Pécsi Ildikó, Reviczky Gábor, Huszárik Kata, ifj. Jászai László és Benkóczy Zoltán volt a retróban. Besenczi Árpád a retróban is volt és később is szerepelt.
Én is úgy emlékszem, hogy valami rokona Vicának. De már akkor sem egyenesen rontott be, hanem nagyon gyanúsan csak ott szimatolt meg hazudozott, besegített söprögetni a fodrászboltban, ilyesmi.
Bennem csak két kérdés merült fel (azon kívül, hogy de hová lett Stirlitz):
- Valóban furcsának, netán patológiásnak számít a "bárcsak én haltam volna meg" c. sóhaj valaki olyan részéről, akinek hirtelen, balesetben meghal a szívszerelme?
- Valóban létezik olyan fene öntudatos, féligidegen, épp szerelmesedni készülő nő, akinek az első reakciója egy ilyen "lakjatok itt nálunk"-ra az volna, hogy "dejólenne!" csak úgy minden fenntartás, zavarbajövés, ellenvetés nélkül?
Imi tulképpen Vicacica rokona. Laczának semmi köze hozzá.
600 éve eltartja ezt a kis köcsögöt, az meg csak kritizálja és követelőzik.
Lúzer most eltarthatja Sáráékat is, Doktorsi főzhet, moshat rájuk, vigyázhat a gyerekre. Imó meg majd mártír pofával fog a nappaliban aludni és az erkélyen tanulni.
A végén csókolózott Sára és Imi. Laci kitalálta, hogy árat emel. Lehet, hogy Noéminek valami patológiás franckarikája van, legalábbis az anyukája szerint, ezért figyelni kell rá. Zsófi érez még valamit Zsolt iránt, aki vallomást változtat. Miklós visszaréved, hogy a kislánya Tóni előző baleseténél fogant, Andrea szeretné, ha most meg ő. Imi kampányol hogy Sáráék odaköltözhessenek, mert ők szívesen odaköltöznének. Érzéki romantikus csók.
Lehet, eleinte nem néztem. Akkor a második verzió lehet a helyes, hogy Zoltán Claudiára hagy 10%-ot, Ákosra 20-at, vagy fordítva, a többiekre meg annyit, amennyit már írtam. Mert azok az arányok azóta nem változtak.
Igen, Radnics apját Szersén Gyula játszotta. Az anyját pedig Tóth Judit. Nem tudom milyen gyakran nézed a sorozatot, de ők is szerepeltek: Málnai Zsuzsa, Tóth Éva, Barbinek Péter, Szokol Péter, Besenczi Árpád, Dányi Krisztián, Bartucz Attila, Bezerédi Zoltán, Nemcsák Károly, Bognár Zsolt, Zámbori Soma, Fülöp Zsigmond, Laklóth Aladár, Kovács István(a színész és Koko is), Pécsi Ildikó, Reviczky Gábor, Huszárik Kata, ifj. Jászai László, Orosz Helga, Szerednyey Béla, Bessenyei Emma, Molnár Levente, Dobránszky Zoltán, Oberfrank Pál, Ullmann Mónika, Bata János, Salinger Gábor, Benkóczy Zoltán, Pelsőczy László, Rubold Ödön, Schnell Ádám, Sztarenki Pál, Drahota Andrea.