Közös lányzó ismerőseink is mind ezt mondják! Hogy mé'? :)))
Tuzi meg nem szokott megsértődni. Max. egy percre bedurran az agya. Utána meg röhög tovább. Tökre komolytalanul veszi az életet. Ezért (is) szeretjük! :)
Hidd el, hogy nagy nyereség lett volna számotokra, ha el tud menni a találkozótokra!
Kopi, az tény, hogy Te valamit jobban csinálsz, mint TUZI... még a mostani találkozón is rólad beszélgettünk, remélem csuklottál... :ppppp
Bezzeg TUZI csak karikirozás kedvéért lett felhozva, meg a menyéthez hasonlítottuk szegényt... de csak viccből persze, de már késő, már besérült... :)))))))))))))))))))
Na ez az. Itt vagytok a Kiasoknál ,lenyúljátok az egész topikot.:-) Mégha értelmes is amit írtok.:-) Vigyázat amikor utoljára itt két Megános vitázott, és én balaga rájuk szóltam, még az én hsz.-em is törölték.:-((((
Persze azóta én vagyok az ügyeletes ellenség.:-)))))
Én is sajnálom. Bár nem értem a képet? A zászló oké, ennyi figyelmesség, egészen meghatódtam, na de a Fa testápoló minek? Van egy közmondás, betonba rajszöget?
Sziasztok! Tudja azt valaki,hogy mennyibe fájna a központi zárat távirányítóssá tenni? LX+ os, és akkor van probléma ,ha először a csomagtartót szeretném ki nyitni! Itt Sopronban 40000.-et mondtak rá!
Azt hiszem, hogy tényleg csak azon múlik, hogy a "hivatalos" része a társaságnak mennyire akar erőfölényével visszaélni. Ha nem akar uralkodni, és elfogadja azt, amit az itteni többség szeretne, ami az ő érdekük, akkor nincs gond.
Ha meg nem, akkor előbb-utóbb úgyis kitör a palotaforradalom! :))
Ha azokat az infókat is hozzáírjátok, amiket most leírtál, mindenki ki tudja szűrni magának a lényeget - ha akarja.
Ha valaki tudja magáról, hogy nem sportosan vezet, és nem használta a klímát, és a verda mégis 10 körül fogyaszt, akkor irány a szerviz! (Kevésbé durva fogyasztási különbség is felhívhatja a figyelmet egy esetleges hibára.)
Az autó kiválasztásáhot is segítséget adhat egy megfelelő minta. (Nyilvánvalóan nem 4-5 fogyasztási adatra gondolok.) A gyárak nem feltétlenül jó fogysztási adatokat tüntetnek fel a reklámjaikban.
(Érdekes, hogy az M I esetében többet adtak meg, mint ami a valóság. No, az M II-nél korrigálták ezt a hibát! :)) )
Hogy mit csináltok, azt persze Nektek kell tudnotok! :) Nálunk bevált az adatok kigyűjtése. Az meg nem hiszem, hogy gond lenne, ha egymással párhuzamosan futnának dolgok, és nem valamiféle sorrendiséget állítanátok fel, mert szerintem mindenkinek más a fontos.
Akkor most kérhetem a felvételemet a Cee'd klubba? Bár ott meg lehet, hogy tiltólistán vagyok. Mindegy, maradok odaát (ollézást kéretik mellőzni), itt meg lesz, ami lesz, majd a tagság eldönti mit akar.
Szerintem értékelendő, hogy valaki felvállalta ezt a dolgot. Mármint a Honlap kezelését, vezetését. Ha elfogadja az itteniektől a nyesegetést, akkor nincs az ilyen szimbiozissal semmi gond.
Ha bejelentkeztél megjelenik egy "Felhaszálói menü" na ebben van egy site-messenger, az "üzenetküldés" menüpont alatt. Ott látod a regisztráltakat - egyelőre.
Bocsi, de ez már nem az első eset, hogy csipkelődsz! A múltkor is beírtam, hogy itt szükség van mindegyikőnkre! Akármilyen érdekeltsége is van a közösségben részvenni, nincs különbség! Egymást segítjük! Erről szól!
Én ilyen vagyok. Ettől még remélem nem raksz ki a klubból? :))
Amit itt leírok, az szigorúan mindíg a magánvéleményem! Egyébként szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki érdeklődéssel venne olyan információkat összeszedve, amiről beszéltem.