Én nem hiszem, hogy ez a Fonyód-Badacsony komp egy jó ötlet. A tihanyi komp 1,1km, a Badacsony-Fonyód távolság 5,2km. A hajók menetideje ma 30 perc. Ez azt jelenti, hogy egy komp ott a fel- és leszállást beszámítva kb. 1,5 óránként tenne meg egy fordulót. Valóban népszerû lehet egy komp, ami jó esetben másfél óránként jár? Plusz a menetidô. (ennyi idô alatt talán még biciklivel is körbe lehet érni... :-)))))
Egyrészt a CRISTINA nevű motoros ladik Velencében. De mit szállít?
Az bizony egy Sebach Top-San WC - melynek mûködését és tisztaságát a Pisai Tudományegyetem Építészmérnöki, Vízerõtani és Területi tanszéke tanúsítja - lényegében egy szabadalmazott gépezet, ami egy folytonos acélszalagból áll, ami lezárja a tartályt megvédvén ezáltal a használót. Ha mûködésbe hozzuk a szerkezetet irányító kart, egy kifinomult mechanizmus hatására a következõ történik:
A patkóalakú ülõke felemelkedik függõleges helyzetbe, így mindig száraz és tiszta marad.
A szalag forogni kezd és kiüríti a hulladékot.
A lekotró él automatikusan letisztítja a szalagot.
Illatos fertõtlenítõ (deo) szóródik a szalagra, ami sterilizálja azt és kellemes illatot hagy a WC belsejében.
A szabadalmaztatott szerkezet kettõs funkciót tölt be: Megakadályozza a szabad rálátást a szerves anyagokra, valamint és legfõképpen, kizárja annak a lehetõségét, hogy a használót az esetleges kifröccsenés megfertõzze.
Ma én is hajóra szálltam (Una Vertstrum olvtárssal egyetemben, amint kiderült:-DD) A hajó a RUBIN volt, vele mentünk Budafokra, borfesztre.. Szembe jött a Bodrog
a 1309-es bárkával
a bárka orrán zenekarral:-DD
Már visszafelé: A naszád és a ponton magánya
Petróleum-Öbölben érdekes szerkezet, vajh ki ő?
Szabadkikötő előtt épp a Harta csatolt fel két konténeres bárkára
elnézést a zöldes képekért,idegen géppel fotózva így sikerült-több ilyet nem teszek fel.
EvezősmozgalomNagyon finom...Csege hegynek kevés utassalÉs örömmel értesítek mindenkit, hogy a békalencse egy- két elszigetelt esettől eltekintve eltűnt a Tiszáról!
Fölvár m.s érkezik Badacsonyból V2-ben(Badacsony-Fonyód) Györök m.s Fonyódon ami későb R1 lesz Badacsonyból Keszthelyre Badacsony katamarán indul Fonyódra F2-ban(Badacsony-Fonyód) R1-járatba(Balatonboglár-Keszthely) Helka m.s,ami csak Badacsonyig jött Keszthely m.s N1-ben(Balatonszemes-Badacsony) U2-ben(Keszthely-Badacsony) Hévíz m.s
Ezen a napon megpróbáltam a Helka m.s-el eljutni Keszthelyre de csak Badacsonyig jött utána a Györök m.s ment.(Ez volt a második próbálkozásom de most se sikerült)
Olybá tűnik hogy az, amin még tavasszal merengetem Nullás barátunk befektetéseit illetően, jelen esetben kipróbálás, és talán beválás tárgya is lett. Azaz, hogy hogyan vontassunk bárkát, és hogyan legyen a helyszínen rögtön privát boxerunk. Kiváncsi vagyok majd a tényleges tapasztalatokra, úgy gépköltés-élőmunkaerő, mint menetidő, szállítási rugalmasság vonzatban.
(bár vsz. nem az én ötletem inspirálta TAYFUN cimborát eme megoldás gyakorlati alkalmazásra, azonban ha mégis, akkor viszont jogdíj ügyben kérek tőle egy üveg bort!!! :-) )
#1 A NOVARA a 1558-nál csoporttal. #2 A CANAL SERVICE-6 völgynek #3 A NIKITA hegynek (utóbbi kettőnek sikerült némi rajnai fílinget előidéznie...) #4 GEORGI IZMIRLIEV völgynek öt üressel #5 SAJÓ
Én nem ismerem annyira a menetrendet, ezért nemtudom mire gondolsz. Egyébként voltak hajók amik csak tankolni jöttek, aztán el is mentek. Ha a vizibuszra gondolnál a keleti oldalon az pedig a Zánka ms, amivel mi jöttünk. Ennyi, most megyek suliba,egy hétig off.