Keresés

Részletes keresés

tcs969 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 2027

Sziasztok!

Tájékoztatásul közlöm,hogy 2007.12.28-án pénteken este 20.00 -tól 24.00-ig ismét( az előzőnek nagy sikere volt) lehetőség lesz fürdőruha nélkül szaunázni,csobbanni,s felmelegedni a kinti termálmedencében, Ráckevén az Aqu-land termálfürfőben.

www.aqua-land.hu

Ha valakit az éjszakai hazajutás gátolna abban,hogy részt vegyen egy remek szaunázásban,hívjon fel:  06-30-511 02 00, és egyeztetünk,hogy miként tudok segíteni (kisbusz lehetősége)

Üdv Mindenkinek, és Kellemes Ünnepeket!

Csabi

BAZS Creative Commons License 2007.12.06 0 0 2026
Ha a téli naturizmust is kedveled (pl. nudi uszodák) oda is jöhettek még együtt... Nem kel nyárig várnod. Most a csúszdázáskor Debrecenben is volt egy aranyos kismama, nagy pocival, aki elkísérte párját... nyilván a nagyobb csúszdákon nem tartott vele. :-) S gyakori látvány ez, abszolt természetes. Két évvel ezelőtt a délegyi tóátuszó verseny női leggyorsabbja is egy kismama volt :-)
Előzmény: Törölt nick (2022)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.01 0 0 2025

Köszi a megnyugtató válaszokat :-)

de hol van még a nyár... :-S 

Lassu Viz Creative Commons License 2007.11.30 0 0 2024
Szia,

Persze, hogy illik. Csak vigyázz a napozással. A mi lányunk 8 hetes volt amikor egy hétig Szikin nyaraltunk. A hőmérséklet és a levegő tisztasága is jobb volt mint a pesti panelban.
A baba jól szokta bírni, ebben az időszakban a mama sokkal fáradtabb.
RodrigeZZ Creative Commons License 2007.11.30 0 0 2023
Miért ne illene?
Legfeljebb a büfénél nem kell sorban állnod.

R.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 2022

Sziasztok!

Idén nyáron próbáltuk ki párommal először a nudizást, és nagyon megtetszett, Jövő nyárra viszont babát várunk. Mi a véleményetek, illik terhes is nagy pocakkal nudista strandra menni? Idén is szeretnénk kimenni, ha júniusban már szép idő lesz, de utána néhány hetes babócával már nem nagyon mehetünk...

BAZS Creative Commons License 2007.11.07 0 0 2021

Akkor itt egy link a Debreceni csuszdazas reszleteirol, mert vmi oknal fogva kisse osszekuszalodott az elozo info vege...

Naturista csúszdázás dec. 1-én
BAZS Creative Commons License 2007.11.07 0 0 2020

Itt egy reszletesebb info hova is varunk benneteket mostanaban

-a Kispesti uszodaban

- es a debreceni csuszdazason:

1.

A Kispesti usziban (Bp, XIX. Simonyi Zs. u. 31) naturista uszas, szauna, masszazs, jatekos vetelkedok.

Idopont: 2007. november 10. szombat este 19,15-22,15

Jelentkezes elozo napig:

20-313-9170 vagy navke@navke.hu

BELEPODIJ
felnotteknek ill. diakoknak (szauna hasznalattal együtt)
-18 ev alatt ingyenes
-1200 ill. 800 Ft NaVKE tagok reszere
-1400 ill. 1000 Ft Naturista tarsszervezetek tagjainak (ervenyes tagsagi igazolvany bemutatasa eseten)
-1700 ill. 1200 Ft tagsagi igazolvany nelkül erkezo naturistaknak

Tovabbi reszletek:

http://www.navke.hu/index.php?main=hirek

Jegy elovetelben november közepéig utalható a NaVKE szamlajara:

Banco Popolare Zrt.(a volt IC Bank) 14700002-00100016-41019010

(vagy kp. fizethető a nov. 10-i NaVKE usziban)

Dec. 1-en szombat delutan kulonbuszt inditunk Budapestrol a rendezvenyre, es utana hajnalban Debrecenbol vissza:

Ha szeretnel jonni, kerjuk jelentkezz nev szerint minel elobb és fizesd be elore a reszveteli dijakat november 16-ig legkesobb, mivel a rendezvenyt csak a kello letszam es a berleti dij elozetes atutalasaval tudjuk megtartani. Termeszetesen lehet a helyszínen is jegyet venni (kb. 3800 Ft/fo), de csak akkor, ha a kello elozetes letszam mar osszegyult.

BAZS Creative Commons License 2007.10.18 0 0 2019
Előzmény: BAZS (2018)
BAZS Creative Commons License 2007.10.01 0 0 2018

Szó van újabb  pesti, a tavaszihoz hasonló előadásról, s talán a berényi is szóba jön majd, ha kéritek. Etyien remélem szervezi már.. :-)

Néha hívjál fel... kéthetente mondjuk..., ha nem tudsz net közelében lenni elmondom az aktuális programokat, így nem maradsz le semmiről.

Most pl. legközelebb október 13-án lesz a Kispesti usziban a NaVKE születésnapi rendezvénye. Játékos vetélkedők, szokásos jó kis évadnyiító uszások, szaunázok... Este 19,15-től 23,45 közt várunk minden naturistát, előzetes bejelentkezéssel.

Aztén nov. 10-én este ugyanitt Kispesten, s a december 1-i tali már a debreceni Akvatikum csúszdaparkjában, ismét, csak nekünk, naturistáknak.

Előzmény: Eszterág (2017)
Eszterág Creative Commons License 2007.09.12 0 0 2017
Szia Etyien!

Sajnos nem értesültem róla. Mostanában ritkán jutok netközelbe. De talán meghívjátok majd még oda, vagy talán Ő szeretne majd visszatérni? Meséljetek majd a benyomásaitokról kinek hogyan tetszett, illetve milyen táncművet adtak elő.

üdv:Eszterág
Előzmény: etyien (2013)
etyien Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2016

Hátha érdekel valakit:

szeptember 13-ától újra naturista szaunaestek a Hotel Orientalban! Csütörtökönként 1/2 6-tól 1/2 9-ig folytatódnak a nagysikerű szaunaprogramok (itt megtapasztalhatod, hogyan is kell szaunázni), kényeztetheted magad a pezsgőfürdőben, és szakképzett masszőr gyúrja át megfáradt izmaidat!
A belépéshez előzetes jelentkezés szükséges!
Hotel Orinetal, XIII. Fáy u. 61., a Vasas pályánál (kínai piaccal szemben)
SZAUNA, GŐZFÜRDŐ, JACUZZI, MASSZÁZS, KONDITEREM
Jelentkezés telefonon: 30/942-1231 Györgyi, e-mail: pisti@navke.hu
Belépődíj: 1.500.-Ft/fő
masszázs: 2.000.-Ft/félóra

Gyertek!

jeanneau Creative Commons License 2007.09.10 0 0 2015
Olvastam egy cikket, miszerint külföldi beruházók megvették az egykori OKISZ szállót. Hogy ez a mostani Beach Hotel-e, azt nem tudom. De ami a cikkben áll, az igencsak felkeltette a figyelmemet.
Szóval én erre gondoltam: http://www.ma.hu/page/cikk/ad/0/170900/1?cikk_main-bookmark-news_status=minimalized

üdv: jeanneau
Előzmény: Sinpisti (2014)
Sinpisti Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2014

Nem! Nem a Wellness hotel beruházásaira gondoltam. Sőt! :-))))

Tán rosszul, vagy inkább szűken fogalmaztam: Legyünk optimisták, igéretek

vannak, tán jövőre -kicsivel- többet fejlődik a strand! Ezalatt azt értem, hogy bővül

a szolgáltatás, jelentkeztek befektetők, szponzorok, esetleg több Eu színtű falatozó

lesz, stb.

Ha meg a Beach hotelre gondoltál, mint lehetséges Wellness hotelnek való helyre,

csak annyit: Valaki tavaly megvásárolta, de állítólag azóta is fizeti a semmit...

Az idén meg egy leamortizálódott 3 épületet lehetett látni, az össz személyzet:

Néhány biztonsági őr, egy kutya, rengeteg parlagfű, és ugyanannyi csalódott

hazai és külföldi nyaral(ásravágy)ó! Ezen a nyáron 5-ször voltam Berényben

összesen 32, komolyan mondom, gyönyörű napot, egyedűl ez a látvány

ködösítette el azt a pillanatnyi hangulatomat, amikor arra gondoltam, hogy

egyszer- kétszer én is megszálltam ott, és jól éreztem magam. :-(

Előzmény: jeanneau (2012)
etyien Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2013

Szia Eszterág!

Nagyon jó kifejezés a naturizmusra az "égruhájú"! Tetszik!

Értesültél arról, hogy Ladjánszki Márta fellépett Berényben, a kemping 20 éves évforulóján tartott rendezvényen?

üdv

etyien

jeanneau Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2012
"Legyünk optimisták, ígéretek vannak, tán jövőre fejlődik a strand!"

Csak nem a wellness hotel beruházásra gondolsz? Tudni erről valamit ottani körökben?
Előzmény: Sinpisti (2011)
Sinpisti Creative Commons License 2007.09.01 0 0 2011

Üdv!

Sajnálom, hogy nem 3-4 évvel ezelótt kóstoltátok (volna) ezt a helyet!

Akkoriban ugyanis (a tujáktól Ény-ra) egy faházas szupermarket-kertétterem-

fagyizó-kisütöde rendszer állt, de az EU-s szabványok miatt ezeket lebontották.-(:

Pont a fenti okok miatt építették az új épületet, de jogos, kicsi a kapacítása,

újakra meg nemigen telik a falunak.

Legyünk optimisták, ígéretek vannak, tán jövőre fejlődik a strand!

Előzmény: Eszterág (2010)
Eszterág Creative Commons License 2007.09.01 0 0 2010

Sziasztok!

A barátommal (Eszterga) augusztusban jártam először Balatonberényben. Remek és csöndes sátorhelyet találtunk, nagyon közvetlen naturista társakkal találkozunk, megtanítottak petanqozni, a víz olyan meleg és kellemes volt, mint a Széchenyi uszodában, és még hullámfürdőzni is lehetett benne. Az előre jelzett kedvezmények éltek, tiszta volt az összes vizes helyiség. Az étel elfogadható árú, és jóízű, bár a némiképp kevés alkalmazott miatt a kiszolgálás a szokásosnál lassabb. Talán itt még lehetne fejleszteni. Nagyon jól éreztük magunkat, még többször visszatérünk oda. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

más, érdekesség:

Popper Béter Az önmagába térő ösvény c. könyvében említi, hogy Swami Dhigambarji jóga-ashram vezető nevének ősi jelentése: égruhájú. Ie.kb. 500 évvel szerzetesei meztelenül jártak (elvi okokból), azaz égruhában. Nekem nagyon megtetszett ez a szó, mint a naturista szó egyik szinonimája. Talán benneteket is megmosolyogtat.

Eszterág és Eszterga

Előkelő idegen Creative Commons License 2007.08.23 0 0 2009
"A kutyájával való nem túl ízléses meztelenkedésről amatőr fényképek készültek"

Ki szerkeszti a ma.hu oldalt? Hogyan lehet ízlésesen és ízléstelenül nudizni kutyával? Nem szánalmasak ezek?

http://ma.hu/page/cikk/ae/0/175978/1
Lassu Viz Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2008

Nem szoktunk olyankor sétálni amikor a két korsó sör mellett még a perecet is el tudjuk vinni :-), az biztos. Főleg gyerekek körül nem mert arra nagyon ugrik mindenki, a szülők (én is) különösen. 

Van partnered? Szeretkezzetek előtte, vidd őt is és nem lesznek ilyen problémáid.

Előzmény: Weigle (2004)
tcs969 Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2007

Sziasztok!

Jövő hétvégén (2007.augusztus 18-19-20) lesz a szokásos délegyházi augusztus 20.-i MNE napok. Ehhez kapcsolódóan ismét lesz buszjárat a délegyházi vasútállomástól( a Volánbuszról is itt kellene leszállni) a Naturista Oázis Strand-és Kempingbe.

Szombaton és vasárnap a megszokott időben: 09.30-kor indulok (úgyhogy bevárom a Ferencvárosból 08.35-kor induló vonatot és a Népligetből 08.30-kor induló Volánbuszt)

Hétfőn (aug.20-án) viszont aki igénybe szeretné venni a kempingbuszt, az a 07.35-kor induló vonattal vagy a 07.10-kor induló Volánbusszal jöjjön!!!

(azért kell előbb,mert 09.00-kor kezdődik a zenés-pálinkás ébresztő,és azon aktív szerepem van!)

Naturista baráti üdvözlettel: Tóth Csabi    06-30-511 02 00.

BAZS Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2006

Szerintem ezzel sokan így vannak a kezdetekben. Kérdésedből azt érzem, inkább te voltál zavarban, mint a körülötted lévők. S akkor tudod is kezelni. El fog múlni... Főleg, ha majd nem egyedül mész, lesznek ott barátaid, mint másoknak. S az úszás, sport, beszélgetés, napozás közben nem a többiek látványa lesz a legfontosabb, ami most még izgatólag hat rád.

LUCzI FERencz Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2005
Menj bele a vízbe. Egyébként meg majd megszokod.
Weigle Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2004
Következő lenne a kérdésem. Eddig kétszer voltam naturista strandon.
A nap folyamán többször is merevedésem volthosszabb-rövidebb időre.
Nem tudom, hogy ez illetlenségnek számít-e. Zavarban kell-e éreznem emiatt magam. Zavarni fog e ez másokat. Például a gyerekes szülőket. Hogy illik viselkedni ilyen helyzetekben. Merjek e ezek után naturista strandra járni, vagy inkább keressek valami olyan helyet, ahol egyedül élvezhetem a meztelen napozás és fürdőzés örömeit?
Weigle Creative Commons License 2007.08.10 0 0 2003
Tudna valaki segíteni. Következő a kérdésem.
BAZS Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2002

Szerintem beviheted, mivel már láttam a kempingben biciklizőket, s talán mint napi vendég se leszel kivételes helyzetben.

De ha bármi más kérdésed van, hívd fel a kempiget. Itt vannak az elérhetőségei.

Előzmény: ind-EXem (2001)
ind-EXem Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2001

Sziasztok!

Tudtok segíteni?

Balatonfenyvesről szereténk átjárni a balatonberényi strandra biciklivel, de nem tudjuk, hogy be lehet-e vinni magunkkal, mert vissza is azzal szeretnénk közlekedni...

Köszi!

BAZS Creative Commons License 2007.08.02 0 0 2000

Meg lehet kérdezni. Akár te is... előzetesben, tudsz ránk hivatkozni. Aztán folytathatjuk mi.

Tudod, hogy mi már futottunk egy pár felesleges kört a pestieknél. :-(

Előzmény: RodrigeZZ (1997)
BAZS Creative Commons License 2007.08.02 0 0 1999
Ha eljöttél volna, lenne nagyobb élményed... :-))
Előzmény: Pettti69 (1998)
Pettti69 Creative Commons License 2007.08.02 0 0 1998

Sziasztok!

Tud valaki olyan oldalt ahol nagyobb képes beszámoló van az FNT-ről és a Sporttalálkozóról,mint a natours.hu-n? A választ előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!