Tájékoztatásul közlöm,hogy 2007.12.28-án pénteken este 20.00 -tól 24.00-ig ismét( az előzőnek nagy sikere volt) lehetőség lesz fürdőruha nélkül szaunázni,csobbanni,s felmelegedni a kinti termálmedencében, Ráckevén az Aqu-land termálfürfőben.
www.aqua-land.hu
Ha valakit az éjszakai hazajutás gátolna abban,hogy részt vegyen egy remek szaunázásban,hívjon fel: 06-30-511 02 00, és egyeztetünk,hogy miként tudok segíteni (kisbusz lehetősége)
Ha a téli naturizmust is kedveled (pl. nudi uszodák) oda is jöhettek még együtt... Nem kel nyárig várnod. Most a csúszdázáskor Debrecenben is volt egy aranyos kismama, nagy pocival, aki elkísérte párját... nyilván a nagyobb csúszdákon nem tartott vele. :-) S gyakori látvány ez, abszolt természetes. Két évvel ezelőtt a délegyi tóátuszó verseny női leggyorsabbja is egy kismama volt :-)
Persze, hogy illik. Csak vigyázz a napozással. A mi lányunk 8 hetes volt amikor egy hétig Szikin nyaraltunk. A hőmérséklet és a levegő tisztasága is jobb volt mint a pesti panelban. A baba jól szokta bírni, ebben az időszakban a mama sokkal fáradtabb.
Idén nyáron próbáltuk ki párommal először a nudizást, és nagyon megtetszett, Jövő nyárra viszont babát várunk. Mi a véleményetek, illik terhes is nagy pocakkal nudista strandra menni? Idén is szeretnénk kimenni, ha júniusban már szép idő lesz, de utána néhány hetes babócával már nem nagyon mehetünk...
Itt egy reszletesebb info hova is varunk benneteket mostanaban
-a Kispesti uszodaban
- es a debreceni csuszdazason:
1.
A Kispesti usziban (Bp, XIX. Simonyi Zs. u. 31) naturista uszas, szauna, masszazs, jatekos vetelkedok.
Idopont: 2007. november 10. szombat este 19,15-22,15
Jelentkezes elozo napig:
20-313-9170 vagy navke@navke.hu
BELEPODIJ felnotteknek ill. diakoknak (szauna hasznalattal együtt) -18 ev alatt ingyenes -1200 ill. 800 Ft NaVKE tagok reszere -1400 ill. 1000 Ft Naturista tarsszervezetek tagjainak (ervenyes tagsagi igazolvany bemutatasa eseten) -1700 ill. 1200 Ft tagsagi igazolvany nelkül erkezo naturistaknak
Jegy elovetelben november közepéig utalható a NaVKE szamlajara:
Banco Popolare Zrt.(a volt IC Bank) 14700002-00100016-41019010
(vagy kp. fizethető a nov. 10-i NaVKE usziban)
Dec. 1-en szombat delutan kulonbuszt inditunk Budapestrol a rendezvenyre, es utana hajnalban Debrecenbol vissza:
Ha szeretnel jonni, kerjuk jelentkezz nev szerint minel elobb és fizesd be elore a reszveteli dijakat november 16-ig legkesobb, mivel a rendezvenyt csak a kello letszam es a berleti dij elozetes atutalasaval tudjuk megtartani. Termeszetesen lehet a helyszínen is jegyet venni (kb. 3800 Ft/fo), de csak akkor, ha a kello elozetes letszam mar osszegyult.
Szó van újabb pesti, a tavaszihoz hasonló előadásról, s talán a berényi is szóba jön majd, ha kéritek. Etyien remélem szervezi már.. :-)
Néha hívjál fel... kéthetente mondjuk..., ha nem tudsz net közelében lenni elmondom az aktuális programokat, így nem maradsz le semmiről.
Most pl. legközelebb október 13-án lesz a Kispesti usziban a NaVKE születésnapi rendezvénye. Játékos vetélkedők, szokásos jó kis évadnyiító uszások, szaunázok... Este 19,15-től 23,45 közt várunk minden naturistát, előzetes bejelentkezéssel.
Aztén nov. 10-én este ugyanitt Kispesten, s a december 1-i tali már a debreceni Akvatikum csúszdaparkjában, ismét, csak nekünk, naturistáknak.
Sajnos nem értesültem róla. Mostanában ritkán jutok netközelbe. De talán meghívjátok majd még oda, vagy talán Ő szeretne majd visszatérni? Meséljetek majd a benyomásaitokról kinek hogyan tetszett, illetve milyen táncművet adtak elő.
szeptember 13-ától újra naturista szaunaestek a Hotel Orientalban! Csütörtökönként 1/2 6-tól 1/2 9-ig folytatódnak a nagysikerű szaunaprogramok (itt megtapasztalhatod, hogyan is kell szaunázni), kényeztetheted magad a pezsgőfürdőben, és szakképzett masszőr gyúrja át megfáradt izmaidat! A belépéshez előzetes jelentkezés szükséges! Hotel Orinetal, XIII. Fáy u. 61., a Vasas pályánál (kínai piaccal szemben) SZAUNA, GŐZFÜRDŐ, JACUZZI, MASSZÁZS, KONDITEREM Jelentkezés telefonon: 30/942-1231 Györgyi, e-mail: pisti@navke.hu Belépődíj: 1.500.-Ft/fő masszázs: 2.000.-Ft/félóra
Olvastam egy cikket, miszerint külföldi beruházók megvették az egykori OKISZ szállót. Hogy ez a mostani Beach Hotel-e, azt nem tudom. De ami a cikkben áll, az igencsak felkeltette a figyelmemet. Szóval én erre gondoltam: http://www.ma.hu/page/cikk/ad/0/170900/1?cikk_main-bookmark-news_status=minimalized
A barátommal (Eszterga) augusztusban jártam először Balatonberényben. Remek és csöndes sátorhelyet találtunk, nagyon közvetlen naturista társakkal találkozunk, megtanítottak petanqozni, a víz olyan meleg és kellemes volt, mint a Széchenyi uszodában, és még hullámfürdőzni is lehetett benne. Az előre jelzett kedvezmények éltek, tiszta volt az összes vizes helyiség. Az étel elfogadható árú, és jóízű, bár a némiképp kevés alkalmazott miatt a kiszolgálás a szokásosnál lassabb. Talán itt még lehetne fejleszteni. Nagyon jól éreztük magunkat, még többször visszatérünk oda. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
más, érdekesség:
Popper Béter Az önmagába térő ösvény c. könyvében említi, hogy Swami Dhigambarji jóga-ashram vezető nevének ősi jelentése: égruhájú. Ie.kb. 500 évvel szerzetesei meztelenül jártak (elvi okokból), azaz égruhában. Nekem nagyon megtetszett ez a szó, mint a naturista szó egyik szinonimája. Talán benneteket is megmosolyogtat.
Nem szoktunk olyankor sétálni amikor a két korsó sör mellett még a perecet is el tudjuk vinni :-), az biztos. Főleg gyerekek körül nem mert arra nagyon ugrik mindenki, a szülők (én is) különösen.
Van partnered? Szeretkezzetek előtte, vidd őt is és nem lesznek ilyen problémáid.
Jövő hétvégén (2007.augusztus 18-19-20) lesz a szokásos délegyházi augusztus 20.-i MNE napok. Ehhez kapcsolódóan ismét lesz buszjárat a délegyházi vasútállomástól( a Volánbuszról is itt kellene leszállni) a Naturista Oázis Strand-és Kempingbe.
Szombaton és vasárnap a megszokott időben: 09.30-kor indulok (úgyhogy bevárom a Ferencvárosból 08.35-kor induló vonatot és a Népligetből 08.30-kor induló Volánbuszt)
Hétfőn (aug.20-án) viszont aki igénybe szeretné venni a kempingbuszt, az a 07.35-kor induló vonattal vagy a 07.10-kor induló Volánbusszal jöjjön!!!
(azért kell előbb,mert 09.00-kor kezdődik a zenés-pálinkás ébresztő,és azon aktív szerepem van!)
Naturista baráti üdvözlettel: Tóth Csabi 06-30-511 02 00.
Szerintem ezzel sokan így vannak a kezdetekben. Kérdésedből azt érzem, inkább te voltál zavarban, mint a körülötted lévők. S akkor tudod is kezelni. El fog múlni... Főleg, ha majd nem egyedül mész, lesznek ott barátaid, mint másoknak. S az úszás, sport, beszélgetés, napozás közben nem a többiek látványa lesz a legfontosabb, ami most még izgatólag hat rád.
Következő lenne a kérdésem. Eddig kétszer voltam naturista strandon. A nap folyamán többször is merevedésem volthosszabb-rövidebb időre. Nem tudom, hogy ez illetlenségnek számít-e. Zavarban kell-e éreznem emiatt magam. Zavarni fog e ez másokat. Például a gyerekes szülőket. Hogy illik viselkedni ilyen helyzetekben. Merjek e ezek után naturista strandra járni, vagy inkább keressek valami olyan helyet, ahol egyedül élvezhetem a meztelen napozás és fürdőzés örömeit?
Balatonfenyvesről szereténk átjárni a balatonberényi strandra biciklivel, de nem tudjuk, hogy be lehet-e vinni magunkkal, mert vissza is azzal szeretnénk közlekedni...