Keresés

Részletes keresés

_attis Creative Commons License 2007.09.03 0 0 781
Szia Sárkányfa!

Először is sok energiát és kitartást a harcodhoz!
Édesanyám húsz éve küzd ellene.

Tegyünk különbséget a "Reiki-gyakorló" és a "Reiki-gyógyító" között.
Az utóbbi kezelés előtt-alatt-után megpróbálja rávezetni a beteget, hogy megtalálja a betegsége okát.

De a Reiki nem csak tüneti kezelés.
Minden energiának van információ-tartalma is. Emiatt elindít a kezeltben egy keresésre való törekvést. Ez ösztönzi, hogy megkeresse az állapotának az igazi okait is.
Mindamellett képes egy 15 perces kezelés, a harmadára csökkenteni a daganatot.
Előzmény: dracaena (768)
_attis Creative Commons License 2007.09.03 0 0 780
Szia Zöldmadár!
Szerintem egyszerűbb lenne a hugodnak másik szállást keresnie.
Az ilyeneket csak a szellemnél erősebb ember tudja elküldeni. De az is lehet, hogy később visszatérne.
Előzmény: greenbird (771)
_attis Creative Commons License 2007.09.03 0 0 779
Szervusz Mirdad!

Először is, szerintem egy energia van. Hogy ki, mire, hogyan, milyen minőségben használja, az egy dolog.

Avatáskor (pontosabban Reiki-avatáskor) nem harmonizálás, meg csakragyorsítás történik. Akkor az Energia az avatón keresztül beáramlik az avatottba. Annyira, és annyi, amennyi ott, akkor kell.
Előzmény: Mirdad (764)
eve120l Creative Commons License 2007.09.03 0 0 778

Szia Dracaena!

Irtam neked választ de sajnos már kétszer visszajött:(

Egy hanganyagot küldenék a belső utazásra , nem tudom miért nem lehet kézbesíteni:(

itt keresd meg amiről írtam  rajta van a letölthető videók között , hátha összejön:))

Tudom, hogy ez most Neked nagyon sürgős .

Szia: Eve

Előzmény: dracaena (776)
dracaena Creative Commons License 2007.09.03 0 0 777
Mirdad, neked is köszönöm.:)
Előzmény: Mirdad (773)
dracaena Creative Commons License 2007.09.03 0 0 776
Köszönöm, megkaptam, válaszoltam is.:)
Előzmény: eve120l (772)
greenbird Creative Commons License 2007.09.02 0 0 775
Nem tud valakit ajánlani aki ezzel a témával foglalkozik?
Előzmény: Mirdad (774)
Mirdad Creative Commons License 2007.09.02 0 0 774

Ez érdekes :)  Igazi kísértetjárta angliai ház :) Fényképezzenek! :)

Szerintem nem kell angolul tudni, nem biztos, hogy angol ember szelleme az :)

Bocs az OFF-ért. Nincs "szellemes" topik?

Előzmény: greenbird (771)
Mirdad Creative Commons License 2007.09.02 0 0 773

Köszi eve :)

Előzmény: eve120l (772)
eve120l Creative Commons License 2007.09.02 0 0 772

Szia Dracanea!

Levelet kaptál!

Szépeket: Eve

greenbird Creative Commons License 2007.09.02 0 0 771
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. A hugom 1 hete utazott ki Angliába. Egy családnál lakik egy különálló vendégházban. Kb. másnap éjszakától, hogy megérkezett, furcsa zajok zavarták meg éjjel. Mi a családban nem igazán hiszünk a szellemekben, elég realista szemléletűek vagyunk. Azt vallottuk eddig, ha léteznek is szellemek, nem akarhatnak ártani. Éppem ezért a testvérem sem egy félős lány, nem rezzen meg hamar. De a furcsa zajok egyre fokozódtak már aznap éjjel, és nem hagyták nyugodni. Harmadnap már aludni sem hagyta egyáltalán a valami, csak felkapcsolt villannyal, hangos televízió mellett tudott valamicskét pihenni szegény. Azt mondja olyan érzése is volt, mintha valami le akarta volna húzni az ágyról. Azóta eltelt majd egy hét, a kísértés folytatódik és mostmár szegény komolyan be van ilyedve. A háziaknak említette az esetet, de ők betörőre tippeltek. Egy este kint aludt a család férfi tagja, de akkor nem jelntkezett, talán direkt, a szellem. A háznak az ajtaja zárható, ezért nem osonhat be esténknt senki sem. Vagány csaj a testvérem, aki tisztában van a világ dolgaival, ezért ha azt mondja csak szellem lehet aki zaklatja, akkor a családunk kénytelen hinni neki.
Az a kérdésem hogy mi a teendő ilyenkor? Hogyan lehetne kideríteni hogy mit akar tőle a lélek, ha az egyáltalán, vagy hogyan lehet távozásra késztetni, mert mintha a célja az lenne hogy a tesóm 1 percet se tudjon aludni. Egyébként ő babysitter ott a családnál. Volt a helyén más is, de nem tud róla, igaz nem is beszélt az elődeivel, hogy hasonló eset történt volna velük. A munkaadó család is tétlenül áll a dolog előtt, mert nem is igazán értik a húgomat, nem beszél még jól angolul, másrészt gondolom mindent elhinénnek csak épp a szellemeket nem.

Köszönöm a segítséget.
dracaena Creative Commons License 2007.09.01 0 0 770
OK, köszi:)
Előzmény: Mirdad (769)
Mirdad Creative Commons License 2007.09.01 0 0 769

Szia!

Nem szeretnélek "lebeszélni" a reikiről, vagy bármiről, ami úgy érzed segít!

Mindössze az "isteni", és a "beavatás" fogalmait jó, ha látja az ember.

Valóban jó helyen kapizsgálsz, magam nem mondanék semmit, mivel nem értek a gyógyításhoz. A tüdő, torok valóban a kommunikációval függ össze, a vese, máj

pedig az energiák "megszűrésének", ki-be lépésének helye a testben:

"Az Ur megvizsgálja a szíveket és veséket" - mondja az Írás, ami szellemi tisztaságra vonatkozik.

Az elfolytás valóban okozhat daganatokat. Sajnos nem tudom milyen stádiumban vagy, és mint mondtam, nem értek a gyógyításhoz. Magamat kisebb-nagyobb

problémákból kigyógyítom, ha sikerül rájönni magamtól (vagy segítséggel) az okokra.

Elküldöm az e-mailcímedet a hölgynek, akit említettem.

Minden jót, Üdv!

dracaena Creative Commons License 2007.09.01 0 0 768

Én is le fogom győzni, a dokinénim ebben teljesen biztos, és valamiért életemben először megbízom egy orvosban. Mármint a technikájában. De ez is csak tüneti kezelés. Azt hittem, a reiki több ennél.

Valójában azt gondolom, hogy ha nem jövök rá, miért lett ez nekem, akkor újra és újra visszatér, sok ilyen ismerősöm van, ezért is nem félek most már attól, hogy ez a mostani fene nekem halálos ítélet volna. (Persze, az első diagnózisnál máris elkezdtem magam eltemetni, de aztán informálódtam.)

Nagyon érdekel minden olyan történet, ahol sikerült valakinek győzni, ezért megköszönném, ha továbbítanád a címemet a hölgynek (dracaena@citromail.hu), és ha neki is van kedve levelezni velem, akkor nagyon örülnék neki.

De lehetséges, hogy te is tudsz a lelki bugyraimban való kutakodásban segíteni. Addig jutottam, hogy a rák az elfojtott agresszió miatt alakul ki (most a fizikai síkot nem elemzem), továbbá konkrétan a tüdőrák a halálfélelemmel és a kommunikációval függ össze, a veseáttét a párkapcsolati problémákkal (nekem jobbvese, de most hirtelen nem tudom, hogy a jobb a női- vagy a férfi-oldal), a májáttét meg nem tudom, de ennél tovább nincs ötletem, ez meg így kevés, elakadtam.

Előzmény: Mirdad (767)
Mirdad Creative Commons License 2007.09.01 0 0 767

Kedves dracaena!

"Mi az ára, ha isteni energiákkal gyógyítjuk magunkat?"

Mi az "isteni energia"? Mert a reiki, chi-kung, stb. NEM isteni: "közönséges" életenergia, és az ajurvéda sem mond mást. Felületi kezelésre jó: tüneti kezelés, de nem oki. Tehát elmúlik a térdfájásom, ha a "szellemgygógyász" "besugározza", de

nem derül ki, miért vagyok hajlamos pl. a lábfájásra. Ezek már mélyebb összefüggések. "Testi síkon javulunk", ahogyan mondtad. De testi síkon sem

tartós ez a "javulás", mert a tünet "visszajön", ha nem az okot szüntettük meg.

Szóval a teljes embert kell VALÓBAN beavatni, "meggyógyítani":

németül: heilen: gyógyítani, Heiligtum: szentség!  Nem véletlen. És az sem, hogy az ókori misztériumvallások jósdái, beavatóhelyei (Delphoi, stb.) egyben "kórházak" is voltak", és a nagy beavatottak VALÓDI (szellem)gyógyászok, orvosok - lsd.

Aszklépiosz, vagy a középkorban a hermetikus alkimista Paracelsus, a gyógyszerészet atyja, stb.

MÁS:

Olvastam a történetedet. Nagyon sajnálom, őszinén. Ha gondolod, írhatsz, és

"átadlak" egy hölgynek, aki sikerrel legyőzte a rákot. Hogyan? Rejtély. Levelezhetsz, MSN-ezhetsz majd vele. Ő az akarerejét tartja a siker nyitjának. Ehhez nem tudok sajnos hozzászólni, ő tudja elmesélni a harcát.

Üdv!

Előzmény: dracaena (766)
dracaena Creative Commons License 2007.09.01 0 0 766

Hát ezt még emésztenem kell.

De így hirtelen az jutott eszembe, hogy az evilági létünknek nem éppen az evilág megtapasztalása a célja? Főleg, ha testi síkon akarunk javulást. Ha mielőbb a más(ik) világba akarok kerülni, akkor minek akarnám nyújtani az ittlétemet?

És hogy illeszkedik ebbe a dologba a valamit valamiért elv? Másképpen: mi az ára (spirituálisan) annak, ha isteni energiákkal gyógyítjuk magunkat?

Mirdad Creative Commons License 2007.09.01 0 0 765

Tehát lehet "gyógyító energiának" nevezni a csit, reikit, pránát - de "isteninek" semmiképp.  Ég és föld - szószerint :)

A "beavatás" pedig (eredeti, mélyebb értelemben) nem egyenlő pusztán a csakrák

begyorsításával, harmonizálásával, vagy az ilyen eneriákkal való dolgozással.

Mirdad Creative Commons License 2007.09.01 0 0 764

"Ha a reiki gyógyító energia, és univerzális, akkor MINDENKINEK kéne tudni használnia, beavatási hókuszpókuszok nélkül is"

Szia!

Alapvető kérdéseket tettél fel. Először is a "beavatás" fogalmát érdemes körüljárni.

Klasszikus értelemben (René Guénon, Rudolf Steiner szerint) a beavatás az eredeti

vallások (religio:religare=ujraegyesülni!) általi be-vonódás (iniciáció).

Azt kell látni, hogy az "isteni" nem "emberi": igen nagy minőségi különbség van

a kettő között, s ezt CSAK azok tudnak elmondani, akik bejaratosak mindkét világba.

"Az én orszagom nem evilagól való" - ez elég egyértelmű.

A valamikori eredeti, belső vallások (őskereszténység pl.) beavatása VALÓBAN túlmutatott az emberi lény jelenlegi állapotán. A mai "vallások" tiszteletreméltó

szociális munkát végeznek, de IGAZI szellemi kapcsolatuk már nincs azzal, amiről beszélnek. Gondoljuk el: Péter beszéde nyomán 3 ezren keresztelkedtek meg! Micsoda erő dolgozott ott, szemben a mai elerőtlenedett állam-vallásokkal.

Tehát az a VALÓDI beavatás, amikor túlvezetik a lényt jelenlegi (igen korlátolt) állapotán, és valóban MEGNYÍLik az isteni megnyílvánulásoknak. Evilág finomfizikai világa is még "evilág", annak csak a láthatatlan tükröződése!

Ott is ugyanugy megfigyelhető a testek lebomlása, mint durvafizikai síkon.   

Vagyis ott sem "örök" semmi, az csak a mulandó világ finomfizikai része.

A csakrák, energia (csi, reiki, prána) harmonizálása, begyorsítása nem "isteni"

adomány, hisz ez az energia csak normál vitál(élet) energia. Ha ezt gyorsabban

bepörgetem a testbe akkor gyorsabban forognak a csakrák, erősebb ilyen élményeim lesznek. (Tudom, mert a reiki I-en túl voltam, de más technikákkal is foglalkoztam.) A közönséges élet-energia (csi, reiki, prána) EHHEZ AZ ÉLETHEZ KELL.

Az a világ, ami a megfordultak, megszabadultak számára (Buddha, Jézus, Máni, stb.)  VALÓSÁG az nem a mi tudatállapotunk. Erről szól a megVALÓSítás. Ehhez pedig

nem elegendő az evilági erők bepörgetése, azokkal való operálás.

Komoly spirituális munkák írják, hogy a "keskeny úton" járók csakrái egy idő után lelassulnak (nemhogy begyorsulnának)... és ellenkező irányba kezdenek forogni...!

A fenntiekből kiderül miért: "Az én országom nem evilágból való!"

Aki már képes az új lélekből, tudatból élni... annak már új táplálékra lesz szüksége.

Erről mondja a Biblia, hogy "nem a veszendőbe menő eledel", hanem

az ÉLET kenyere.

Üdv!

Előzmény: dracaena (756)
dracaena Creative Commons License 2007.09.01 0 0 763

Jól fogalmaztál. Nálam éppen a hangulathullámzás a fő baj: hol harcolni akarok (=felnőtt énem), hol meg beletörődöm (szófogadó gyermeki énem), sőt, néha egyenesen kívánom magamnak a bajt (gonosz szülői énem).

Látod, milyen nagyon okos vagyok, csak hát érzelmek ellen az okosság nem sokat segít.

Előzmény: APReptile (762)
APReptile Creative Commons License 2007.08.31 0 0 762
Hmm.

Hogyan viszonyulsz magadhoz és a világhoz. Ha nem érzed fontosnak az életet, az élet sem tart majd Téged fontosnak. Szóval, elsősorban csak saját magára számíthat az ember.
Bocs ha kicsit keményen fogalmaztam.
Előzmény: dracaena (761)
dracaena Creative Commons License 2007.08.30 0 0 761
Oké, értelek. nem akarok én nyitogatni senkit, csak magamon segítenék, bár most már ebben se vagyok biztos.
Előzmény: APReptile (760)
APReptile Creative Commons License 2007.08.30 0 0 760
Talán félreértettelek. Én nem azt mondtam, hogy megnyithatsz másokat, hanem hogy energiát csatornázhatsz nekik. Egyébként igazad van mindenki tudja használni, csak nem olyan hatásfokkal. Gondolj arra, hogy egy szívószállal is lehet tüzet oltani, de mennyivel könnyebb egy nagynyomású tűzoltó fecskendővel. Bár ez hülye volt.
Latta Creative Commons License 2007.08.30 0 0 759
Milyen szerepe nan a tenyér és a talp csakrájának ?
xmx Creative Commons License 2007.08.30 0 0 758
Hello, van itt vkinek olyan gyakorlati tapasztalata, aholis Reikivel komoly betegseg gyogyitva lett (vagy ha nem is, de tunetmentesen lett tartva)? Gondolok itt cukorbetegsegre, magas vernyomasra, vastagbelgyulladasra, stb...
meoindil Creative Commons License 2007.08.28 0 0 757
Nézd, mint minden hasonlat ez sem lesz tökéletes, de minden egészséges ember rendelkezik az olvasás-írás elsajátításának képességével, de ettől még mindannyiunknak meg kell tanítani, mert nem úgy születünk, hogy tudunk írni-olvasni.

Boncolgathatod ezt, de nincs értelme szerintem, inkább gyakorold, annak sokkal több haszna van.
dracaena Creative Commons License 2007.08.28 0 0 756
Mi műxik a családtagon? Mindenhol azt írják, hogy csak a beavatottak tudják használni. Hogy lehet egy EMBER az, aki az UNIVERZÁLIS energia öngyógyító energiáját beindíthatja egy MÁSIK embernél??? Nem érzitek az ellentmondást? Ha a reiki gyógyító energia, és univerzális, akkor MINDENKINEK kéne tudni használnia, beavatási hókuszpókuszok nélkül is. 
Előzmény: APReptile (755)
APReptile Creative Commons License 2007.08.28 0 0 755
Nem kell érte fizetni! Ha egy családtagodon szeretnél segíteni, nála is éppúgy működik,pedig egy fillért sem kérsz tőle...
Előzmény: dracaena (753)
meoindil Creative Commons License 2007.08.27 0 0 754
A beavatás / kezelés működik akkor is, ha nem fizetsz / kérsz érte pénzt. Szerintem.
Előzmény: dracaena (753)
dracaena Creative Commons License 2007.08.27 0 0 753
Csak most már azt nem értem, hogy az univerzális energia honnan tudja, hogy valaki szimbólumokat rajzolt egy másik, becsukott-bekötött szemű ember feje fölé, és hogy ez a másik tényleg fizetett-e érte x ezer Ft-ot??? Na ezek miatt gondolom én pénzszedős hókuszpókusznak az egészet.
dracaena Creative Commons License 2007.08.26 0 0 752
De már találtam róla honlapot:
http://www.josagtava.hu/hu/reiki_kezelesek/onkezelesi_poziciok/szem
Előzmény: dracaena (751)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!