Azt figyeltétek, hogy Tóni úgy tanulta a Földrajzot, hogy egy qrva vastag filccel karikázgatott a 10 eFt-os nagy világatlaszban! Fokváros volt pl. jó vastagon karikába foglalva! Tahóság bármilyen könyvbe belefirkálni, nemhogy egy ilyen értékesbe. Miért nem nyomta egy szimla iskolai atlasszal, ha már ilyen rossz a vizuális memóriája, hogy csak így tud leérettségizni?
Jaja, Nóra túlpörögte magát a héten, mint parlamenti képviselő a költségelszámolás készítésekor.
Nade mit találtam a National Geographic szeptemberi számában:
Istennők reinkarnációi
A cigányság "régi-új" közösségeket hoz létre a maga számára Csatkán, Máriapócson, Szentkúton vagy éppen a dél-franciaországi Les Saintes-Maries de la merben. A modern világ majdnem elsodorta azt a tanítást is, amely isteninek tekinti az anyaságot. Sem Indiában, sem a magyarországi cigányság körében nem erkölcstelen az áldott állapotú nő vagy szoptató cigányanya látványa, sőt kitüntetett tisztelet övezi mindkettőt. Az anya isteni tulajdonságokkal bír; ennél fogva a cigányasszonynak szabad nyilvánosan is szoptatnia csecsemőjét. Az áldott állapotú nő neve - valószínűleg a párszi tűz és Napimádók köréből átvett hit szerint - khamnyi (kámnyi), magyarul Napné, vagyis az álldott asszony a főisten (Kham=Nap) hitvese. A szoptató cigányasszony a főisten gyermekét táplálja. A főisten gyermekét táplálni soha, sehol , semmilyen körülmények között nem lehet tabu.
max az elejen mikor en meg nem neztem. amiota en lattam, mindig ugyanaz az alszent, kettos mercevel mero hupi volt a zsuzsa baratnojevel egyutt aki viaaszael azzal, hogy a miki odavan erte es minden alkalmat megragad, hogy velt erkolcsi folenyevel rugjon bele egyet jol. ami azt illeti a toni pont tole tanulta ezt. mert nemtom feltunt-e, de a nora mindenki massal relative emberi bir lenni. az 1 db mikit cseszteti allandoan.
úristen, én pont ilyeneket kivántam magamban Nórának mikor vége lett a békának..ilyen mélyre pedig még sosem süllyedtem,de már rég kivágta nálam a biztosítékot! A hülye károgós fekete buta libája. De rég is volt ő szimpatikus karakter. Vagy volt egyáltalán valaha is?
tkepp a nora tevedett. mert ha a magdi neni anno nem teblabol ott a piacon, akkor a toni nem lopja el tole a retikult...nem ismeri meg mikieket etcetc.