Eladó egy egyedileg épített MERIDA STORMBRINGER "országúti" DH bicó!
A csapat: MERIDA STORMBRINGER megerősített és felújított DH váz (egyedi fényezéssel), PAZZAZ PZ01 carbon DH duplavállas, fordított első teló (olajos oda-vissza levegő csillapításos SOFT rugóval HARD rugó), SHOCK WORKS 205mm-es rugóstag (olajos lev. ráfújás) FORCE mechanikus tárcsa fék e-h. (brutál erős) Elől 203-as BBB, hátul 160-as TEKTO tárcsával, ZOGGIE kormány szarv, VIEROO kormány toldat, TENY HARD BIKES 26-os 6 küllős alu street felni (elől átütős,hátul gyorsszáras, ipari csapágyas), KENDA "slick" gomba profilú országúti gumik, SHIMANO ACERA marok váltó, SHIMANO ACERA hátsó váltó, SHIMANO 7-es kazettás sor, VIEROO stucni, VIEROO ülésszár, BIKE POSITIVE ergonomic ülés, BIKE POSITIVE kovácsolt alupedálok, SR SUNTOUR XR27 hajtómű monoblock.
A bicó nagyon jó állapotnak örvend az összes csapágy ki van cserélve frissen van fényezve, a telón van egy kis festék sérülés (szimering cserénél megpattant a festék), de tökéletesen működik, a hátsó felniben van 2mm.
Eladó egy Caprine Cherokee "20"-as (szürke-bordó), és egy Hauser "16"-os (bordó)gyerekbicikli, mindkettő karcmentes, újszerű állapotban van. Irányár: Caprine 18.000 Ft, Hauser 10.000 Ft 70/3838-398 rifi@t-online.hu
MORISHINA Cr-Mo TANGE 52-es váz, full Deore LX szettel, 24 sebességes,Araya duplafalú felnikkel,alig használt nagyon jó állapotú montain bike kerékpár eladó. Ár: 32000 Ft
Taifun Spider 20"-os gyerekkerékpár, Shimano 14 seb. váltókkal, nagyon jó állapotban eladó. Ár: 11000 Ft Tel: 06 20 3166826 MÓR
Nézzél szét kerékpárüzletekben, néhol szoktak árulni különböző méretkombinációkban. Én is vettem már ilyet, bár végül is nem lett jó. Úgy három éve a MOM-parkban lévő x-factorban vállaltak szűkítő esztergálást. Végül náluk csináltattam, ami nagyon precíz lett. Az x-factor innen ugyan elköltözött, meg is szünt, a Hajdú kerékpárüzlet a jogutód, próbáld meg náluk. Az is ott van nem messze a MOM-parktól, a címét most nem tudom fejből.
Keresek alu vagy karbon outi villát, 1 1/8" AHEAD nyakkal, ami legalább 220mm hosszú. Csak új vagy jó állapotú használt érdekel. Árban max. 8-10.000-ig tudok elmenni.
Ajánlatokat a p126fun_kukuc_frímél_pont_hu címre kérek, fotó előny.
GENESIS ARES SX 54-es váz, Shimano Altus hajtás, elsőváltó, Acera X hátsóváltó, 21 seb., Zone elsőteleszkóp, Tektro V-fékek, montain bike kerékpár eladó. Ár: 19000 Ft Tel: 06 20 3166826 MÓR Nagyobb képek itt
Ha nem tudjátok hova tenni a széttört acél bringáitokat, dobjatok meg egy levéllel. Javíthatatlan, törött vázakra volna szükségem, hogy mire, ne kérdezzétek:-)
Sziasztok! Vaterán kerestem olcsó használt versenykerékpárt hobbi használatra és nagy örömömre találtam is néhányat. Azonban laikus szemmel nem tudok a két kiszemelt között dönteni. Tudna valaki segíteni, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni? köszönöm, mopa
Eladó egy 2002-es UNIVEGA Flyte800 váz, gázos RST taggal, L-es méretben. Nagyon megkímélt állapotban (csak aszfalton volt használva) egy-két festék leverődésen kívül más sérűlés nincs rajta. Ára 50000 HUF az ár irányár, minden megoldás érdekel. Amig a váz nem kel el, addig az egész bicó eladó (megfelelő ajánlat esetén).
Kerékpáros gyerekszállító utánfutó, akár két gyerek szállítható, jó állapotban eladó. Ár: 18000 Ft
KTM Formula TS Columbus csöves 53-as váz, Shimano felszereltség, váltók, váltókarok, kerékagyak, Weinmann fékek,INOX felnik,sárvédők, gyári felszereléssel, 28"-os női trekking kerékpár újszerű nagyon jó állapotban eladó. Ár: 25000 Ft
Styria Ultimate 52-es váz, 28"-os férfi city kerékpár, Shimano Nexus 7 sebességes agyváltó, kontrás, gyári felszereltségű eladó. Ár: 21000 Ft
PUCH Mistral equipe 52-es Oria váz, Shimano Exage 300EX szettel, váltók, hajtás, kerékagyak, fékek, Ambrosio Clincher Elite DUREX duplafalú szegecselt felnikkel, új gumi, kormány, pedál, fékkarral, jó állapotú országúti versenykerékpár eladó. Ár: 25000 Ft
SCOTT Creek 4130 Cr-Mo 19"-os váz, Shimano Deore XT fékváltókarok, váltó, Shimano Alivio hajtás, kerékagyak, MAVIC duplafalú felnikkel, IRC-Mythosxc új gumikkal,Selleroyal nyereggel, nem működő elsőteleszkóppal eladó. Ár: 21000 Ft Tel: 06 20 3166826 MÓRNagyobb képek itt
Eladnám, egy kiválóan működő, 26-os kerekekkel szerelt, magas építésű (50-es) vázzal épített bringámat. No name hajtókar tourning váltó, az elsső lx4000 fékkar+ fékek, (country style) és kerékagyak, araya felnik rock sock magnézium teló. A váz márkája Marin, de ez nekem nem mond semmit. Kisebb váz csere is érdekel. Irány ár 20e.