még egyszer feltöltöm képpel együtt, bocsi:) Magellan Pyxis XT '06 alig használt garanciás bicó A LEGJOBB ÁRON!! Alig fél éves, két év garis bringa, a versenybringák sztárja, a legkönnyebb és legstrapabíróbb alkatrészekkel. Shimano XT/LX váltó, Deore fék, patentpedál Truvativ FireX hajtókar RockShox Recon teló WTB kerekek és kormány Listaáron 240ezer Nálam 200e indulóár, AJÁNDÉK CatEye kimcsimérő (5e értékben), Kelly's telópumpa (8e értékben), B+ kulacstartó Vélemények és teszt : http://www.testbike.hu/list2.php?pid=1126 Ennél jobb ár-érték arányú bringát nem találsz!!
Magellan Pyxis XT '06 alig használt garanciás bicó A LEGJOBB ÁRON!! Alig fél éves, két év garis bringa, a versenybringák sztárja, a legkönnyebb és legstrapabíróbb alkatrészekkel. Shimano XT/LX váltó, Deore fék, patentpedál Truvativ FireX hajtókar RockShox Recon teló WTB kerekek és kormány Listaáron 240ezer Nálam 200e indulóár, AJÁNDÉK CatEye kimcsimérő (5e értékben), Kelly's telópumpa (8e értékben), B+ kulacstartó Vélemények és teszt : http://www.testbike.hu/list2.php?pid=1126 Ennél jobb ár-érték arányú bringát nem találsz!!
Eladom nem régen vett bicajomat, új gyöngyszem érkezése miatt.
Adatai: 53-as váz, 26-os kerekek, dupla falú Kelly's felnik, 18 sebességes, Acor fékkarok, kitámasztó, csomagtartó, hátsó led, minden jól működik rajta. Ára: 24,000 HUF goldenarrow@freemail.hu vagy 30-5864139
Használt női montit, vagy trekking kerékpárt keresnék sárvédővel, világítással és csomagtartóval együtt, olyan gép kellene, ami elbír egy gyerekülést+1 gyermeket.
ár: max. 20EFt.
képes ajánlat előnyt élvez, valamint Dunaújváros környéke.
Eladó egy egyedileg épített MERIDA STORMBRINGER "országúti" DH bicó!
A csapat: MERIDA STORMBRINGER megerősített és felújított DH váz (egyedi fényezéssel), PAZZAZ PZ01 carbon DH duplavállas, fordított első teló (olajos oda-vissza levegő csillapításos SOFT rugóval HARD rugó), SHOCK WORKS 205mm-es rugóstag (olajos lev. ráfújás) FORCE mechanikus tárcsa fék e-h. (brutál erős) Elől 203-as BBB, hátul 160-as TEKTO tárcsával, ZOGGIE kormány szarv, VIEROO kormány toldat, TENY HARD BIKES 26-os 6 küllős alu street felni (elől átütős,hátul gyorsszáras, ipari csapágyas), KENDA "slick" gomba profilú országúti gumik, SHIMANO ACERA marok váltó, SHIMANO ACERA hátsó váltó, SHIMANO 7-es kazettás sor, VIEROO stucni, VIEROO ülésszár, BIKE POSITIVE ergonomic ülés, BIKE POSITIVE kovácsolt alupedálok, SR SUNTOUR XR27 hajtómű monoblock.
A bicó nagyon jó állapotnak örvend az összes csapágy ki van cserélve frissen van fényezve, a telón van egy kis festék sérülés (szimering cserénél megpattant a festék), de tökéletesen működik, a hátsó felniben van 2mm.
Eladó egy Caprine Cherokee "20"-as (szürke-bordó), és egy Hauser "16"-os (bordó)gyerekbicikli, mindkettő karcmentes, újszerű állapotban van. Irányár: Caprine 18.000 Ft, Hauser 10.000 Ft 70/3838-398 rifi@t-online.hu
MORISHINA Cr-Mo TANGE 52-es váz, full Deore LX szettel, 24 sebességes,Araya duplafalú felnikkel,alig használt nagyon jó állapotú montain bike kerékpár eladó. Ár: 32000 Ft
Taifun Spider 20"-os gyerekkerékpár, Shimano 14 seb. váltókkal, nagyon jó állapotban eladó. Ár: 11000 Ft Tel: 06 20 3166826 MÓR
Nézzél szét kerékpárüzletekben, néhol szoktak árulni különböző méretkombinációkban. Én is vettem már ilyet, bár végül is nem lett jó. Úgy három éve a MOM-parkban lévő x-factorban vállaltak szűkítő esztergálást. Végül náluk csináltattam, ami nagyon precíz lett. Az x-factor innen ugyan elköltözött, meg is szünt, a Hajdú kerékpárüzlet a jogutód, próbáld meg náluk. Az is ott van nem messze a MOM-parktól, a címét most nem tudom fejből.
Keresek alu vagy karbon outi villát, 1 1/8" AHEAD nyakkal, ami legalább 220mm hosszú. Csak új vagy jó állapotú használt érdekel. Árban max. 8-10.000-ig tudok elmenni.
Ajánlatokat a p126fun_kukuc_frímél_pont_hu címre kérek, fotó előny.
GENESIS ARES SX 54-es váz, Shimano Altus hajtás, elsőváltó, Acera X hátsóváltó, 21 seb., Zone elsőteleszkóp, Tektro V-fékek, montain bike kerékpár eladó. Ár: 19000 Ft Tel: 06 20 3166826 MÓR Nagyobb képek itt
Ha nem tudjátok hova tenni a széttört acél bringáitokat, dobjatok meg egy levéllel. Javíthatatlan, törött vázakra volna szükségem, hogy mire, ne kérdezzétek:-)
Sziasztok! Vaterán kerestem olcsó használt versenykerékpárt hobbi használatra és nagy örömömre találtam is néhányat. Azonban laikus szemmel nem tudok a két kiszemelt között dönteni. Tudna valaki segíteni, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni? köszönöm, mopa