Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5954

Igen, ők az egyik elrettentő példa, h mi lehet az iylen tanácsokból. Egyik ismerősnek sikerült vagy 30x vécére kénytelenkedni egy délután, mert táborban az odafigyelés ellenére vmi nem stimmelt.

Ha megkaptad az emilt, írj egyet, lécci, fejből írtam be a címet, és szeretném tudni, h jó helyre ment-e :-)

Előzmény: kiscement (5953)
kiscement Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5953
Ez így van; a párom pl. Crohn-beteg, hiába akarna megenni naponta egy zsák nyers, rostdús zöldséget, alaposan betenne a beleinek:(
Előzmény: Törölt nick (5951)
kiscement Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5952
Igen, ez egyébként szerintem is segíthet. Legalábbis idén (vagyis először, amióta változtattam a táplálkozási szokásaimon) gyógyszerek nélkül is át tudom vészelni a parlagszezont. Na jó, szemcseppem van, de az sem szteroidos. Orrspray-m is, de az meg csak tengervizes. Mondjuk az orromat meg kenem Neorganormon-nal egy másik betegség miatt, lehet, hogy allergia ellen is jó?
Előzmény: Rozcsika (5948)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5951
A nyerskosztot mkinek alapból hülyeség: van, akinek jó, van, akinek nem, sőt kifejezetten káros!
tompus Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5950
Ez a kényelem. Sokkal kényelmesebb egy injekciót beadatni, mint megváltoztatni az ember életvitelét.
tompus Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5949
Nem fog eszembe jutni.
Előzmény: b.andi17 (5946)
Rozcsika Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5948

Kiváncsi lennék, hogy aki ehhez nyúl, mint utolsó esélyhez, az változtatott-e már az étkezésén. Nyers kosztra átállás, tej, cukor stb. elhagyása. Mert nincs arányban az a kockázat, amit vállal az ember azzal, hogy szünetelteti az immunrendszere működését azzal a kényelmetlenséggel, hogy a gombát nyersen kell elmajszolnia és az így nem olyan finom, mint a gombapörköltben.

Előzmény: yester (5945)
b.andi17 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5947
Sajnos már én is csak a Diprophos-sal vészelem át a parlagfű szezont. Nálam szerencsére nem jelentkeztek mellékhatások és beteg se lettem közben és utána se. Igazából nem tudom mi a jobb:3-4 hónapig gyógyszert szedni/és abban is van szteroid,persze kevesebb/ és nem ér semmit-szemcsepp,orrcsepp tabletták,befújók- vagy pedig egy szuri,de az jól hat és kibír 1 szezont.
Előzmény: anica411 (5941)
b.andi17 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5946

Azért nézzél körül az oldalon" gyógyultak írták".

És ha valakinél nagy baj van jusson eszedbe.

Előzmény: tompus (5942)
yester Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5945
Ezeket ollóztam össze Diprophos-témában:

Ez egy hormontartalmú készítmény, elsősorban rheumatikus betegségek kezeléséreadják, olyan esetekben mikor az egyéb készítmények már hatástalanok. Mivel erős hatású szerről van szó, mellékhatásai sem elhanyagolhatóak. Olyan fokú szteroid terhelés éri a szervezeted, hogy ennek végleges kiürülése több hónap, azonkívül a szervezet hormonháztartását teljesen megzavarhatja, kb.olyan, mintha egyszerre bevenne valaki egy marék fogamzásgátló tablettát. Az allergiás betegségek "gyógyítására " is elsősorban egyik mellékhatását használják ki, mégpedig azt, hogy az immunrendszeri védekező funkciókat legátolja a szer. Ez azonban nem csak speciálisan az allergénekkel kapcsolatosan működik így a gyógyszer hatásának ideje alatt, hanem egyéb más külső ágensekkel, pl. vírusokkal, baktériumokkal szemben is. Tehát szervezetünk veszít ilyenkor az idegen-felismerési képességéből. Más fontos mellékhatása, hogy hajlamosít gyomorsav túltermelésre, magas vérnyomás kialakulására, csontritkulásra, izomgörcsöket -provokálhat. 

A Diprophos csodatevő hatása abból áll, hogy nullára lövi le az immunrendszert. Vagyis nincs, ami reagáljon az allergénekre, olyan szinten beavatkozik a hormonális tengelybe, hogy teljesen leállítja a védekező sejtek termelődését, megváltoztatja az egész mechanizmust. Egyszerűen elaltatja a szervezet immunrendszerét. ezt a hatást nevezzük immunszupressziónak.

Kb. annak az állapotnak felel meg, amikor valaki új szervet kap és a kilökődés ellen olyan gyógyszerket adagolnak neki, amitől a szervezete nem ismeri fel a testidegen anyagokat. 

Semmilyen vírust, semmilyen baktériumot, semmilyen gombát.

Ha valaki ott hagyja slusszkulcsostól az autóját a parkolóban...hát kb ilyen védtelen a szervezete az ilyen embernek a fertőzésekkel szemben.

Előnyösebb a hasonló hatású szer de tablettás formában. Ennek  oka az, hogy dózisa naponta szabályozható, tehát nem vagyunk kiszolgáltatott helyzetben ha mellékhatások jelentkeznek.

Előzmény: anica411 (5941)
tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5944
Így már OK.
Előzmény: TDI-DRAG (5943)
TDI-DRAG Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5943

Én a tömeget nem bizonyítékként említettem a hatásosságra nézve!!!

Arra gondoltam, hogy ennyi ezer fogyasztó között 3-5 év szedés alatt már nagyon sok negatív tapasztalat lenne, ha valóban károsak lennének a vitaminok!!

Előzmény: tompus (5935)
tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5942
Az C és E-vitamin túladagolás kevéssé káros. Ez Lenkei szerencséje.

"Ha ön olyan információt kapott, hogy a B-17 vitaminban lévő szerves cián esetleg mérgező, akkor ne felejtse el : a cián nagyon fontos eleme az egészséges szervezet működésének."

Hajrá! Mindenki egyen ciánt, mert egészséges!
Előzmény: b.andi17 (5940)
anica411 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5941

Én diprophos injekciót kaptam gerincproblémámra, valószínű becsípődés volt. De

minden másra is kihatott. Évek óta allergiás és asztmás  vagyok. Az injekció után 1 hónapig nem volt semmi bajom ezekkel, viszont utána erősebben visszatért, kicsit később pedig elkezdett a bokám környéke és a talpam viszketni és bedagadni nagyon. A fül-orr gégészem szerint az injekció mellékhatásai ezek. Szerintetek lehetséges?? Nagyon neheztel, amiért beadták a Diprophost.

b.andi17 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5940

Hallottál már olyan emberről akiről kimondták:E-vit. túladagolása van!?

És akkor neki mi baja volt,mi volt a tünete a túl adagolástól?

Más:Nem Lenkei: www.b-17.hu érdemés ott is körül nézni.

Előzmény: tompus (5925)
pozo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5939

Bár csak igazad volna!

Nyilván októberben már nem olyan erős a hatása, de még akkor is szórja a pollent. Ezt sokan érzik is. Egyébként bemásolom Neked az ÁNTSZ honlapjáról a tudnivalót:

Virágzás: júliustól- az elsõ fagyok beálltáig, akár novemberig (maximum : augusztus).

Előzmény: tompus (5938)
tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5938
Ahhoz nagyon érzékenynek kell lenni, hogy a fagyok megjelenéséig kelljen várni. Amúgy miért pont a fagy állítaná meg a pollent? A parlagfű hamarosan elvirágzik, a levegőben lévő pollent kell, hogy kimossa az eső. Mikorra a fagyok jönnek, a parlagfű már régen elvirágzott és sajnos már magot is hozott, ami majd jövőre fog kikelni.
Előzmény: pozo (5930)
pozo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5937
www.vitanax.hu   Jó böngészést!
Előzmény: TDI-DRAG (5934)
tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5936

Lenkei azt mondja, hogy egyél ciánt (barackmagot), az a tuti! Kösz, de én az ilyen embernek semmilyen dolgát nem vagyok hajlandó kipróbálni, inkább csak szajkózom a tutit! :-)

Lenkei az atyaúristen, aki végre ráeszmélt, hogy az orvostudomány csak tönkreteszi az embereket. Hurrá!

Előzmény: TDI-DRAG (5932)
tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5935

Ha valaki megbetegszik, ki fogja megmondani, hogy a túlzott vitaminfogyasztástól van? A sok ember, aki bedől a Lenkei hülyeségének meg lesz róla győződve, hogy a Lenkei csodaszerek nem okozhatták a betegségét, hanem biztosan más okot keresnek.

Gondolom, mint a káros anyagok többsége esetén a túlzott vitaminfogyasztás által okozott betegségek is majd csak évek, évtizedek után jelennek meg.

És nehogy már a tömeg jelentse azt, hogy mi a hatásos. Inkább az csak azt jelzi, hogy mennyi buta, megvezethető ember van.

Előzmény: TDI-DRAG (5934)
TDI-DRAG Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5934

Elolvasom, ha adsz linket vagy más elérhetőséget. Köszönöm előre is!

Ellenben logikusan: nézzétek meg azt a tömeget, ami a Lenkei boltjában van egész nap,és akkor még az on-line vásárlókról nem is beszéltünk. Vannak emberek, akik több éve szedik a vitamin csomagokat, a vitaminkirály ügyfélkörében szintén.

Ha valóban lennének ilyen káros mellékhatásai a vitaminoknak, azoknak már tömeges mérgezésként kellett volna jelentkezniük!! A fogyasztóvédelem, a sajtó, nem utolsó sorban az érintett ellenlábas gyógyszergyárak már régen lecsaptak volna a témára, és megsemmisítették volna Lenkeit meg az egész vitaminpiacot!

Ehelyett kussolnak, csönd van!! Ugyan kérem, ha ez igaz lenne, már ettől zengene sa világsajtó!!

Előzmény: pozo (5933)
pozo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5933
Azért csak légy óvatos! Reprezentatív felmérések azt mutatják, hogy a nagy mennyiségben szedett E vitaminnak, bétacarotinnak, niacinnak, szelénnek, Q10-nek káros hatásai lehetnek. Javaslom, olvasd el Prof.dr. Fachet József immunológus professzor írásait.
Előzmény: TDI-DRAG (5931)
TDI-DRAG Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5932

Szia!

Örülök hogy örülsz!:D

Ellentétben Tompussal, Ő csak szajkózza a tuttit:)

Rohadt Lenkei, fúj:)

Aki ki se próbálta, számomra csak hangember!

Előzmény: Rozcsika (5922)
TDI-DRAG Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5931

És mennyi idő alatt lehet túladagolni az E vitamint?

Én 1200 egységet tolok 9 hónapja lassan, de még csak előnyét éreztem..

pozo Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5930
De jó is lenne! Sajnos várni kell még vagy  2 hónapot. Az első fagyok megjelenésével van vége a parlagfű szezonnak (kb.október vége). Sajnos.
Előzmény: tompus (5928)
Rozcsika Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5929

"Ez a Lenkei veszélyes ember. Szerencsétlen ember még azt sem tudja, hog yaz E-vitami zsírban oldódó, így a felesleg nem ürül ki könnyen a szervezetből. "

Ő is így tanulta az egyetemi tankönyvekből, de azóta mások is már vizsgálták ezt a kérdést, majd a kísérleteikről cikket közöltek orvosi lapokban, aztán azt meg elolvasta a Lenkei és most a tankönyvben leírtakkal ellentétes a véleménye a zsírban oldódó vitaminokról. (Lásd Cenzúrázott egészség 136. oldal.) De ugye most nem fogod egyenként ide citálni azt a sok minden tankönyvi infót, amivel egy csomó tudós már régen nem ért egyet.

Különben köszi a Lenkeivel készült riport linkjét, nagyon hasznos mondatot találtam benne, mégpedig azt, hogy nem létezik ilyen, hogy "szintetikus vitamin". Minden vitamint valami természetes dologból vonnak ki. A természetes forrásnál még ott van  egy csomó más anyag is, a "tisztított vitamin" 100%-ban csak a vitamint tartalmazza, ezért lehet lemérni a súlyát.

tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5928

Ha ez igaz, akkor pár nap múlva vége az idei parlagfű szezonnak.

http://index.hu/politika/bulvar/0827mtrlg/

tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5927
A hatóanyaga ugyanaz, mint a Telfastnak. Én Telfastot szedek, valamennyire enyhíti a tüneteket.
Előzmény: viirag (5926)
viirag Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5926

Sziasztok!

Szed itt valaki Altivát? VAn valakinek vmilyen tapasztalata róla?

Köszi

tompus Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5925

Ez a Lenkei veszélyes ember:

http://www.zoldujsag.hu/1_12/b11.htm

Szerinte az E-vitamint nem lehet túladagolni. Szerencsétlen ember még azt sem tudja, hog yaz E-vitami zsírban oldódó, így a felesleg nem ürül ki könnyen a szervezetből. De mindenki csak kövesse a zseni gyógymódját!

Hogy ne csak Lenkei írásai legyenek belinkelve:

http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/gyacs/vitamins/&article_id=93945

http://www.gourmandnet.hu/eletmod/site.php?tpl=theme&id=296

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!