Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
nővérem 30-ik szülinapjára szeretném megszerezni én is az első 6 évadot szinkronizálva.Kutatok egy ideje,de úgy néz ki Te vagy az egyetlen lehetőség!:)
pár kérdés:ez dvix?esetleg borítót tudsz hozzá adni??:)
soha nem fórumoztam még ,csak emiatt regisztráltam most is,ezért kérlek,ha tudsz segíteni mond meg,h mi a következő lépés!nagyon köszi saci
Szia,
szeretném megkérdezni tőled hogy nekem is el tudnád-e küldeni a Szex és New York évadait, természetesen nem ingyen kívánnám.
Lehet róla szó?
Köszi előre is.
Timi
Majd megnézem, még nem volt időm úgy igazából nekiülni... :-))
Ja, még annyit, hogy készíts be vagy egy ezrest, mert kurva drága lesz az utánvét, ugyanis a költségek rád hárulnak. Dehát ezt mondtam is az elején. Szal hogy ne úgy menj a postára, hogy nincs nálad pénz, mert nem adják oda.
Banyek ha most ezt elmesélem, tuti azt mondod hogy nem igaz...
Én már sok rémisztő történetet hallottam a postáról, de ez...(csomag eltűnések, egyebek) Ha nem velem történik, én se hiszem el.
Szal van egy ismerősöm hál istennek az itteni postánál, ahol feladtam a csomagot. És hát panaszkodtam neki, hogy feladtam már múlt héten egy csomagot, és még mindig nem érkezett meg, és hogy nem akarom hogy eltűnjön, mert fontos lenne, meg stb. Azt mondta, hogy utánanéz. Én meg gondoltam, nem lesz belőle semmi, mert neki is van elég baja, nem is akartam izélgetni. Erre felhív, hogy milyen csomag volt. Hova ment volna, stb. Elmondtam, aszongya még mindig ott van. Merhogy volt egy adag ilyen csomag, amit elkevertek, meg a papirokkal variáltak, és végül ott maradt egy pár cucc. Eltűnni nem tűnt el, csak már ki akartak értesíteni, hogy menjek fel, mert gubanc van, csak éppen a posta rohadt lassú, és nem történt még semmi. Szal most ott tartunk, hogy a csomag elvileg kiment tegnap, vagy ha nem is tegnap, akkor ma, és kb három nap múlva lesz ott nálad. :-SSS Imádom a postát, mondtam már? De legalább nem tűnt el. Vagyis remélem, hogy nem is fog eltűnni.
Banyek ha most ezt elmesélem, tuti azt mondod hogy nem igaz...
Én már sok rémisztő történetet hallottam a postáról, de ez...(csomag eltűnések, egyebek) Ha nem velem történik, én se hiszem el.
Szal van egy ismerősöm hál istennek az itteni postánál, ahol feladtam a csomagot. És hát panaszkodtam neki, hogy feladtam már múlt héten egy csomagot, és még mindig nem érkezett meg, és hogy nem akarom hogy eltűnjön, mert fontos lenne, meg stb. Azt mondta, hogy utánanéz. Én meg gondoltam, nem lesz belőle semmi, mert neki is van elég baja, nem is akartam izélgetni. Erre felhív, hogy milyen csomag volt. Hova ment volna, stb. Elmondtam, aszongya még mindig ott van. Merhogy volt egy adag ilyen csomag, amit elkevertek, meg a papirokkal variáltak, és végül ott maradt egy pár cucc. Eltűnni nem tűnt el, csak már ki akartak értesíteni, hogy menjek fel, mert gubanc van, csak éppen a posta rohadt lassú, és nem történt még semmi. Szal most ott tartunk, hogy a csomag elvileg kiment tegnap, vagy ha nem is tegnap, akkor ma, és kb három nap múlva lesz ott nálad. :-SSS Imádom a postát, mondtam már? De legalább nem tűnt el. Vagyis remélem, hogy nem is fog eltűnni.
Őszintén szólva a fent említett okokból még nem volt időm megnézni a listát, de mától dolgozom, úgyhogy majd szakítok rá időt mindenféleképpen. Köszi. :)
Bocsáss meg, hogy nem jelentkeztem eddig, de otthon voltam, és otthonról nem tudok neteznik per pillanat.
Megkaptam a dvd-ket, meg is írtam, pár nap és megkapod.
Bocsi még egyszer, sajnos ez jól kijött. Ugyanis van otthon is net, nem az a baj, úgy gondoltam, tudunk majd értekezni, csak éppen pont bekrepált a gépem, vagy a net, vagy nem tudom mi, lényeg, hogy nem bírtam felmenni az internetre otthonról.