A mi kutyusunk kennelében biztos megengedik, hogy lefotózd a kutyákat, vannak pulik, pumik, mindenféle színben, kölykök is, ráadásul díjnyertesek, gyönyörűek. Igaz, hogy nem Pest közelében, hanem Keszthely mellett, de azért, ha gondolod próbáld meg: www.cserisubas.hu Ők már szerepeltek kutyás újságokban is, versenyeken is.
Szeretnék fotót készíteni egy szép puliról, pumiról és mudiról (kiadványhoz). Tud valaki olyan Bp. környéki tenyésztőt, aki beleegyezne abba, hogy lefotózzam a kutyáját?
Segítséget szeretnék kérni,2 napja kaptam egy 1 éves pulit a nagyszülőktől mert nekik túl gyors volt a tempó.Az lenne a kérdésem ,hogy mennyi idős kortól lehet pároztatni őket .Majd szeretnénk kiskutyust de nem tudjuk ,hogy mikortól lehet.Még egy kérdés?:A Mama levágta a szőrét és én hallottam olyat ,hogy nem nől meg neki már olyan hosszúra ,ugye ez nem igaz??Nagyon aranyos kutyus,nagyon jól terel már 2 nap utánn is ügyes,a Kisfiamat nagyon szereti ővele játszik,és úgy vettem észre ,hogy rám hallgat inkább a párommal nem is foglalkozik.Ez miért van, ezt a fajta kutyust nem ismerem,mi a felállás náluk?Egygazdás kutyák vagy nem?Na több butaságot nem kérdezek ha tudtok légyszi segítsetek!Köszi előre is!
Színek én is nézegettem a különböző lehetséges puliszíneket amikor kutyát kerestem, mindenképp feketét akartam (mert már van egy). de nem találtam. így vettünk egy zsemle színűt. ugyanis bár a standard 4 színt törzskönyvez, 13 színt jegyeztek fel. (és azok is gyönyörűek) Berci most 7 hetes és imádnivaló! nézzétek meg!
ja, és aki nevelési tippet tud adni a pulikölyökhöz, az írja meg! szívesen venném!
Én tegnap próbáltam adni a Boginak egy fél jó érett fügét, arra rá sem hederített. Viszont a sárgarépát csak úgy lehet felszedni, ha kap belőle, ellenkező esetben éktelen ugatásba kezd.
A nagy melegekben én is le szoktam locsolni. Eleinte nem nagyon tetszett neki, de most már eltűri. Utána mindjárt felrohan vizesen a teraszra, mindent összeken. A pince egész nyáron nyitva van neki. Van egy kis terület, ami nincs lebetonozva, ott szokott ásni. Lassan talán vége lesz a nagy melegeknek.
Én a szőrén azt veszem észre, hogy van egy-két ősz szőrszála. Nemrég láttam az anyját, az már félig ősz színű.
Régi kutyusunk cseresznye, meggy, dió (ezt versenyben kellett szedni, hogy nekünk is maradjon:)), szőlő-mind szerette. Ami lepotyogott a fáról, azt összeszedegette.
Tele van vitaminnal, csak örülni lehet neki.
Új bébijeink (már 1 évesek), még inkább csak eszegetik a cserit, meggyet, de a dió nekik is tetszik. Amit csak náluk láttam, a fügefának a levelét is legelgetik. Alig akartam hinni a szememnek, áll a teraszon (főleg a kislány), onnan jobban eléri és tépegeti a leveleket.
Meleg ellen. Árnyékba húzódnak és sokat sziesztáznak. Na meg az ásd el magad is nagyon működik, bár néhány helyen nem örülünk ennek a nagy ásási rohamnak, ha lenne ötlete valakinek ellene, szívesen meghallgatom.
Nem tudom, másnál is előfordult-e, hogy a pulija rajong néhány gyümolcsért. Valamelyik nap azt vettem észre, hogy bebújik a tüskétlen szeder alá, és csak úgy legeli a szedret. Ma pedig a szőlővel bukott le, ha nem szólok rá, bevágja az egész fürtöt.