Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5652
Neked és még valaki másnak is lógok a válasszal, de nem találom a könyvet amiben benne van a teljes elérhetőség, a pasim nem tudja a telszámot és csak két hét múlva megy oda, a weben sem lelem. kérem a türelmedet, rajta vagyok a dolgon, csak bénázok.
Előzmény: Törölt nick (5637)
kiscement Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5651

cementke@freemail.hu

Zuglóban lakom (Vezér út környékén), de a Klinikáknál dolgozom, azon a környéken is jó lenne.

Előzmény: Törölt nick (5650)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5650
Persze, segítek, írj mélt, h merre laksz.
Előzmény: kiscement (5649)
kiscement Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5649
Tudsz esetleg ajánlani valakit?
Előzmény: Törölt nick (5648)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5648

Olyan kenőcsöt tudotommal se lehet kapni, de azért előfordulhat. De otthon könnyedén lehet csinálni.

A kineziológus mképp jó ötlet. (Csak a választásra érdemes ügyelni, mert itt is -mint minden szakmában- egyránt találhatók nagyon jók és kóklerek is.)

Előzmény: kiscement (5641)
kiscement Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5647
Ja, igen, most már képben lettem...
Előzmény: Törölt nick (5645)
kiscement Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5646
A Rhinocort nem is jó ráadásul, Flixo előtt volt olyanom is, sose értettem, hogy minek írják fel, mikor annyi, mint halottnak a csók. A Flixo viszont tényleg segít. De én most tényleg nem tudom, mit használjak, lévén ez a másik orr-gondom is...egyelőre csak kínlódok:(
Előzmény: esotherica (5644)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5645
Növények.
Előzmény: kiscement (5643)
esotherica Creative Commons License 2007.08.14 0 0 5644
A Flixonase-ban egyáltalán nincs sok szteroid, úgyhogy semmiképpen nem nevezném agresszívnek. Én épp azért váltottam erre a korábbi Rhinocortról, mert abban aztán tényleg volt szteroid.

Nekem semmi gondom nincs a Flixonase-tól, mondjuk nem is használok el többet 1-1,5 üvegnél egy szezonban. Ellenben (kopp-kopp-kopp) idén még nem érzem a parlagfüvet.
Előzmény: kiscement (5638)
kiscement Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5643
Milyen hatóanyag(ok) vannak benne?
Előzmény: Törölt nick (5642)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5642

Azt értettem, ismerem a jelenséget. Túlélhető, gyógyítható.

Van egy krém, de ker. forgalomban nem kapható, ismerős házikészítése csak természetes anyagokból. Látatlanban nehéz megmondani, h kinek segít, de ilyen orrsebes is volt már, akinek igen.

Előzmény: kiscement (5641)
kiscement Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5641

Nem az allergia miatt kell kenni az orromat, hanem azért, mert november óta nem tudok kigyógyulni staphylococcus-fertőzésből, aminek következtében az orrom állandóan beszárad, beragad, sebesedik, és fáj. Magyarán november óta kisebb megszakításokkal állandóan kenem (antibiotikus kezelés sem segített), elhasználtam már több tubus Neogranormont (ez is popsikenőcs), most épp körömvirág-krémmel próbálkozom...de meggyógyulni nem gyógyul egyiktől sem, csak elérek vele annyit, hogy bepuhítja az orromat, és nem sziszegek a fájdalmotól, ha mosakodás közben véletlenül hozzáérek.

Csak az aggaszt, hogy valószínűleg nem lehet egy orrot az idők végezetéig kenegetni. Olyan kenőcsről meg nem tudok, ami pollenallergiára is jó lenne meg a fenti problémámra is.

Egy kineziológushoz szerintem el fogok menni majd.

Előzmény: Törölt nick (5639)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5640

Szal fel a fejjel, meg lehet gyógyulni, ha vki valóban meg akar és nemcsak nyavalyogni, panaszkodni akar, meg iylen orvostól olyan kezelésre járni, de smit rendesen végig nem csinál, ha egy kicsit is hat, nehogy megszűnjön a baja, és aztán mindenütt hirdeti, h neki smi nem segít...

Egyébként van még egy orrspray, ami nagyon jó, csak Magyarországon nem kapható. De ha tudsz nyugatról hozatni, akkor érdemes kipróbálni.

Előzmény: Törölt nick (5639)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5639

Épp most írtam egy természetesről itt. Jó pár embernek mulasztottuk el már a szénanátháját vagy egyéb allergiáját a kinezzel, egyéb természetes szerekkel kiegészítve, kinek részben, kinek egészben. Mert volt akinek annyira súlyos volt, h három év kellett a gyógyuláshoz, de abban a három évben is egyre kevésbé voltak súlyosak a tünetek, míg végül megszűntek.

A Sterimar az jó, bár otthon megcsinálni olcsóbb :-) Érdemes kipróbálni a Luffeelt is, sokaknak bejön az is, az egy homeopátiás orrspray. az orrodat meg télleg kenni kell iylenkor: bmilyen krém jó, de minél egyszerűbb, tisztább, természetesebb annál jobb. Pl. a Weleda popsikenőcse nagyon jó erre, patikában, bioboltban kapható.

Előzmény: kiscement (5638)
kiscement Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5638

Ma reggel már nagyon éreztem az allergiát...:(

Tavaly meg előtte a Flixonase orrspray-re esküdtem, mert tényleg szinte tünetmentessé tett, de idén már nem merem használni, mert elég agresszív, szteroidos orrspray, és lehet, hogy az vágta tönkre az orrnyálkahártyámat, ami miatt több, mint fél éve szenvedek. Szóval, egy alap orrfájdalom és sebesedés mellett most ismét itt van a parlagfűszezon:(

Egyelőre a Pollengrape teától remélek megváltást...az előző napokban egész jól voltam tőle, de most veszem észre, hogy talán azért, mert még nem is volt igazi koncentráció a levegőben...mindegy, iszogatom, hátha azért tényleg jó...

Csak tudnám, mit tegyek az orrommal...kenegetni kéne, hogy ne száradjon/sebesedjen, de mellette meg kéne valamit csinálni az allergiával. Vettem tengervizes orrspray-t, az csak nem olyan ártalmas...

Midenképp jó volna valami természetes kezelés.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.12 0 0 5637

Szia, megtennéd nekem, hogy megadod a tel.számát, vagy a címét az akupunktúrás orvosnak, akihez a párod jár?

Előre is köszi,

Ria

Előzmény: Törölt nick (5592)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5636
Előzmény: esotherica (5635)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5635
Ha rákeresel guglival a bőrgombára, hasonló képeket találsz.

http://www.elojegyzes.hu/photo/hirek/728_small.jpghttp://images.google.hu/images?gbv=2&svnum=10&hl=hu&q=skin+fungus&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se

Mindenesetre az orvosodat leváltanám mostazonnal, és kb. rögtön előtte elkezdeném erősíteni az immunrendszerem. Évekig tartó herpesz?! A herpesz tipikusan akkor jön elő, ha az immunrendszered kicsit meggyengül. Ezek szerint a Tiéd elég régóta igen gyenge.
Anyukám szerint nekem gyerekkoromban csináltak a saját véremből/vérplazmámból olyan szérumot, amivel az immunrendszerem erősítették. Utána nagyon sokáig alig voltam beteg. Érdeklődj utána, vagy valami másnak. Remélem, sikerrel jársz!
Előzmény: esotherica (5634)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5634
Szerintem ez gomba.
Mind az elszineződés, terjedés, mind a hámlás alátámasztaná.
Előzmény: Kiskertesz Angi (5632)
tompus Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5633
Sajnálom, csak a hülyeség és a gátlástalanság egyszerre kiverte a biztosítékot.
Előzmény: esotherica (5628)
Kiskertesz Angi Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5632
Ő lenne az.

Nem gondolnám hogy szemölcs.
Időnként meggyógyul teljesen és semmi nyoma nem marad.
Látszik a képen a friss kiütések és középen egy hámlás már a gyógyult kiütés nyoma.

Ugyanaz a kézfejen.

És a térden.

Herpesz: Vagy 12 éve kezdödött állandó herpeszem volt, majd kb. 5 éve leváltotta az afta azóta ritkult a herpesz de az aftával azóta is kínlódok.
Tudsz valami összefüggésről?

Ha későbbiekben bárkinek van valami ötlete ez ügyben írjon:
kiskerteszangi@mailbox.hu
Előzmény: Törölt nick (5625)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5631
Egyszer olvasd el az összetételét...
Előzmény: esotherica (5627)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5630
Dejszen írja, hogy az orvosok sem láttak még ilyet!
Mondjuk szerintem is rossz orvosnak mutatta. Keress még meg vele pár bőrgyógyászt!
De azért egy herpeszt tán bármelyik megismerne, úgyhogy én azt kizárnám.
Előzmény: Eleon Nóra (5626)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5629
(Jah, az aloénak nemcsak a leve, hanem a húsa is hatásos, az is bele van darálva.)
Előzmény: Törölt nick (5622)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5628
Kicsit durva lett ez a topik.
Vagy mostanság mindenki errefelé éli ki a frusztrációit?
Előzmény: tompus (5621)
esotherica Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5627
Nincs benne tartósítószer, és van annyi aloe - kurvanagy ültetvényeik vannak. Csakhát az aloe rohadt igénytelen növény, csak víz kell neki, az se sok. Szóval pofátlan az ár, de maga a cucc nagyon jó.
Lehet agresszíven tagadni, de én ki is próbáltam. :)
Előzmény: Törölt nick (5622)
Eleon Nóra Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5626
Szerintem nekem volt ilyen, az szemölcs volt, és nem terjedt tovább. Amikor lehullott, a helyén lett egy nagy lyuk, ami később benőtt. Kép van róla?
Orvosnak mutattad?
Előzmény: Kiskertesz Angi (5623)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5625
Hogy állsz a herpesszel?
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5624

Vizes, gennyes, vagy húsos (szemölcsszerű)? Mert a viselkedése szemölcsszerű.

Engem érdekelne ez a kép, emilben is küldheted.

Mennyi szokott lenni egyszerre? Mennyi ideig tart egy? Milyen sűrűn fordul elő? Mekkora egy ilyen?

Kiskertesz Angi Creative Commons License 2007.08.11 0 0 5623
Sziasztok!
Nekem a főként a tenyeremen vannak kiütések, a bőr alatt viszonylag mélyen, pici pontból kezdődik, és körkörösen terjed tovább, egész nagyra megnő, és határozott udvara van.
Amikor elkezd gyógyulni, közepén kezdődik a gyógyulás, enyhén bebarnul, és vastagon lehámlik. Majd 2 cm arrébb kijön egy újabb. Reggel ébredés után viszket amúgy nem, viszont szúródik és a víz hatására, mintha érzékenyebb lenne. Az is előfordul, hogy a test bármely részén jelentkezik, de nem ilyen nagy mértékben. Ha valakit érdekel, tudok feltenni róla képet.
Az orvosok szerintem sose láttak még ilyet, de én sem másnál.
Mindenki rám húzza, hogy allergia lehetőleg ne egyek semmit, az a biztos.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek hasonló problémája, vagy tudja-e valaki hogy mi lehet ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!