Keresés

Részletes keresés

obregon Creative Commons License 2007.09.05 0 0 288
Nekem 11 éve zúg a fülem, pontosabban inkább cseng. Az összes általam ismert vizsgálaton keresztül estem, beleértve a CT-ét és MRI-t is. Minden negatív. Különböző orvosoknál jártam, akik különböző gyógyszereket írtak fel, főleg értágítókat ill. véráramlás segítő készítményeket. Az utóbbiakat anno Németországból hozattam.

Jártam akkupunktúrára, fizioterápiára, gyógytornára, természetgyógyászhoz, egy NLP nevezetű pszichoterápiára, és már nem is emlékszem hol mindenhol. A fülklinikáról végül elküldtek pszichiáterhez, aki egyből felírta az antidepresszánst. Azóta (11 éve) szedek különféle antidepresszánsokat, egyszer próbáltam meg abbahagyni, de pár hét után újra szednem kellett, az elvonási tünetek miatt. Állítólag azért írták fel, mert ha már segíteni nem tudnak, legalább könnyebb legyen elviselni a fülzúgást.

Pár éve hallottam a Mediton fülzúgás centrumról, és felkerestem őket is. Nagyon kedvesek és készségesek voltak, a leleteim ismeretében túl sok kivizsgálást már nem csináltak, csak egy számítógépes tesztet a fülzúgásom mértékéről, és egy pszichiátriai alapvizsgálatot. Végül oda jutottunk, hogy zajgenerátort kellene használnom. Akkor ez kb. 120 000 ft. volt, de külön kérvényre a TB egy részét támogatta így "csak" kb. 40 000.- ft-ba került a két darab. Körülbelül 3 évig használtam, gyakorlati eredmény nélkül. Ami változás azalatt/azóta történt, az szerintem nem a zajgenerátortól volt. Ez pedig röviden ennyi: általában 2 napig egész elviselhető, és két napig iszonyatosan hangos. Amikor jobb, akkor sokkal jobb, amikor rosszabb, akkor sokkal rosszabb. Állítólag van akinek használ a zajgenerátor, nekem nem használt. (Ezzel együtt nem tételezek fel semmiféle szélhámosságot a Meditonról, ezt a terápiát külföldön is alkalmazzák, onnan hozták be.)

Fentieket azért írtam le, hogy érzékeltessem, elég sok mindent megpróbáltam. Ennek ellenére nem voltam rest végigolvasni az összes hozzászólást. Sok újdonság nem volt számomra az olvasottakban. Kivétel a Medic Laser és a Tinnitool.

Ezért hálás lennék, ha bárki, aki használta ezen eszközök valamelyikét, beszámolna a tapasztalatáról. Bár már tulajdonképpen beletörődtem, hogy életem végéig ezzel a tinnitussal kell élnem, de ha van pozitív tapasztalat, lehet, hogy kipróbálnám én is.

Ja, még annyit, hogy mindenki azt mondta, hogy ha az első pár napban kaptam volna Nootropil infúziót, akkor az, szinte biztos, hogy segített volna. Erre persze nem került sor, mert hetekig vizsgálgattak, küldtek egyik helyről a másikra. Később tablettában szedtem Nootropilt, de az sem segített. Ezt csak azért írom, hogy ha valakinek elkezd zúgni a füle, akkor hagyja a kivizsgálásokat későbbre, próbálja meg ezt.
Balthasar Creative Commons License 2007.08.06 0 0 287

Sziasztok!

Én még csak "kezdő" vagyok, kb. másfél hónapja sípol 4KHz-en a bal. (Halláscsökkenés is van, de arról már lemondtam.) Próbaként hallgattam 4KHz-en lyukszűrővel szűrt fehér zajt, az alábbi linken a jet60low.mp3-at meg megnéztem az AudioNoise nevű szoftvert is, de mindegyikkel azt tapasztalom, hogy hallgatás közben tök jó érzés (épp olyan, mint régen, amikor nem is csengett, megszűnik a nyomás stb.), de amint abbahagyom, egy darabig még intenzívebben szól a sípolás.

Valaki, akinek használt a noiser vagy ilyen hang hallgatása meg tudná mondani, hogy kezdetben ő is tapasztalt-e ilyet? Köszi.

canahari Creative Commons License 2007.06.27 0 0 286
Egen, de egy angol ilyesmi a magyar keresgélők számára általános esetben nem lehet megoldás, másrészt ahogy megnéztem, ezek is csak a kapcsolódó tüneteket veszik fel, a kapcsolódó tüneteket vizsgálják, a kapcsolódó témákról kérdezik ki a beteget.

Ha létezne pl. olyan betegség, ami sarokfájást és orrviszketést okoz, állítom, hogy sohasem derülne ki. Külön menne az ember sarokorvoshoz és orrorvoshoz. Külön kezelnék a kettőt, eredménytelenül.

Jó, ez egy sarkított példa. De az emberi szervezetet szerintem nem lehet szétszedni annyi részre, amennyire igyekeznek szétszedni. Egyszerűen mert az emberi szervezet egy egység, egy egész. Az keserít el engem, hogy így, a szakosodás miatt, nyilvánvalóan kihagynak egyébként logikus megoldási utakat is, és én mint beteg ugye nem javasolhatok, mert nem veszik jó néven és nem veszik komolyan, és nyilván mert egy csomó hülyeség is eszembe jut, és nyilván nem is jut minden eszembe, hiszen ehhez orvos tudása sokkal jobb lenne...

(Oké, oké, tudom, az orvostudomány hatalmas terület, ezért a specializáció szükséges. Csak hát lehet, hogy már olyasmi is segítene, ha a napi nagyvizitet nem csupa sebész, csupa nőgyógyász, csupa szemész tartaná, hanem vegyes orvosgárda, vagy a rosseb tudja...)
vinczu Creative Commons License 2007.06.27 0 0 285
sok ilyen "adatgyujtes" van, altalaban egyetemeken keszül, természetesen angolul

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=tinnitus+study&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
Előzmény: canahari (284)
canahari Creative Commons License 2007.06.27 0 0 284
Mondjuk ezek kétségbeesett megoldási kísérletek, olyanok, amiket azok próbálnak ki, akik mögül "kiállt" az orvosi háttér.
Pedig én is az orvosi háttér pártján lennék, nagyon is.

Csakhogy amit én IGAZÁBÓL nagyon, de NAGYON hiányolok a mai orvoslásból, az pont az adatgyűjtés a páciensekről.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a fülzúgás egy követhetetlen betegség, hogy rá lehet mondani tök különböző tünetegyüttesekre, hogy "agyi vérkeringési zavar" és viszlát, ahogy a középkorban a hasfájásokra kimondták, hogy bélcsavarodás, és megvárták, hogy a beteg elpatkol-e vagy sem. Mikor mutatták ki bárkinek is, hogy tényleg gáz van az agyában?

Volt már vajon adatgyűjtés vajon a fülzúgósokról, fülproblémásokról? Volt már orvos vagy orvoscsoport, aki ezt fölvállalta? Hogy mindenkit, akiknél a fülben egyébként nem volt kimutatható elváltozás, egyenként alaposan kikérdezett az összes (akár nem összefüggő) tüneteiről, az eddigi betegségeiről és rendellenességeiről, adottságairól, aztán elkezdett mintákat keresni?
"Itt vannak hárman, akiknek jellegzetesen magas hangú zúgásuk és hallásromlásuk van, viszont fejfájásuk egyáltalán nincs, és emellett az alsó fogsoruk messze a felső mögé harap. Talán náluk az állkapocs valamilyen torzulása lehet a probléma?"

Szerintem szép kutatási téma lenne, csak sajna, hálátlan terület, a rákkutatás népszerűbb...
canahari Creative Commons License 2007.06.27 0 0 283
Akarom mondani: hogy nem ismerjük egymást, és így az ember természetesen bizalmatlan. :P
canahari Creative Commons License 2007.06.27 0 0 282
Helló!

Én is jó régen jártam erre. Cirka 2 éve vagyok fülzúgós pedig.

Az a baj, hogy köztünk általában nincsenek olyanok, akik csuklóból megengedhetnek maguknak egy ilyen lézercuccot, hiperbárikus oxigénkúrát (vagy mit) vagy épp bármelyik aktuális csodaszert. Ezért nincs, aki továbbadja a többieknek az öngyógyító tippeket. Az egyetlen ember, akiről hallottam, hogy a zúgásra használ _akármit is_, az Halford, és ő is a legelfogadottabb megoldással, a maszkolóval kísérletezik, ugye :)

A megoldás mondjuk a következő lehetne:

1) Alapítunk egy klubot vagy valamit.
2) Összedobunk egy db ilyen csodamasinára/kezelésre etc (egyszerűség kedvéért innentől masináról beszélek), minél többen vagyunk, annál kevesebb terhet jelent egy embernek a dolog.
3) Odaadjuk 1 db embernek, aki kipróbálja.
4) Az emberke mások számára elérhetően dokumentálja az ő előtörténetét és az összes tapasztalatát.
5) Annyi használat után, amennyi alatt már biztosan be kellett volna következnie valaminek, továbbadja az eszközt, ha ez lehetséges. Nem arra kapja ugyanis, hogy meggyógyuljon, hanem hogy minél többen kipróbálják, és így minél több közvetlen tapasztalat álljon rendelkezésünkre róla.
6) Onnantól, hogy többen írják valamire, hogy jó, az ember kicsit könnyebb szívvel veszi meg, ha marha drága is. Ha pedig rossznak bizonyul, messze nem buktunk annyit, mint egy-egy elkeseredettebb ember bukna azért, mert nagyon vágyik a gyógyulásra. Ugye.

Az egésszel mindössze csak az a baj, hogy nem ismerjük egymást. :/

vinczu Creative Commons License 2007.06.14 0 0 280
inkabb magas, de azt nem tudom ez mit jelent
Előzmény: Törölt nick (279)
vinczu Creative Commons License 2007.06.14 0 0 278
feherzajt probaltad? Ha jol tudom napi par orat kell hallgatni, es olyan hangerovel, ami epp elnyomja a zugast. En annak idejen hallgattam, es nekem lenyomta

http://www.stanford.edu/~dattorro/Tin/tin.html

A jet-low tunik olyan morajlasnak.
Előzmény: Törölt nick (277)
czecsaba Creative Commons License 2007.04.18 0 0 276

Sziasztok!

Én csak most bukkantam rá erre a fórumra és kb még végig sem olvastam. A Softlézer + TinniTool-os magyar forgalmazót ismerem. A www.tinnitool.hu az oldaluk, szerintem egészen használható honlap. Bármelyik üzletükbe be lehet menni és ott megmutatják a terméket, segítenek. A rövid ismertetőnél többet is tudnak adni, de szerintem a honlapon egészen sok kezelhető probléma le van írva.

A hazai referenciákkal meg óvatosan lehet bánni, nem nagyon engedik a konkrét "reklámozást" ismert személyekkel meg ilyesmik... sok értelmes szabály vonatkozik ide 

A vásárlói elégedettséggel kapcsolatban pedig jókat tudok mondani - a legtöbb embernek lehet segíteni ezzel az eljárással!

Ja igen, és én csakis ajánlom őket!

Üdv mindenkinek

Csaba - a forgalmazótól

Mr.Herby Creative Commons License 2007.04.08 0 0 275
Yarus Trade Kft.

Nagy Lajos u. 12
HU-2315 Szigethalom
T: 0036 / (0)24 402 509
F: 0036 / (0)24 514 515
E: yarus@yarus.hu

I: www.tinnitool.hu

Előzmény: zsigo (274)
zsigo Creative Commons License 2007.04.03 0 0 274

Légyszives írd le hol szerezhető be a Medic Laser készülék. Köszönöm!

keleandr Creative Commons License 2007.03.24 0 0 273

Eddig magyar referenciáról nem olvastam,

Magyar forgalmazó érdeklődésemre csak rövid leírást küldőtt.

Érdelődéssel várom a hazai referencia, használók tapasztalatát.

Az alkalmazási lehetőségek MedicLaserrel kezelhető problémákra részletes hatékony kezelési útmutatót mellékelnek-e a készülékhez.

phonak Creative Commons License 2007.03.22 0 0 272

Kösz, Mr. Herby!

Olvastam már én is a soft laserről---Te ki is próbáltad? Ez ugye nem azonos a zajgenerátorral?

Érdemes ennyi pénzt belefektetni?

én már eléggé skeptikus vagyok...

Mr.Herby Creative Commons License 2007.03.19 0 0 271
 Néhány tudnivaló a Medic Laserről és a Tinnitoolról:

A soft lézer rendszer egy Medic Laser eszközből és egy Tinnitool  nevű optikai kábelből áll. A teljesen biztonságos és fájdalmatlan kezeléseket otthonában végezheti. A kezelések nem teszik szükségessé az orvosi felügyeletet. A kezelési  periódusokat meghatározott ütemezés szerint több alkalommal célszerű megismételni.

Több ezer -fülzúgástól szenvedő -embert kezeltek sikeresen ezzel a rendszerrel szerte a világban.

Hatásuk: a lézersugár behatol a mélyebb rétegekbe és  az érintett szövetek  anyagcseréjére fejti ki bio-stimuláló hatását. Ennek következtében a sejtek regenerációját, szövetosztódást, immun stimulációt illetve speciális védekező molekulák aktivációját indítja el. A koncentrált fényenergia alkalmazásával a belső fülben lévő, sérült érzékelő sejtek gyorsabb regenerációra lesznek képesek.

A Tinnitool elve: a szükséges energiát a Medic Laserből koncentráltan és pontosan az érintett területre vetíti egy üvegszál segítségével.  

Alkalmazása  fülzúgás esetén: Az optimális idő napi 20 perc, lehetőleg a nap azonos szakában (pl. mindig reggel). Naponta legfeljebb kétszer kezelheti a fület, legalább 10 héten keresztül. Ez esetben a két kezelés a nap két, egymástól távol eső időszakában történjen (pl. reggel és délután). A test a szükségesnél több energiát nem képes befogadni. A 20percnél hosszabb kezeléssel jobb eredmény nem érhető el. (Jóllehet a „túladagolás” sem lehetséges, mert a felesleges energia visszaverődik.) A panaszok súlyosságától függően a kezelési ciklus megismételhető.

A Medic Laser eszköz  használható:  helyi kezelésként ( pl.nyílt sebek, pattanások, hegek) közvetlen kezeléssel (pl.ha a bőrfelületen nincs sérülés, kozmetikai céllal, ráncok kezelésére) lézerakupunktúrás kezelésként (az akupunktúrához hasonló biostimulációt hoz létre, de  a soft lézer nem szúrja át a bőrt, így nincs fertőzés veszély sem).  A lézerakupunktúrás kezeléssel a test jobb és bal oldalán lévő összes akupunktúrás pont kezelhető. (pl. fejfájás, depressio, epebántalmak, allergia, izületi gyulladások,gyomor-bélrendszeri problémák, ekcéma, csonttörés, bőrsérülések, fáradékonyság, impotencia, fogfájás stb)

Az Adisma Medic Lézer nem helyettesíti az egészségügyi szempontból szükségessé való terápiákat és műtéteket. Mindazonáltal számos esetben sikeresen alkalmazható az Adisma Medic Lézerrel végzett kezelés az ilyen terápiák kiegészítőjeként.

A Medic Laser ára:   60 200,-

A Tinnitool ára:         37 000,-

Bérlés feltételei: - bérleti szerződés megkötése szükséges

-maximum 3 hónap

- havi bérleti díj : 19 400,-

A 3.hónapot követő vásárlás esetén a vételárba beszámítjuk a kifizetett bérleti díjakat, így csak a  vételár és a befizetett bérleti díjak közötti különbözetet kell fizetnie.

Megrendelhető web áruházunkban, faxon, postai úton  vagy telefonon. A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük, kérésére postai utánvéttel elküldjük.

Előzmény: Mr.Herby (270)
Mr.Herby Creative Commons License 2007.03.17 0 0 270
Yarus Trade Kft.

Nagy Lajos u. 12
HU-2315 Szigethalom
T: 0036 / (0)24 402 509
F: 0036 / (0)24 514 515
E: yarus@yarus.hu

I: www.tinnitool.hu

Előzmény: Mr.Herby (269)
Mr.Herby Creative Commons License 2007.03.17 0 0 269

Tinnitool Laser Therapy

Tinnitool Laser Therapy

A proven self-treatment therapy for Tinnitus, Menieres and other aural conditions. With this Swiss soft-laser technology Tinnitool® has been found to treat interior ear conditions successfully. The action of Tinnitool corresponds to photosynthesis occurring in nature. The laser beam penetrates the deep subcutaneous layers and thus acts as a healing biostimulation directly onto the metabolism in the ear. This leads to rapid regeneration of the subcutaneous tissue, stimulation of the immune system, forcing of cell division and activation of certain defence molecules. More information is available from the manufacturers web site: www.tinnitool.com

phonak Creative Commons License 2007.02.07 0 0 268

Sziasztok, sorstársak!

Próbálom összeszedni a gondolataimat, tapasztalataimat.

Nekem is cseng/zúg a fülem, idestova 16 éve már :-((( Most 39vagyok-vagyis  a jó hír az, hogy itt vagyok, tehát túléltem, a rossz pedig, hogy még mindig velem van. Én is emlékszem a napra, amikor előjött: első állásinterview-ról szép napsütésben hazafele, nagyon izgultam de sikerült! Igaz, pár hónappal korrábban halt meg Apukám, rá egy hónapra államvizsgáztam-mindez egy  kicsit sok(k) volt nekem-de nagyon meg akartam felelni, és nem mutattam ki! Akkor voltam orvosnál is, de  az infúziót senki nem hozta szóba, akkupunktúrára jártam(nem nagy értelme volt), és enyhe nyugtatókat szedtem-azzal, hogy ki vagyok merűlve-majd elmúlik.  Aztán, mivel a családban Anyukámnak is állandó tinnitusa volt, úgy gondoltam...akkor ezentúl nekem is lesz... hamar belenyúgodtam. Azóta olvastam egy olyan könyvet is, amiben azt mondja a szerző, hogy a tinnitusos páciens közvetlen környezete is potenciálisan veszélyeztetett lehet(!!!?mintha valamilyen rejtélyes módon ragályos lenne)-és  relaxációs/új légzéstechnikás tréninget ajánl ellene.... 

Később sajnos a halláskárosodás is előjött, megint voltam kivizsgáláson, de ott "hypacusys perceptivae"diagnosztizáltak, és állítólag a "chocleáris  otosclerózis ellen szólt, hogy a jól kimutatható stapedius reflexen nyitási/zárási kattanás nem mutatható ki" -és további romlás esetén, hallókészüléket javasoltak. Tíz évig hanyagoltam a problémát, a hallásom tovább romlott(főleg a beszédértés) a tinnitus megmaradt! Győrben, a Faragó dr-hoz jártam magánrendelésre egy ideig:kb. fél évig Tebofortant-szedetett velem(ez is gingko)de nem volt semmi javulás-mást egyebet nem javasolt-úgyhogy egyszer már nem mentem vissza-meguntam. Nyaki röntgen ugyan megállapította, hogy nyakcsigolyák kicsit meszesedtek-attól is lehet a tinnitus , de vérnyomásom, cukrom, choleszterol normális. Közben nehezen de mégis rászántam magam hallókészülék viselésére(de úgy, hogy a közv.környezetem nem is tudja-ez borzasztó nagy önuralmat igényel, és sok energiámat emészti-de nem csak hiúság kérdéseÍ: vezető beosztásban dolgozó (nő)vagyok, otthon  gyerek, család, barátok...nagyon nehéz ez...nem tudom, hogy halláskárosulás és a tinnitus hogyan függ összeami, mivel a halláskárosodásomra  azt szokták mondani idegialapú és öröklött-de ellehet képzelni, hogy az állandó tinnitus is rátesz egy jó nagy lapáttal....Az én fülcsengésem annyira állandó, hogy nálam ez a csend alaphangja, ezzel kelek, ezzel ébredek-már megszoktam. De sajna van, hogy annyira ráerősít, hogy alig hallok:betegség esetén, bizonyos gyógyszerek szedése mellett, nagy fáradtság, stressz, hangos zene, party zaj. (hiába nem iszok alkoholt, nem kávézok, és nem is cigizek)...Hát kb. ennyi jutott eszembe...

Halford: te igen régen használod azt a zajgenerátort, mennyire használt? A soft lézerről hallott valaki?

Karola:Vajon mitől olyan biztosak az orvosok az én esetemben, hogy az otoschlerozis ki van zárva...érdemes lenne megpróbálni azt a spéci CT?  Senki nem ajánlotta...nem todom miben bízom még...de a szférák hangja sokszor az idegeimre megy....

halford Creative Commons License 2007.01.04 0 0 267
halford Creative Commons License 2007.01.04 0 0 266
vaslábas Creative Commons License 2006.12.08 0 0 265

Szia Mr.Herby!

Én a Victofon Kft.-nél hallókészüléket gondoltam vásárolni, érdeklődnék, mit tudsz róluk? Milyenek azok a készülékek, amelyeket árulnak - minőség, megbízhatóság, ilyesmikre gondolok, mert az áraik viszonylag jók.

Esetleg: szerinted merre érdemes tájékozódni?

Előre is köszönöm.

üdv.: v.

Előzmény: Mr.Herby (262)
szasko Creative Commons License 2006.10.10 0 0 264
sziasztok!
látom már jó rég nem írt senki a topicba! és én sem gondoltam volna -jó egy hónapja-, hogy fogok....

én most csináltam végig egy kezelést a Máv kórházban. 10 napíg kaptam a cavintont, meg a nootropilt. a tüneteim hol gyengébbek, hol a megszokottak lettek a kezelés után. most ugyanezeket a hatóanyagokat kapom gyógyszerben.
kérdezhetnék orvosokat is, de lehet hogy az "egycipőben járás" mást hoz ki. arról nem is beszélve, hogy mennyire meg lett a véleményem a sztrájkoló egészségügyről!!!!!
(de ez egy más topicba való vagy ha be tudnám bizonyítani, esetleg jogászi eljárás is vonhatna maga után....)
a kezelés alatt és főleg most előfordul(t), hogy "valahol mélyen" a fülemben nyomást, enyhe fájdalmat érzek. tapasztaltatok-e ilyet? (azzal nyugtatom magam, hogy javulás első lépcsőfoka)
a másik ez a Gingko Biloba
erről mi a véleményetek, mert úgy érzem ki kell próbálnom az alternatív dolgokat is.
***erről ugrik be! azt tudtátok, hogy kineziológiailag azért alakul ki a tinnitus, mert nem akarja a beteg felfogni a külvilág egyes neki küldött "üzeneteit". nem akar dolgokat felfogni és így menekül. más látók szerint pedig a túlvilági moralyok, szellemek hangját halljuk, csak még nem tudjuk megérteni? :-DDD ***
fülcsike Creative Commons License 2006.09.08 0 0 263
Sajnos, nekem nemcsak fülzúgásom van, az lenne a kisebb probléma. A fülkürtöm nyitva van, ami azt jelenti, hogy a dobhártyám teljes erővel visszaveri a beszédemet, a saját légzésemet is hatalmas zúgásnak hallom. Az utóbbi időben egyre rosszabbodik, az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni.  Olyan embereket keresek, akiknek hasonló a problémájuk, mivel ez a betegség annyira ritka, hogy még nem találkoztam ilyen esettel.  Jó lenne valakivel megosztani a tapasztalatokat ezügyben.
Előzmény: Mr.Herby (262)
Mr.Herby Creative Commons License 2006.09.08 0 0 262

Szia,

Kicsit elsodort az idő, de hamarosan lesz időm írni. A készüléket a Victofon Kft-nél vettem 20.000,- Ft-ért. Tartozik hozzá egy kb. 10 hetes Autogen Training is ahol megtanítanak relaxálni. Így néz ki: http://www.victofon.hu/oldalak/01_fulbe_rejtett_mistery_class_d.htm

Előzmény: vinczu (260)
ig0r Creative Commons License 2006.08.22 0 0 261
Hát én pár hónapja szedem, de sajnos nekem nincs semmi pozitív tapasztalatom. Nekem nem használ. Mondjuk én nem a Vágó félét szedem, hanem Gingiumot.
Előzmény: Mr.Herby (259)
vinczu Creative Commons License 2006.08.17 0 0 260

igen, engem érdelne. Egyébként mennyibe fáj ez a kis készülék?

én közben ezt a jó kis oldalt találtam

http://www.stanford.edu/~dattorro/Tin/tin.html

Melyikre hasonlit legjobban a kis keszulek hangja? és milyen hangerővel hallgatod?

a ginkotol nekem nem mult el (monjuk csak 1 honapig szedtem), de azt mondta a dokinő, hogy nyugodtan szedjem, mert bajom nem lesz tole

http://www.vital.hu/themes/alter/pafranyfenyo1.htm

"Az idült fülcsengés 103 beteggel 13 hónapig tartó kutatásában is ez a növény mutatkozott a leghatásosabbnak Párizsban."

Előzmény: Mr.Herby (259)
Mr.Herby Creative Commons License 2006.08.16 0 0 259

Ha van itt valaki mostanában akkor szívesen beszámolok a zajgenerátoros tapasztalataimról és az autogén tréningről. Érdekelne továbbá, hogy Bilobil (Ginko) tabletta ügyben van-e bárkinek is tapasztalata?

http://www.victofon.hu/oldalak/fulzugas.htm

http://www.victofon.hu/oldalak/fulzugas_zajgener.htm

Előzmény: vinczu (258)
vinczu Creative Commons License 2006.07.19 0 0 258

Mari59, melus21, ez a tünetcsoport kifelejettem a Meniére szindrómára utalhat. Nem vagyok doki, de mivel én is szédelgéssel küszködök, nagyából az összes idekapcsolódó anyagot átolvastam a neten. Kiváncsi vagyok, hogy valamelyik orvos említette-e már nektek a Meniére-t? Sajna az a tapaszalatom, hogy televagyunk alulképzett általános orvosokkal.

Szirmai doktornőt érdemes felkeresni, elég drága magánrendelő, de úgy tudom ő jó szakinak számít a témában. Irjatok mailt, ha kell a cim, telefonszám. Gyorsan két cikk erről:

A Meniére szindróma

Fülzúgás, szédülés, Méniére-betegség

Előzmény: MARI59 (254)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 257

heló!

Az óbudai hallás centrum működik, ca. 70% eredményességgel gyógyítják a fülzúgást. Mivel sokféle oka lehet, a dolog egy alapos kivizsgálással indul. A honlapjukon - www.fulzugas.hu - sok információt találsz. Az egyesület honlapján - www.tinnitus.hu - is van egy-két dolog. Ha már megnézted a honlapokat, nyugodtan hívd fel őket - nagyon kedvesek. Ha a doktornőnek vagy a doktor úrnak azt mondod, hogy a Tonio Zsámbékról ajánlotta őket, picit az is segíthet. (rontani nem ront :)

Mi is közöltünk egy cikket: www.zsambekimedence.hu/fulzugas.htm

(Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin)

Jobbulást minden fülzúgósnak és általában minden betegnek.

üdw

T

Előzmény: frankel (250)
MARI59 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 256
Koszonom a valaszt,tatarmari@gmail.com,tenyleg ,lehet csak puszta sorstarsi beszelgetes lesz,de 1 utolso remenyem van
Előzmény: frankel (255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!