Részletesebb infok érkeztek. Azért nem valószínű, hogy indul a Nebelhorn Trophy-n, mert több mint 2 hete szintén volt egy boka ficama és valószínűleg túl korán kezdték meg az ugrások gyakorlását. Szombaton egy ismerősömnek azt mondta Elena, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Andrei ott lesz Oberstdorfba. Addig még hosszú az idő, viszont nem szeretnének kockáztatni...
Kezdenek újabb hírek szállingozóni a teszt korcsolyázásról, bár ezek némileg ellent mondanak egymásnak, a legújabbak szerint 2 tripla axelt ugrott (egyiket tripla toe-loop kombiban). :))) Ezek után legyünk okosak, hogy most mi is volt ott...
Oh, én Yagu-t töltöttem le, végre valami korisabb nőt kapott maga mellé... Néha nagyon lennék a csaj helyébe, bár velem lehet, hogy nehezebb dolga lenne mint Pushkina-val tavaly...
Azt írták mind a 2 helyen, hogy a filmzene, így gondolom, nem az Edvin Marton féle. Amit annyira nem is bánok, bár ezt a feldolgozást kedvelem tőle...
Köszönöm, ez igazán kedves tőled!
Tripla salchow-t ugrott és igen, ez a könnyebb ugrások közé tartozik. Andrei-nek ami nehezebben megy az a tripla flip, azt nem igazán tudja megugrani tisztán.
Köszi szépen, igen láttam, hogy a Yagu megy Németországba kb. 2 hete, csak nem másoltam be a fórumra, mert Ágin és rajtam kívül mások nem nagyon szeretik. Még Jaska, de ő is ismeri annak a fórumnak az elérhetőségét, ahol először felreppent a hír.
A koncertre már meg is van a jegyem!!! Jajj, ez annyira jó lesz:)
Másik forrásból info a teszt korcsolyázásról: necces 3 salchow, nem túl érdekes program. Szerintem csak azért, mert ilyenkor még nem is nagyon vannak készen a programokkal.
Ha minden igaz Andrei új szabadja a Keresztapa filmzenéjére készült. A teszt korcsolyázásról még mindig nincsenek igazán hírek. Annyit sikerült megtudni, jól sikerült neki, viszont 4 fordulatossal nem probálkozott.
Tarasova már nem koreagrafál, már csak besegít, de több mindenkinek... Ahogy Andrei-nak is. Így került képbe Zhulin, bár szívem szerint Platov-nak jobban örültem volna, de azért Zhulint is szeretjük. Remélem, szép és ötletes programokat gyártott neki:))) Amiket már nagyon kíváncsian várok!
Ahogy most nézem, nem írtam még ide be, hogy Andrei koreográfusa idén Alexander Zhulin lesz. Egyelőre sajnos még semmi hír nincs a teszt korcsolyázásról, pedig már több mint 1 hete volt...
Bár én nem kifejezetten ilyennek szeretem, jobban örülnék, ha végre a nemzetközi versenyeken produkálná magát, így viszont legalább sok rajongót gyűjthet magának:)
Szia! Hát igen, elfoglalt voltam az utóbbi időben, és csak most van időm foglalkozni a korival. De már hiányzott, meg a linkgyűjteményre is ráfért a frissítés. Köszi a linket, beraktam. Gregovsz.