van egy 1,4-es hvlp sata másolatom ami szerintem nagyon jó bázishoz és akrilhoz. 1,5-ös sima praktikeres vagy kompresszor készletben fellelhető gagyi 1,7 düznis ezeréves Sprio felsőtartályos szórógittelésre használom. meg egy alsótartályos ugyancsak ezer éves gagyi.
És venni nem akarok, akkor mivel lakkozzak? :D Akkor már csak a sata másolat nem? Nem tudom amúgy mit beszéltek, nekem teljesen bevált ez a sata másolat lakkozáshoz is, csak kicsit nagyobb nyomáson használom lakknál, meg átállítom szélesebb terítésre.
U.I: egy abszolút amatőr, nem profi , ámde nagyon lelkes amatőr hozzászólását olvashattátok ;-)
ldószeres lakkhoz az egyik legjobb a SataJet 90. 1,5-ös dűznivel.-- -ű hmm. picit több az ,mint kellene. bár tudom vannak igazi profik, akik mindíg másképpen csinálják..
Elrontani nem fogsz semmit ,viszont a HVLP rendszerű pisztolyok a kialakításukból eredően alacsonyabb szórási nyomással dolgoznak ezért a kifújt anyag struktúrája kicsivel "érdesebb" kevésbé sima-egyöntetű. A bemenő nyomás max 2 bar, a fejnél mérhető nyomás viszont csak 0.7-0.8 bar.
Ezért nem szerencsés a lakkozáshoz HVLP pisztoly használata. A bázis festékek sűrübbek ,tömörebbek ,mint a lakkok ezáltal máshogy viselkednek szórás közben .A hagyományos pisztolyokkal ellentétben a HVLP pisztollyal kevésbé 'felhősek' a kifújt színek/elsősorban ezüst metál színek esetében előforduló jelenség/ Másik nem elhanyagolható szempont az anyagtakarékosság.Ezek a pisztolyok több mint 65% -os anyagátviteli hányaddal dolgoznak. Ez az adat a márkásabb pisztolyokra igaz!
Lakkozásra /attól függ milyen lakkot használsz /ált. 1.2-1.3-as düzni-fúvókás nem HVLP pisztoly a legjobb.Mindenképp szerencsés mindkét művelethez más-más pisztoly használata. Márkákat már említettek ezt eldönteni biztosan nem lehet ,mert mindenkinek másért tetszik egy -egy pisztoly. Az biztos,hogy az ismertebb márkák megbízhatóbbak profi felhasználóknak!
ha már ennyire belemerültünk lakkhoz melyik a legjobb pisztoly ? (düzni, pisztoly márka, nyomás stb) és miért nem jó a HVLP technológia hozzá ? Ha én a sata, hvlp utánzatú pisztolyal fújom a bázist és a lakkot is akkor mit rontok el ?
Ez vises bazisra valo pisztoly iwata W400 WB . Mindenképp jobb lenne két pisztoly vásárlása még ha nem is ezt választod. Árat itt nem mondok ha érdekel keress meg, asszem egyszer már leirtam az elérhetőségem. üdv.
iwatat tudok szerezni ha minden igaz én is most vettem eggyet. De azzal lakkozni nem tudsz, illetve nem annyira jó inkább csak a vizbázisra alkalmas, de arra nagyon. de még marad pénzed venni egy lakkozó pisztolyt.
egy kicsit késöbbre tervzem de lassan itt lesz az ideje. olyan 100-150 ezer körül max. és mit tudnál segiteni? csak jot akarok venni valami komolyat!!!!!!!!!!
Kérdés az hogy mennyi pénzt áldoznál a pisztolyra? Ha jót akarsz akkor az iwata, devilbliss, sata márkák közt keresgess. esetleg tudok segiteni jó áron venni pisztolyt.
kérdezném hogy milyet ajánlotok, milyen fuvóka mérettel,milyen márkájut?majd mostmár ehez a vizbázisu feztékhez milyen lenne jó? esetleg valmi internetes oldalt ahol vannak ,mert nem nagyon találtam. Valmi ütöképes nagyon jo fajtat szeretnék venni,bazis +lakkhoz!
Hogy miért szükséges azt már kielemezték mások is. Egy egyszerű példa: D69-es színszámú ezüstmetál színű festék ami nem tartalmaz effekt-gyöngy ill.különleges adalékot. Csak a fújási szög megváltoztatásával el tudsz érni két egymástól eltérő színt ugyanolyan beállítással és szórási nyomással. Ezért szükséges a 'melléködölés' szaknyelven: "színkiegyenlítés",hogy az ügyfél ne vegye észre az esetleges eltérést. Megjegyzem sokszor nem is tudja az ügyfél,hogy bele-melléködöltek a szomszédos elemnek.
Azt is tudni kell ,hogy minden fényező a gyáritól eltérő festékrendszerrel dolgozik,függetlenül attól,hogy saját festékkeverője van ,vagy mással keverteti. Mint minden festékrendszernek megvannak a maga gyengéi,és erősségei és ez is nagyban befolyásolja egy adott szín reprodukálhatóságát!
Kicsit keverednek itt a dolgok úgy látom... Alapesetben a metál egy kétrétegű szín, azaz áll az alumíniumszemcséket tartalmazó bázisfestékből és a kétkomponensű színtelen lakkból. Ezt fejelik meg esetenként egy effektréteggel, amit márkánként máshogy hívnak, candy vagy brillant, ez egy átlátszó réteg az alap (általában ezüst) bázisfestéken, erre jön a lakk, ezeket a háromrétegű színeket szinte esélytelen javítani vagy kétszer ugyanúgy megfújni, bár én mát láttam olyat, aki megcsinálta. Ide tartozik a flip-flop is, azzal a különbséggel, hogy azt általában fekete alapra fújják és a felső rétek tartalmazza az effekt kristályokat. Aztán van még a gyöngyház, amiben kagylóhéj van, ez is háromrétegű, de könnyebben javítható, mint az előbbiek.
Motorháztetőt én is leveszem neki 5 perc alatt lemezre ... a tetőt inkább nem venném le, azt a "fejemen" kell elvigyem :) Kombi a dögg és néztem, hogy van valami izé, a tető két szélén, a tetősíneken belül eső oldalon, ilyen mélyítés féle, 3-4 mm mélyebben és van benne egy szintén színrefújt lemez (műanyag?) csík, mindez végigér a tető két oldalán. Szóval szerintem ez határolhatja oldalról a fújást, elölről a szélvédő, hátul meg valahogy megoldja, gondolom rá szokás fújni a csomiajtókeret tetejénél még, ahol a zsanérok rejlenek. Na így elgondolva szerintem külön "elemként" kezelhető a tető ......?? ...
hat nekem is csak ugy mondtak. Egy helyen ahol egyszer festekert erdeklodtem ott azt mondtak na a bordo gyonyghazas szinek dragak es nehez eltalalni oket (milyen szinu is a kocsim :-PPP). Illetve aki fenyezte az is a gyonyhazassagarol panaszkodott, de bar latom, de csak ha akarom.
altalaban metált 20-25eFt kornyken szoktak fujni. persze a teto e a motorhazteto a 2 legnagyobb alkatresz. persze attol is fugg hogy mennyire elokeszitve es mennyire osszerakva viszed es hozod a kocsit (persze motorhazteton es teton tul sokat nem kell szetbontani)
Hoppppá ... Nos ha a gyöngyház azt jelenti, hogy fényben közelről csillogós szemcsék látszatát kelti a lakk alatt található réteg (bocs de ennél értelmesebben nem tudtam körülírni) akkor "sajnos" nekem gyöngyház szürke metál fényezés van a szekéren ...
Aztmondjátok azt nehezebb jól megcsinálni?
És egyébként mibe kerül általában egy ilyen akció, mármint a két elem, a motorháztető és a tető kompletten?
nem vagyok fenyező de a metál szürke nem annyira problmás. el kell menni egy fényezőhöz, kell kvertetni festéket es lefujatni vele a lökharito (biztos azon is van itt ott pici karc) egyik felet. majd utanna megnezni minden iranybol es fényből, hogy mennyire latszik
"Nem tudja a fényező eltalálni azt a színt vagy miért?" leegyszerüsitve igen (bar altalaban nem a fenyező szokta keverni a festeket - hanem van egy jobb vagy rosszabb festekkeveroje) Ez a problema mint mar irtak inkabb nagyobb gyönygház hatásnal van. (alapszinek meg jobban fakulnak az idovel tehat ott meg polirozni kell).
"Melléfújatni?"
bele szokás ködölni az ép elembe is az uj szinnel es igy egy atmetet szokas fujni.
nekem most fujtak egy 2006-s fiat pandat es szembol nezve tok ugyanolyan az elem. Picit oldalrol nezve mar azert latszik, hogy elüt. ezert szokas összeködölni. En speciel vegül nem ködöltettem össze, mert annyira nem latszott es nem eladasra lesz, meg igy maradt a gyari fenyezes a többi elemen (no meg ki tudja mikor töri össze az ember ujbol - ezert kar vixolni a szart a vegletekig)
(bar arat tekintve inkabb also kategoria volt a fenyzes, de nagyon korrekt lett. A festek markajat nem nezegettem (allitolag Standox) es hokamraban fujta. Mivel szep lett es mindent nagyon korrektül csinaltak ezert nem is volt okom akarmiben ketelkedni)
Melléfújatni?? Nem értek hozzá ... azt minek is kell? Nem tudja a fényező eltalálni azt a színt vagy miért? Egyébként az autó A4, most múlt 8 éves és szürke, metál ...
Srácok! Szépészeti kérdésem lenne ... Ha én újrafújatom a motorháztetőm és a tetőt (mindkettőt kavicsok miatt, elég nagyok) akkor azt meg tudják valahol úgy csinálni, hogy olyan legyen mint a gyári?? Nem feltétlenül a vastagságra gondolok, mert nem eladásra kell most, hanem hogy hibátlan legyen, az a fontos nekem, hogy gyárival egyező szín legyen 100% és ne tűnjön fel, hogy újrafújt ... Nem értek hozzá egyáltalán, azért kérdezem ...