Keresés

Részletes keresés

rodni Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1935
Nem Bakonyit kell fikázni, ő csak a főnöke szavait tolmácsolja. Nem vok orbánista, de ez nekem is felettébb gyanús. Márcsak azért is, mert Szikora (apeh vezér) és Veres egy megyéből származnak, jól ismerhetik egymást. Már régóta. Veres '90-es évekbeli ügye okt. 13-án került napfényre, de már korábban is csesztette a fidesz. Talán van is okuk rá, nem tom, de jó lenne tisztán látni, milyen pénzügyminiszterünk van.
Sir Balamber Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1933
Szerintem se :) És épp ez benne az aggasztó :)
Előzmény: Törölt nick (1900)
toloba Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1929
A topikban olvashatod az egymásutáni számok világos magyarázatát...
Előzmény: Törölt nick (1923)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1927
az 1. érdekes, utána fogok keresni (nem hallottam ilyen nyilatkozatról).
a 2-t azért kérdeztem, mert én tudom, de te ezexerint nem.
Előzmény: Törölt nick (1925)
wasserwomen Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1926
Csak az jelent meg az MNO-ban,hogy erre készül az Apeh. Ez lehetett belső info is.
Előzmény: Törölt nick (1925)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1924
közben az adóhivatal beismerte, hogy nem véletlenszerű.
Előzmény: Törölt nick (1923)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1922
Okt. elején az érintettek már tudtak róla - de nem akkor palávereztek, előbb elindítottak egy Veres-akciót

a teória jó, két kérdés:

1. honnan tudod, hogy október elején tudtak róla az érintettek?
2. pontosan ki indította a veres-akciót?
Előzmény: Törölt nick (1921)
ISFC Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1920

Jó estét, gyermetegek! Remélem, ingben, gatyában vagytok már.

A mai nap arról mesélek nektek, ami nem a szerencse.

Hol volt, hol nem volt, egyszer csak október közepén, egyszerre - miért is ne - a két Fideszes főnök bevallását (mostmár hiba miatt) kidobja a számítógép. Nézi az Apeh alkalmazott az egyik bevallást: Kubatov. Nem lát persze rajta semmit, csak számokat, meg címet. Egyszer csak megszólal az Úr:

- Vigyázz te Apehos, mert a Kubatov nagy ember ám!

És akkor az Apehos, aki persze egy hívő ember, felszáll a varázsszőnyegével és ripsz-ropsz, ott terem a VIP-eseknél.

- Ja, a Kubatov - mondja a VIP-es, aki már elboldogul az Úr nékül is, lévén, hogy mindenkit ismer. Akkor ezt az Orbánnal egy lapon lehet említeni. Itt is van, tessék, az egyik a 19-es, a másik meg egy híján huszas számon beidézendő.

Hát ennyi volt ma az esti mese, de ahogy a szóvivőket elnézem, akár már holnap folytathatjuk.

mavtelep Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1919
..kirúgat.
Előzmény: mavtelep (1918)
mavtelep Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1918
Nem csoda, ha 2010-ben nyer a Fidesz, Orbán mindenkit kirugat.
Előzmény: wasserwomen (1917)
wasserwomen Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1917
Hát hallgatom ezt a Bakonyi nevü Ágnest az ATV-n,sztem nem lesz sokáig szóvivő.Azzal kezdte,hogy milyen stresszes a 14000 apeh dolgozó ettöl az ügytöl.
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1916
Az adótitok titokgazdái nem igyekeznek föllebbenteni a fálylat a dologról, hanem inkább mintha a köd növelésében lennének érdekeltek.

a meghívólevelüket megmutatták a tévékameráknak közelről. persze nyilván be is xennelhetnék.
Előzmény: Törölt nick (1915)
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1914

Amúgy :

o))

Előzmény: lms (1912)
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1913
Megvetem ezeket is, tod jól.
Előzmény: lms (1912)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1912
úriembeeeeeeeer? milyen koaláról beszélsz? úriember legfeljebb ez a koala lehet.

Előzmény: wizes (1909)
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1911

És azt lehet mi?

Az 10x-esen számít!!

Őt azé rakták oda: gazdálkodjon vele okosan!

A rendőr ne menjen át a tilosban!!

Előzmény: Törölt nick (1908)
toloba Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1910

Milyen jól elrugóztok itten egész nap...
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1909

Kijalófasz prejudikált Juszt esetében?

Mintha a sosem mondok igazat - jajj eltévesztettem: a sosem hazudok minálnok mi??

Kijalofaszék tették politikai cskazértis én vok az erősebb dájcs tompfasz Kovács MLsz álnokot?

Hm?

Napnál világosabb .

Ki is vótt az APEH álnok?

valami ov ménesi utas Simicska mi??

És akkkor ezekkel a görényekkel legyen úriember a koala?

Előzmény: lms (1905)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1908

Wizes!

A korupcióban, amennyit a főnökök ellopnak, az a legkisebb tétel....

Szvsz.

Előzmény: wizes (1907)
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1907

Szal akkor azé ne legyen amikor ő a főnök, ha meg nem akkor meg azé.

Ezé lophatnak a ganyék annyit mi??!!

Azt sem illik!!

Előzmény: Törölt nick (1906)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1906

pindiy adta meg az egyetlen lehetséges és helyes választ erre.

Nem illik....

Kigolyózzák a klubból aki ilyet csinál politikai ellenfelével, hatalmi pozícióból..

Előzmény: wizes (1903)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1905
de, lehet, sőt, én nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.

csak ugye ha egy apeh-vizsgálat tényéből politikai hasznot lehet húzni, akkor nyilván a fidesz is megtesz mindent a dolog érdekében. kende "krzywousty" péter is igyekezett kihasználni a cégénél indított rutinvizsgálatot, hogy jobban fogyjon a könyve.
Előzmény: wizes (1903)
lms Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1904
az ilyen "kézivezérelt" kiszignálás már a bíróságoknál is sok vitát okozott, ezért vezették be (sok helyütt), hogy (alapesetben) automatikusan szignálják az ügyeket, persze amilyen kevés bíró van a tyúkperekre, többnyire csak ügyszám páros-páratlan alapján lehet "automatikusan" szignálni.
Előzmény: Törölt nick (1900)
wizes Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1903

Most tulképen nem lehet APEH vizsgálat ellenük?

Azé mer .....

szedlacsek2 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1902
Dávid Ibolya: a vagyonosodási vizsgálatoknak nincs meg a törvényi hátterük

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) által végzett vagyonosodási vizsgálatoknak nincs meg a törvényi hátterük - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Az ellenzéki képviselő újságíróknak kiemelte: hiányos az adójogszabályok sora. Két kisegítő szabály van az adózás rendjéről szóló törvényben, azonban a vagyonosodási vizsgálat külön eljárási rendet jelent, és ennek a törvényi háttere nincs meg - fejtette ki a politikus, majd hozzátette: ezt pótolja az APEH mindenféle belső utasításokkal. Dávid Ibolya napirend előtti felszólalásának is a vagyonosodási vizsgálat volt a témája. A felszólalásban úgy fogalmazott: az APEH által végzett vagyonosodási vizsgálatoknál nagy a jogbizonytalanság, amire az ellenzéki képviselők ellenőrzése is rávilágít. Nincs koherens szabályozás, ezért Magyarországon nincs ember, aki elhiszi, hogy ugyanolyan elvek alapján vizsgálta az APEH a miniszterelnököt és a pénzügyminisztert, mint amilyen elvek alapján vizsgálja a magyar vállalkozókat, vagy az ellenzéki képviselőket - tette hozzá.

Az ellenzéki politikus újságíróknak azt mondta: Veres János pénzügyminiszter napirend előtti felszólalásának a legfontosabb kérdésére nem adott választ, arra, hogy van-e jogszabályi, törvényi garancia arra, hogy átlátható, koherens módon mindenkire ugyanolyan jogszabály vonatkozik. Hozzátette: Veres János a kérdést megkerülte, olyan törvénymódosításokról beszélt, amelyeknek semmi közük nincs ahhoz, hogy egy koherens, átlátható törvényi szabályozásnak kell készülnie arról, hogy ki, milyen feltételek mellett nézhet szembe a vagyonosodási vizsgálattal, és mi az eljárás menete. Elmondta: az MDF-es Katona Kálmánnal szemben hetek óta folyik egy eljárás. Hozzátette: az ellenzéki politikus részére a vagyonosodási főosztály küldött ki egy levelet, így véleménye szerint nyilvánvaló, hogy nem adategyeztetésre hívták be Katona Kálmánt.

Az MDF nem állna ki a nyilvánosság elé, ha nem azt látná, hogy "összevissza beszéd" folyik az APEH részéről - jelentette ki Dávid Ibolya. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője csütörtökön azt mondta: politikai megrendelésre vagyonosodási vizsgálatot rendelt el az adóhatóság Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével és Kubatov Gáborral, a Fidesz pártigazgatójával szemben.
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1901
Sima SZJA ellenőrzésre szóló idézésnél nem küldik ki a vagyonosodási kérdéscsomagot....Orbánék megkapták.... Ami ellentmond a szóvivő hadoválásának...
Előzmény: Törölt nick (1889)
bean Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1899
Szerintem nem egy Kovácsról beszélnek.
Előzmény: pirosnarancs (1895)
Sir Balamber Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1898
izé.. is :)
Előzmény: Sir Balamber (1896)
Sir Balamber Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1897
Szeretném látni az apeh listáját, amin rajta vannak azok a hires emberek politikusok, akikre külön revizorokat tartanak.

Vajon megyei szintű mszp vezető kap már külön nemfélős revizort? :)
Előzmény: Törölt nick (1890)
Sir Balamber Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1896
Mivelhogy ő volt a hazugsággyárat kiabáló hazugsággyár vezérigazgatója, nem felelsleges óvatosság fentartással kezelni még a kérdéseit se..
Előzmény: pirosnarancs (1895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!