Ki ugrottam a piacra, vettem egy metsző ollóba való rugót! 3/4-énél le csíptem,majd ki hajlítottam az utolsótekercset ,hogy pedál mellé kerüljön. Kicsit esztétikusabbra sikerült.Te megoldásod viszont szerintem jobb,most ennyi sikeredett.Az elején 100km/h-ig továbbra is puhának tartom de érezhetően jobb. Képet később teszek fel,ha kell.
Ezzel tisztában vagyok, de hát az a majd 700ezer, az majd 700ezer. Talán kicsit kevesebb, ha az EX-ből jobban lehet alkudni. És nálam már a 3 és fél milla is egy olyan szám, amit sose akartam kiadni kocsiért. Nemhogy 4.
Én is kiválasztottam egy lx-et a kereskedésben, aztán még aznap egy óra múlva visszamentem, és áttértem az EX változatra, és amiket Te hiányolsz az autóból azok mind megvannak benne
állítható műszerfal fényerő,
külön utastérlámpa elől és hátul,
négy automata ablakemelő,
automata légkondi
csomagtértároló alsó rekesz,
ködlámpa
EsP
hátsó könyöklő
távirányítós kulcs
és még az a sokminden amit "fel se tűnik"..
Na ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem megéri az EX a felárat, annak akinek ezek a dolgok fontosak egy autóban.
-Nekem is 4300K -s van benne, szép fehér, tartja a színét.
Színes kontúr nincs, az a vetítő lencse miatt fordult elő anno az off Puntto II -ben még sima égővel is.
Nekem is nagy ritkán beremeg kicsit, sztem ezt a nagy fényerő miatt lehet észrevenni.Arra tippelek, hogy az egész lámpafej mozog egyy pár tizedet, és látszik.
Egyszer előfordult, hogy az egyik nem gyújtott be,mert nem volt meg neki a feszkó.
Már egy órája akksiról zenéltem, bekapcsoltam a ködlámpát is, és a városit egyszerre. A motor beindítása után egyből begyulladt.
Kicsit ez is pontatlan, illetve erősebben az aszfaltra világít, nem terít tökéletesen egyenletesen. Sztem a halogénre lett tervezve, ezért koncentrál egy kicsit az útra.
Szürkületben már látni az úton :-D ez nem is olyan rossz.
Előfordul, hogy mikor bekapcsolom, ugrik egy track-et az MP3. Valszeg a pillanatnyi nagyobb áramfelvétel bezavarja a bus rendszert.
Összességében jó, figyelni kell a magasságra, egy fokal letekertem simán 50 m-el messzebbre visz így is! Oldal irányba is több fény jut most, mint előtte az aszfaltra.
Amit ajánlanék, (nem vagyok érdekelt ) a Martincar akciós xenon szettje is már 25.000-ért kapható. Ők gyártatják maguknak, rossz nem lesz.
Köszi,csak én soproni vagyok! Más.....Valakinek ötlete a gázpedál rugójára? Jelen pillanatban ez zavar legjobban!Hosszútávon nagyon kényelmetlen! Meg néztem elektromos,szét szedni nem akarom!
Rá kell állni a gyártásra féláron. :) Én javaslom, hogy mindenki ellenőrizze a "tetősin kupakok" helyzetét, mert egy mosás alkalmával elmozdulhatnak, ezért el is lehet őket hagyni igen könnyen.
Nekem a tetősínkupakom (ahova a tetőcsomagtartót lehet rögzíteni) hiányzott már a második nap ahogy átvettem az autót! Nem tudom hogy már ugy vettem-e át vagy sem, őszintén én azt nem figyeltem! Se baj, majd veszek egyet! BEmentem a szervízve és igen van 2970 FT azt hittem szívrohamot kapok ott a helyszínen!!! Ez a kis sz@r 1*3 cm-es műanyag kupak! Na csak ennyire drágák ezek a kis bizbaszok! :((((((((((((((((
Nincs 12000ft. Pontosan 11383Huf! :DDD Passz az ilyen dolgok drágák, mint pl a ködlámpa. Minden autóhoz a gyári szett 60-120000 ft körül van. Lehet, hogy összebeszéltek.:)
Ha tudnám, hogy kell leszedni a műszerfalat, kicserélném a háttérvilágítás izzóit negyedakkorákra.
Eddig van pár dolog, aminek a hiánya kicsit bosszant, de annyit nem ér meg az EX felára - távirányító. Eléggé égő, hogy 6 lufi, meg MP3 van, de távirányító nincs. - Ez a műszerfal fényerős dolog - Belső világítás elég gagyi ezzel az egy darab lámpával középen. A hátul ülőknek jó, de az elöl ülők fejjel pont betakarják - Ablakemelő. Az LX-ben csak folyamatosan nyomva tartva működik. Ha jól olvastam, van olyan, ami egy nyomásra teljesen lemegy, feljön - Ködlámpa egyelőre nem hiányzik, a renóban volt, de szinte csak kipróbálgatni kapcsoltam be néha - Automata légkondit nem tudom, mennyire hiányzik, nincs összehasonlítási alapom, sőt eddig csak "légcserélős" légkondim volt. - csomagtér alatti tárolórekesz. Az EÜ csomagot, háromszöget pont jó lenne odarakni, a renóban is ott volt. - ESP Ezért viszont hajlandó lettem volna külön fizetni, de nem 650ezret. - Meg még biztos egy halom dolog, ami fel sem tűnt, hogy nincs
EX-ben azért nem gondolkodtam, mert annyiért már más márkák között is lehetett volna válogatni, akciókkal együtt lett volna normális 4 milla körüli ajánlat.
Erősen gondolkodom valami riasztó beszerelésén, szerintetek hogy áll a garancia dolog, ha nem KIA riasztót szereltetek bele?