Keresés

Részletes keresés

tol Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80920
priskin nem jatszik es ugy nehez golt rugni de 20 eves minden eselye megvan hogy szep kariert csinaljon baros sem jatszott az liverpulban esgolt sem rugott de avalogatotban nagyon jo volt peddig acseheknek sokkal tobb jo jatekosuk van mind nekunk megis ot jatszattak az EB - en es megerte.
Előzmény: szaltósGera (80897)
szaltósGera Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80919
Sajnálattal kell közölnünk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség nem járul hozzá a továbbiakban ahhoz, hogy Várhidi Péter megossza a xxx.hu tagjaival a gondolatait, így hiába volt eddig ez a legnépszerűbb sportblog, sajnos meg kell hogy szüntessük.
Minden szurkolótól elnézést kérünk a nevükben is.

lol:))

Előzmény: Törölt nick (80918)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80918

Várhidi Péter blogja: "A jövőm a tét"

2007.11.02: Kezdem azzal, ami számomra sokkal fontosabb, mint mások számára… Beszéltem Bodnár Lacival! Nagyon bízom benne, meg abban is, hogy még sokan emlékeznek rá: játszott tavaly novemberben Kanada ellen Székesfehérváron, amikor – még csak megbízottként – én szövetségi kapitányként debütáltam a válogatott kispadján. És jól játszott! Nem sokszor mondtam azóta, de mindenki, így ő is tudta, hogy nem feledkeztem meg róla. Most is megállapodtunk, hogy a novemberi két meccsen, a moldávok, meg a görögök ellen még nem, de később feltétlenül számítok rá. A sérülése tökéletesen rendbe jött, az izomvastagsága, az erőállapota a térdműtétek után ugyan még nem a régi, de ami késik, nem múlik…

És akkor a slágertéma, bár arról talán nekem, az érintettnek a legnehezebb bármit is írnom, de ha nem foglalkoznék azokkal, akik velem foglalkoznak, még azt hihetné valaki, hogy a homokba dugom a fejem és játszom az eszem.

A péntek reggeli Napkeltében Gyárfás Tamás azzal szembesített, amit még nem is láttam: már megint címlapsztori lettem a Nemzeti Sportban! Pedig azt hittem, hogy a néhány nappal korábbi hasonló után már sok újat erről a témáról, azaz rólam, vagyis a szerződésem lejártáról és annak meghosszabbításáról, már nem nagyon lehet írni.

Most, a jelek szerint, mégis lehetett. Azt láttam, hogy 9000 olvasó szavazata alapján nekem feltétlenül maradnom kellene a válogatott élén. Most erre mit mondjak? Azt, hogy örülök az olvasók – akik nyilvánvalóan a magyar válogatott leglelkesebb szurkolói is – állásfoglalásának? Persze, hogy örülök, mutassanak nekem egy olyan embert, aki nem örül az ilyesminek!

Vagy azt fogalmazzam meg ebben a kimondottan szubjektív blogban, hogy egy kicsit meg is hökkentem: mi az, hogy 9000 szavazat? Tudom, pokolian szerénytelenül hangzik, de, mi tagadás, nem éppen azért van ezzel gondom, mert – sokallom. Épp ellenkezőleg! Vagy azt is megosszam az mlsz.hu-n ezeknek a soroknak az olvasóival, hogy kétféle érzés motoszkál bennem: az egyik természetesen az elégedettségé, hiszen Magyarországon egy labdarúgó-edzőnek oly ritkán van – vagy éppenséggel soha életében nincs – része ilyen szimpátiatüntetésben, a másik viszont felidézi azt a nem egészen három hónappal ezelőtti időszakot, amikor ugyanez az újság ugyanígy, azaz szinte naponta azt firtatta, hogy mikor mondok le? Lám, változnak az idők!

Aztán van itt még valami. Nem is nekem, hanem egy barátomnak jutott eszébe – na, szép kis barát az ilyen, teszem hozzá -, hogy az idő tájt, amikor én tavaly tavasszal az MLSZ-hez kerültem az U19-es válogatott élére, a sportújságban még javában tartott az a kampány, amelyben az olvasók Lothar Matthäust követelték vissza a szövetségi kapitányi posztra.

Ha jól emlékszem, akkor ő sokkal több voksot kapott, mint most én!

Tudom, költői a kérdés, de - ki érti ezt?

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80917
Ez nem a Galaschek a Vasasból.Valószínűleg ez a Nürnberg nagy szerencséje.:-))
Előzmény: bigacsiga2003 (80905)
ukkrm0 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80916
"Sanyika ellen szól, hogy a Jena előtti időszakban iszonyú sokáig volt gólképtelen, és általában nem hoz - legalábbis a góllövés terén - kiegyensúlyozott színvonalat."

Görögbe ennek ellenére nagyrészt kezdő volt (és sok gólpassz fűződik hozzá), bl ben is(csoportkor!), igaz nagyrészt lecserélték.
Igaz, forrófejű, sanos az is marad :(

"A Bundesliga2 színvonalát pedig a mi helyzetünkben lefikázni leginkább tréfásnak mondható.
A lényeg az, hogy csatárok tekintetében komoly problémáink vannak, és bár sem Sanyika, sem Priskin nem világbajnoki résztvevő szintű gólvágók, jelenleg náluk nincs jobb csatárunk, és az ő szintjüket is max még egy-két játékos éri el."

Igy van. Respekt.
Előzmény: Feyd-Rautha (80914)
gugugaga Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80915
ezt higgadt fejjel is gondold át.
Előzmény: SZAbi (80909)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80914
Priskinnek a PL utolsó fordulóiban volt pár jó meccse, gólokat is rúgott. A válogatottban pedig kiejezetten jól termel. Sajnos fajsúlyosabb ellenfél ellen szinte láthatatlan a pályán. Sanyika ellen szól, hogy a Jena előtti időszakban iszonyú sokáig volt gólképtelen, és általában nem hoz - legalábbis a góllövés terén - kiegyensúlyozott színvonalat. Az sem válik hasznára, hogy a komolyabb fogadóirodáknáknál már nem is lehet pénzt tenni arra, hogy kiállítják-e... Viszont az is tény, hogy ha elkapja néha a fonalat, akkor a világ legjobb védőinek is komoly problémát okoz, és ezzel egyedül van a magyar csatármezőnyben (Gerát nem számítom csatárnak). A Bundesliga2 színvonalát pedig a mi helyzetünkben lefikázni leginkább tréfásnak mondható.
A lényeg az, hogy csatárok tekintetében komoly problémáink vannak, és bár sem Sanyika, sem Priskin nem világbajnoki résztvevő szintű gólvágók, jelenleg náluk nincs jobb csatárunk, és az ő szintjüket is max még egy-két játékos éri el.
Előzmény: ukkrm0 (80913)
ukkrm0 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80913
De az argentínoknémetekbrazilokmeg mittudoménkielleni góljai azért jók voltak nem. A mi fiunk borja ő is. Priskin sem használja ki a ziccereit a válogatottban mint Torghelle, sőt. és mostanában ikább csak Torghelle játszik meccseket, és nem Priskin.
Amúgy sem értem miért favorizálják a priskin gyereket/jól fejel?/ Kovács Péter is jól fejelt mégse lett agyonsztárolva. Egyébkéntis, tán a magyar bajnokságon kivűl még tán csak 1 gólt rúgott, azt is csak ligakupában..., sőt itthon sem alkotott hű de nagyot.
Előzmény: toure (80896)
pikdáma Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80912

Torghelle megosztja a szurkolótábort, inkább az az érdekes hogy mennyire fontos sokaknak hogy utálatát vagy elismerését kifejezze.

Egy-egy véleményből több következtetést levonni a nyilatkozóról, mint Torghelle játékáról.

Előzmény: kz_2 (80911)
kz_2 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 80911
Hát Sanyinak az a gólja... Nem is hittem volna, hogy ilyet is tud.  Még hogy nem technikás és csak faltörő kos. Valahogy le kéne higgadnia. De hogy? Akkor ő lehetne a mi igazi csatárunk a Priskin mellett.
szaltósGera Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80910
olvass már vissza légyszi mit írtam... Sanyit én se hívnám be. szerintem te összekeversz kannibál kováccsal...

én csak annyit mondtam a többi se sokkal jobb játéktudásban és harcosságban és még mindig az egyik legjobb magyar csatár ami mindent elárul a jelenlegi mezőnyről...

az meg, hogy a serieb vagy a bundás2 az erősebb nem tudom megmondani mivel egyik bajnokságot se követem... de szerintem a bundás2-ben több a pénz a regionális (volt nszk<-->olasz déli vidék) különbségeknek is hála, így nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a serie b javára...
Előzmény: SZAbi (80909)
SZAbi Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80909
1. bundesliga 2.-t ne hasonlítsd se a serie B-hez se a championshiphez.
2. Sanyika idei kb. 3. vagy 4. gólját lövi max, előtte 4 év alatt rúgott ennyit.(akárhol játszott!)

Könyörgöm felejtsd már el őt. NEM VÁLOGATOTT szintű játékos. Hajtani hajtós de ez kevés. A futballtudása nem elegendő. Szerencsére Peti ezt tudja és nem fogja behívni soha.
Előzmény: szaltósGera (80901)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80908
te joeg es csak most jutottam el Sanyika legujabb goljaig :D:D mekkora mar! :D
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80907
Igen.
Előzmény: Sic Itur Ad Astra (80906)
Sic Itur Ad Astra Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80906
Cseh. Ha jól emlékszem sokáig az Ajaxban játszott.
Előzmény: bigacsiga2003 (80905)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80905
ez a Galasek aki a nurnbregben a golpasszot adta nem magyar ?:)
Előzmény: Ljungberg (80866)
toure Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80904
Ha sikerül sanyika agyát átprogramoznia, akkor elő is terjeszteném mta tagságra a faszit:D
Előzmény: bigacsiga2003 (80903)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80903
szerintem nagy fassag torghellet leirni, nehogymar azt gondoljuk jutunk bamire is ha allandoan ezt jatszuk h egy felido Priskin, egy felido Feczesin... ugyanmar. Sanyika az elmlt evekben valoban nem szolgalt ra arra h valogatot legyen, de ha kimaszik a godorbol nyugodtan ott a helye. volt hir az is vmi fasza pszichomokus van a valogatottnal, majd bizonyithat Sanyin.
toure Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80902
Nem sokkal jobbak, de azért jobbak sztem. Sanyikával az a baj, h a magyar csapat nem birja el az emberhátrányt meccsről meccsre, meg a passzolással is hadilábon áll, technikalilag képzeltlen. Nem kéne erőltetni. Hrepka talán feljavul, vagy a Farkas Balázsal pl mi van? Őt is nagyon hájpolták egy időben.
Előzmény: szaltósGera (80901)
szaltósGera Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80901
a nagyobb probléma, hogy egyetlen olyan csatárunk sincs aki elsőosztályban focizna, ami elég gáz ha már vérmes reményeink vannak.
Feczesin talán képes lesz arra, hogy elfocizgasson egy serie a-s kiscsapatban pár évig akkor már elégedettek lehetünk. Németh és Szalai nagy ígéret, de még az is lehet nem lesz belőlük "semmi"...
szóval én nem mondtam, hogy hívjuk be a Sanyit, de sajnos a többi se sokkal jobb...
Előzmény: toure (80900)
toure Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80900
Igaz is, ha már van egy szar csatárunk, akkor legyen egy mégszarabb is..
Előzmény: szaltósGera (80897)
gugugaga Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80899
vagy éppen Feczesin
Előzmény: gugugaga (80898)
gugugaga Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80898
Már vagy 4et rúgott, sőt a válogatottba is többet mint Priskin.
szaltósGera Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80897
Priskin mennyit lőtt az angol tökömtudjahanyadosztályban?
toure Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80896
Torghellét???!!? Mert rugott két golt a német tökömtudjahanyadosztályban?
Attól mentsen meg minket az úristen!
Előzmény: gugugaga (80895)
gugugaga Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80895
Király helyett bőven jöhetne Babos is, Leandro, Rajczi, Tóth Balázst meg a többi favágót el kéne felejteni.
Torghellét pedig Husztival sztem jövőre újra látni fogjuk a válogatottban
Előzmény: Törölt nick (80884)
pumukli55 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80894
Inkább Tóth Balázst vegyük ki, Leandrot nem szívlelem, de legalább balhátvédként is be lehet vetni.
Előzmény: Törölt nick (80884)
pumukli55 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80893
Minek ennyire fiatalítani Fülöp egyelőre nagyszerűen beválik, és Balajcza megfelelő szerintem a pótlására(és nem elfogultságból mondom). Bogdán edzödjön még egy kicsit egy vagy két évet és akkor jöhet ő is.
Előzmény: Törölt nick (80889)
Kcsita Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80892
Gera jó árfolyamon fut
2007. november 1. 14:49

MNO
Gera Zoltán elvágyódik a West Bromwich Albion együttesétől. Az angol sportsajtó már azt is tudni véli, melyek azok a klubok, amelyek mielőbb szeretnék a soraikban látni a magyar középpályást.

Angol lapértesülések szerint a másodosztályú Plymouth Argyle után két Premiershipbeli klub, a Middlesbrough és az Aston Villa vezetői is azon fáradoznak, hogy januárban megszerezzék Gera Zoltánt. A Boro már csaknem egy éve szeretné leigazolni a magyar középpályást, ám eddig a West Brom elnöksége minden ajánlatot visszautasított. Most azonban, hogy minapi nyilatkozatában a játékos nyilvánvalóvá tette, nem akar minden áron jelenlegi csapatában futballozni, komoly esély kínálkozik Garreth Southgate számára, hogy megszerezze a "Magic Magyart".

A másik élvonalbeli klub, amely szívesen látná soraiban Gerát az Aston Villa. A városi rivális helyzetét megkönnyíti, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya már berendezkedett Birminghamben, így talán szívesen váltana városon belül klubot. Az angol lapok úgy vélik, legkésőbb janurában végleg eldől Gera Zoltán sorsa.
(samsungsport.hu)
Callie Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80891
És ne arra, ahol a magyarok játszanak.
Előzmény: Törölt nick (80886)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!