Na jó, a Lindában ha láttunk két kifaroló Opelt, már dobtunk egy hátast. Az Ötvös Csöpi filmekben meg beájultunk egy dobozos Gold Fassl-tól (pláne az egy évtizeddel korábbi Oroszlán ugrani készül nagyszabású külföldi helyszíneinek láttán). De ezek az idők elmúltak... Elismerem, hogy izgalmasak a képi megoldások, fények, vágások, zene, de a történet fajsúlya mindezekhez képest ultrakönnyű (mondhatni harmatgyenge).
Nem érted te ezt. A Linda se szólt semmiről valójában, mégis kult filmsorozat lett. Mitől? A feelingtől. Szerintem ez az életszag, ami körüllengi a sorozatot, ez nagyon király!
Szól ez a sorozat valamiről is, vagy csak átvettek néhány amerikai képformát és vágási trükköt, oszt kész?! Mert az egy dolog, hogy fokozzák vele a hangulatot, de amikor a lecsengés annyi, hogy Palika leszedi-e a kerékbilincset, vagy sem... No akkor bukik el a mozi :(
Ez a királyfi azonnal feltűnt, amikor néztem... Aztán a poénok kedvéért megnéztem még néhány helyen többször (ez a Kukorica János csak azután esett le, hogy itt valaki írta...) Amikor Kálmán fenn törte a falat a lányokkal, akkor meg a "keresztapa" volt náluk...
Így hívta Kálmán a kalapácsait. Amikor kérte Buci a "nadrágátalakításhoz", megkérdezte, hogy - A királyt? - Nem, kisebb is elég, nem kivégzés lesz... - Akkor itt a királyfi...
Hát ha már nyáron is forgattak (ugye asszem méjusban jelent meg a hír, h indul...vagy vhogy így)... Amerikában nyolc napig tart egy ilyen ~45 perces epizód leforgatása, számoljunk 10-zel itthon. 7-8?