Inkább szürke mint kék. Bizonyos fényviszonyok mellett kékesnek látszik. Hálásszín, a por, kosz, kevésbé látszik rajta, nem úgy, mint a (volt) sötét kék Lanosomon.
Városi fogyasztása 6 ezer km után kezd csökkenni: legutóbbi mérés alapján 7,7 liter/100 km, az eddigi inkább 9 liter helyett.
Sokkal robbanékonyabb lett, úgy látszik ennyi kellett a bejáratáshoz.
Fényfüggő... van benne barnás, meg nevetni fgosz, még lilás árnyalat is, főleg borús időben... amúgy rettentően kosztűrő... apropó, megyek mostani... :)))
Napfényben gyönyörű kék, de szürkületben az autó is beszürkül. Egyébként gyönyörű, én is olyat rendeltem. A Kia óbudánál most egy kompass blue sw van kiállítva, és nagyon szép!
Ami zöldet én láttam, az olyan sötét, hogy majdnem fekete. Tudtommal csak egyfajta zöld van a Ceedből, szóval ez is ugyanaz lehetett. Pedig kinnt állt a napon, nem lehet ráfogni, hogy árnyékos helyen volt.
Én február óra szemezek vele. Év végén szerettem volna megvenni. Mikor voltam az SW nyílt napon, akkor magy hezitálás után döntöttem az SW mellett. Mivel a szállítási idő nagy, így meg tudtam rendelni is egyben, így lesz év végére meg.
Ami viszont fontosabb, hogy az nem csak egy simpla 1.4LX+, hanem a Te autód! És egy nagyon jó autó!
Én már december óta szemeztem az ótóval, aztán csak július végén rendeltem meg. De már pár nap múlva megmutatták (Nyíregyházán!), hogy Ő az, nem egész egy hét múlva már át is vettem. Persze az is igaz, hogy semmi csomag, csak egy szimpla 1.4LX+, volt belőle raktáron.
Ma láttam egy hike green 1.4 LX benzines Cee'd-et a Váci úton. Vadászoknak az erdőbe és határőröknek a határra biztos jó lehet, de városi forgalomba nem mennék vele... :P
Hidd el én is láttam és nem véletlen rendeltem kompass blue-t másfél hete. Ha ilyen lenne, mint amit beraktál sose választottam volna. Szerintem minimális hasonlóság van az eredeti és a beszúrt kép között. Persze ez az én véleményem, az én szemem. Lehet a tied másként látja. :) Vagy elképzelhető hogy Te szürke időben láttad, mert én napsütésben. Az igaz mondjuk rá hogy minnél világosabb van, annál több benne a kék és minnél sötétebb, annál több a szürke. De ezen nem veszünk össze. :)
No de nem is lesz sok, ezért jöhet (múltkor számolták hogy ha vennék ennyi-annyi, kedvezmény meg üzhelyezés ennyi-annyi, meg AUTOMATIKUSAN: metál még ennyi...nekem nem kell pénzért, amúgy az utcán minden 2. autó -bocsi- kukaszínű.).
I30 csak 4*-os...majdnem 5.
De továbbra sem világos a szervízben hagyott összeg mértéke alkalmanként, nem kaptam konkrét választ a kereskedő/szervíztől.
Sötét szürke metálban láttam most egy Cee'd et , abban nekem jobban tetszik mint a szürke metálban. Úgy látszik azért van szín ami a modelleknek jobban áll és van ami annyira nem.
Ez nem kompass blue, azt én láttam személyesen. A kompass blue annyira szürke, hogy vadászni kell benne a kékes árnyalatot. Kivételesen a kompass blue eléggé hasonlít a katalógusban lévő színhez.
Igen én raktam be az az érdekes fotót, amikor 22:22 volt és 22 fok, ráadásul akkor ment a rönó reklám az eltünt kettesekkel. Ellenben nem voltam Meganeklubbos. :)