a felsorolt (Conti, Goodyear, Michelin) márkák "lehetőségei" alatt ezt értem:
- ezekben a márkákban mi ajánlható hóban, nem "sport" célokra
- az ajánlható típusok közül melyiket érdemes megvenni (ár/érték, versenytársakhoz viszonyított érték, stb)
- illetve az ajánlható és megvételre is érdemesült gumik közül mire van jó ("akciós") ajánlata (itt) valakinek.
összegezve: nem vagyok gumiipari mérnök, van némi műszaki affinitásom, szeretnék biztonságos és jó gumit venni egy egyszerű autóra (hogy ne egy "vacak gumi" miatt kelljen esetleg karosszéria javításra költenem; netán végrendelkeznem). alapvetően itthon, de némi (külföldi) síelési szándékal.
Szvsz a "Conti, Goodyear, Michelin" elérhetőségi lehetőségeire gondolt (kinél mennyiért), csak nehéz megérteni így elsőre - én is gondolkodtam rajta perceket :D
Kicsit körülírhatnád, mit értesz ezen "lehetőségei".
A guminak van használati jellemzője, viselkedése havas úton, hidegben. Van továbbá szállítási lehetőságe, hogy az adott gumi beszerezhető, szállítható, esetleg nem ajánlott megvenni, mert kifutó típus, már nem gyártják, ezért sérülés esetén nem lehet pótólni. Mint az amire hivatkozol hozzászólásodban.
Bridgestone 195/65/15 téli gumi garn. Ford Galaxy gyári lemezfelnin, gyári disztárcsákkal eladó! A gumik szinte újak, tavaly télen kb 6000 km-t futottak. Felnik és disztárcsák is hibátlan állapotúak, másik autó vásárlása miatt eladók. Ár:80.000 Ft.
Ha lett volna nálad fekete, mikor vettem, tuti olyat vettem volna - elképesztően szép (17-esben láttam nálad), kb. egy nagyságrenddel szebb mint a nem_black...
2db használt gumi kellene MTZ traktorra a következő a mérete:15,5*38. Új árajánlatok is érdekelnek. Illetve várom, hogy honnan tudnák használtban szerezni ismerősnek.
1 darab új vagy kevesett futott GoodYear Ultra Grip 7 téli gumit 205/55R16 H méretben
1 darab új vagy kevesett futott Michelin Primacy HP nyári gumit 215/55R16 méretben
1-2 darab használt, de jó állapotú Citroen 6,5x16 4x108 ET25 lemezfelnit
Esetleg 1 darab 16" szükségpótkereket C4 Grand Picassora. Gyárilag defektjavító készletes, de egy külföldi útra azért bedobnék egy ilyet. Vagy ez hülyeség??
Eladó 4db 17x6,5 5x114,3 lyukosztású ET38as gyári !! Enkei !! Mitsubishi Outlander Turbó felni. 4db normál állapotú Yokohama Geolander gumival, 215/55R17 méret. Kisebb kerékkel szerelt Outlanderre, és asszem Chrysler Voyager-re is jó, meg még persze sok autóra. Ára : 100e Ft Érdeklődni : 70/4517225
Nyáriban 205/55/15 ami még rámegy, nagyobb meg felniket nem akarok venni.most uniroyal 550 van rajta, de csak H-s, nem rosszak de nem nagy durranás, szerintem még egy szezon elmegy, aztán majd vmi t majd akkor veszek rá.
Mivel nem vezetek sportosan, inkább a komfort és a csendesség a fő szempont...még 200+ felett is...
Mivel a sógorom eladta a kocsiját így maradtak meg a 185/65/15 téligumijai, és jelképes sörözésért az enyémek lettek....6mm-es, talán ha 10e km-t mentek. Kipróbálom, aztán, ha nem tetszik majd, akkor még mindig tudok venni rá nagyobbat....