CAGE: HELL DESTROYER DAVID READMAN: DAVID READMAN DEVILYN: II FOREST SILENCE: PHILOSOPHY OF WINTER GIRE HATESPHERE: SERPENT SMILES AND KILLER EYES KING DIAMOND: GIVE ME YOUR SOUL... PLEASE KORN: MTV UNPLUGGED MINISTRY: THE LAST SUCKER ORANGE GOBLIN: HEALING THROUGH FIRE SYMPHONY X: PARADISE LOST TESLA: REAL TO REEL
AMORAL: REPTILE RIDE DANZIG: THE LOST TRACKS OF DANZIG DESPISED ICON: THE ILLS OF MODERN MAN DIMMU BORGIR: IN SORTE DIABOLI SUPERBUTT: SZÁJON ÁT THUNDERSTONE: EVOLUTION 4.0
nesze, itt a yellojack. sajnos csak a maszterizálatlan verziót találtam meg, de nekem ez jobban is tetszik (talán mert ezt szoktam meg). feldobtam utána még a két demós számot is.
Egy kis családias jellegü rendezvény a jövő hét szombatra:
2007.09.22.szombat Budapest Kultiplex.
Wall Of Sleep lemezbemutató koncert. + Sunday Fury http://www.wallofsleep.net
Valamint 2007.09.17. hétfö 20:00-22:00-ig a GOREZONE vendége a Wall Of Sleep zenekar ahol belefülelhetsz az új anyag dalaiba is. LIVE ! Tilos Rádió/GOREZONE FM 90.3 mhz Budapest és vonzáskörzete a neten is tudod hallgatni a http://www.tilos.hu Minden müsor 1 hétig visszahallgatható!
Utaztam tegnap a 153-as járaton, közben a Lóri barátommal a grindstoner zenekarunk hitvallássáról beszélgettünk.Ki kit rak seggbe, meg ilyenek, aztán azt mondtam neki, hogy kurva forradalmat csinálunk azt. Letettem a telefont, rápillantottam a buszon lévő órára, amin ez állt:
A dolog pikantériája csupán annyi, hogy ezt a borítót Hendrix szívből gyűlölte, tudta nélkül jelent meg így a lemez, ezzel a borítóval, a kiadó még az engedélyét sem kérte hozzá. (Az eredeti borítón a Central parkban található Alice csodaországból szobor lett volna, amint az Experience és különböző nemzetiségű és bőrszínű gyerekek játszadoznak, csak a lemezcímmel megegyezően ez jobban illett hendrix nőfalú imidzséhez.)
laci bácsi lemezboltjában sokáig volt az angol borítós bakelit. talán még most is ott van. mennyit szemeztem vele, csak bazmeg sajnáltam rá a 10 ropit. pedig egy műalkotás.
korszakalkotó, a sok vendéggel, a voodoo chile téma újbóli visszatérésével (mint a sgt pepperen), az ahogy kezdődik a rainy day, esős nap van a "lemezen", hendrix elalszik, kezdődik egy álom, megérkezik atlantiszba, de újból felébred (still raining) és visszamegy a kegyetlen valóságba (house burning down), feketék házait gyújtogatták akkoriban, aztán a bob dylan nóta, de a kezdő crosstown traffic is, az maga a hasonlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Basszus.
Van 1 dvd-m ahogy készült, ha kell odaadom.Sírtam. Zenészek mesélnek, mutogatnak dolgokat ilyesmi. Binges apja is nyilatkozik rajta (Eddie Kramer :))))