.
de egy dobfék nem baszhat az emberrel ennyire ki! :DDDD néha a leghülyébb ötletekből jön valami isteni szikre, aztán kiderül nem is olyan baromság. ;) nekem fúrja a kiváncsiság az oldalam mi a szar kattoghat.
A 20,000 et nem tudom csak tippeltem, de nem lehet olcsó. és még egy gondolat a többiekenk. Néha nem az áráért görcsöl az ember, ez a polo egy nőé, aki szemrebbenés nélkül kifizette olna a javitást mert kell az autó. Vidéken élünk, Pénteken délután van, majd csak hétfőn lehet megrendelni Tokajban az alkatrészt , de hogy megy be oda ha nincs autó? Legkorábban Kedden van alkatrész.Hogy megy dolgozni,? Itt nem ülhet fel a villamosra.Sokszor ezért kell tákolni.
Én azt gondolom ez a topic olyan hely ahol ingyen segit aki akar. Aki nem akar ingyen segiteni az ne irjon ide be. Ennyire egyszerü az egész./A riasztószerelő oldalon mindenki azzal nyüglődik, hogy hogyan ne segitsen a kérdezőnek.! De akkor minek a topic?,/