Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Igen, vasárnaponként csúszni járunk Ausztiába és meglepően jól megy már :) Most addig nem veszem elő a léceimet amíg boardozni meg nem tanulok tökéletesen. Jó kis sport ez is !
Évek óta nem hallottam a Flottáról, nem csodálkoznék, ha megszűnt volna...
Sífutásból ajánlatunk egyelőre dec. 15-16. Eisenerz, Orsi utána hazajön, én meg további két napot hosszabbítok Ramsauban. Eddig ennyi biztos. Nem tudom, milyen info érdekel még ezen kívül, de ha egyáltalán esélyes, akkor beszélgessünk róla! (Aztán március közepéig lesznek még kiutazások, de azokról egyelőre még ennyit sem tudunk.)
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak: vasárnap +9 fok volt St. Jakobban, de ennek ellenére teljesen jó volt a pálya. Hiába, ahol törődnek vele...
De nehogy túlzásba vitt, most a közelgő Ünnep idejére hagyj időt a megnyugvásra a családra, egy kis befelé fordulásra és némi beiglire :) Aztán majd januárban ledolgozzuk a hármason :)
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon meglepődtem az ajándékok láttán. Nagyon köszönöm a kedves Mikulásoknak.
A leg aktívabb/eredményesebb tagnak a vezetőség Krisztit szavazta meg.
Gratulálok Kriszti!
Szilveszterkor talán megfogadom, hogy jövőre én leszek a legaktívabb, de talán fogadalom nélkül is igyekezni fogok, mert szeretek veletek lenni, meg bringázni.
El is kezdtem a felkészülést azzal, hogy futok. Ezzel próbálok lefaragni magamról pár kilót, meg valami állóképességet összeszedni.
..."( Milyen magas e hajnali ég ! Seregek csillognak érceiben. Bántja szemem a nagy fényesség. El vagyok veszve, azt hiszem. Hallom, amint fölöttem csattog, ver a szivem.)"...
Krilin, sajna még nem jutottam el addig, hogy meg is nézzem az emailt. A terv most változik: pénteki indulás, szombat késő éji vagy vasárnapi visszamenetel. De itt nyomon követheted az eseményeket: http://forum.bikemag.hu/showthread.php?t=1774&page=274
Krilin: eredetileg tervbe volt véve, de közbejött a költözésünk + meló, úgyhogy idén nem szervezzük meg. Jövőre viszont annál inkább megyünk, mert muszáj lesz egyszerre végigmenni a Sasok-útján. Most már aztán!
Era, én meg most dolgozom...De jó nektek, hogy ilyen klassz dolgokkal fogjátok tölteni ezt a hetet! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy viseli majd Paul a kint alvást.
Aztán Paul szenvedélyének hódolva elindulunk Geo ládákat vadászni. Viszünk hálózsákot és úgy tervezzük, ott alszunk, ahol ránk esteledik. Kocsival megyünk, de gyalogtúrázni is fogunk a hegyekben. Ja és persze viszünk futó szerkót is.
A lényeget nem is mondtam, én jövő héten nem dolgozom. :)
Szóval ezt az egészet addig csináljuk, míg össze nem szedjük Ny-dunántúl összes dobozát a Balaton fölötti részen, vagy míg az eső el nem veszi az egésztől a kedvünket. (Kíváncsi vagyok meddig bírjuk, mert Paul ilyen hidegben még nem aludt kint a szabad ég alatt - és egyébként is nagyon fázós. ;) )
Szóval most egy ideig nem leszek net közelben, talán a jövő hét második felében. Virágos programban akkor már szívesen megyek.
Nati nincs kedvetek a november 1-i hosszú hétvégére valami Tátra túrát szervezni? közülünk többen szívesen mennének, de én spec lusta vagyok megszervezni:)
Nati, gratulálok a 2. helyhez meg egyáltalán a teljesítéshez !
Mi nagyon jól éreztük magunkat kis csapatunkkal a Vértesben, hihetetlen volt látni, hogy egy TT-n 102 bringás indult el, és szinte egytől egyig ismerős ! Állandóan integetnünk kellett :) Pirinéninél kiváló szállásunk, ételünk, italunk volt Gánton ! Egyébként a TT a vártnál nehezebb volt, elég sok szinttel kevés pihenős lefelével. Azt éreztem, hogy állandóan felfelé megyünk, olyan hullámvasút érzés, de nagyon élveztük mindannyian. A végén annyian csapódtak még hozzánk bringások, hogy egész kis tömeg haladt egyszerre az erdei ösvényeken. Szóval nagyon nagyon jól éreztük magunkat !