Először is köszönet minden szervezőnek, aki részt vett az idei TT létrejöttében, nagy meló lehetett az tuti! Köszönjük!
Számunkra amilyen pocsék előjelekkel indult az egész olyan jól végződött végül a torna; 5 nappal a rajt előtt még 11-en voltunk játékosok, de a pénteki indulásra már csak heten, mint a gonoszok, majd szombaton a Falco ellen kiderült, hogy egyáltalán nincs játékosunk, csak 5 fehérmezes alvajáró, így aztán aktiválnunk kellett Görni mestert is, igaz ő alaposan ellenkezett ennek és pénteken sikerült leamortizálnia magát és a 2. emelet zuhanyzóját is :-)
Az odaút kissé hosszadalmasra sikerült, de nem bántuk, 5-kor indultunk és este bőven 11 után még Szolnokon bóklásztunk, persze az utat jellemezte, hogy még Kaposvárt sem hagytuk el, de egy benzinkútnál mindenképp meg kellett állni... Siminek az agyába beépített gps-e is többször is felmondta a szolgálatot, de azért csak bevergődtünk valahogy a koliba. Az útról asszem ennyi elég is, a lényeg, hogy ennek köszönhetően a pénteki hepajból kimaradtunk, vagyis rendeztünk mi magunknak, meg persze Tomának köszönhetően az esti pókerparti is erősen közrejátszott a hangulatban, de a fő attrakció a mi csáknorriszunk alakítása volt, szegény másnap 3-4 óra körül már magához is tért, olyannyira, hogy a UCOM ellen már be is vetettünk - ki is kaptunk :-)) A meccsek jók voltak, csak mi hoztuk a szokásos TT formánkat, de jó volt ez így, mi legalábbis élveztük. A halászcsárdáért én is köszönetet hebegek Endrének, fasza volt a halászlé, csak lehet nem 20 perccel a meccs előtt kellett volna fogyasztani, de szerencsére senki nem okádta tele a pályát, mondjuk kérte is mindenki a cserét ölég sűrűn :-) Az esti vacsi nekem is nagyon izlett, de szombat este mindent és mindenkit elhomályosított Gergő (aki nem is 5, hanem 6, vagy mégsem?:-) alakítása, baszod ez tényleg tiszta állat, a csúcs azért az volt, miután az éjszaka közepén végigitta-zabálta a hűtőket, majd közölte, hogy most lemegy megkérdezni a portáscsajt, hogy nincs-e kedve dugni, de áááh az meg csak a nevét akarta már végre tudni, hogy melyik szobában alszik és hogy tényleg ő-e akkor az Ádám Józsi :-)) Utóbbi egyébként szintén jó fej volt, erről jut eszembe, hogy ezért is kösz a szervezőknek, azt hiszem a bírókra nem sok panasz lehetett, persze Cián mester azért kierőszakolt magának egy tekót :-)
A szombat éjjel így mozgalmasan telt, bár a szállás előttről érdekes hangok hallattszottak egész este, nem tudom, hogy a pia hatása volt-e, vagy neonáci találkozó volt, de mindenesetre nem volt teljesen százas az a társaság... István nálunk is lassan talált magának társat, de még mindig szeretnivalóbb volt, mint a barackpálesz, aminek már csak a szagától is tiszta vatrangy volt minden (igen, vatrangy :-)
A vasárnap csapatügyileg már izgisebb volt, az előző nappal ellentétben már többen is eltalálták a gyűrűt tőlünk, meg is lett az eredménye, bár Bullow állat mód játszott, de végre meglett az első győzelem, majd délután a helyosztón történelmet írtunk, hiszen győzelmi sorozatba kezdtünk, jó lesz figyelni ránk, mert ilyen még nem vóót (meg nem is lesz:-). Az eredményhírdetést kár, hogy kevesen várták meg, de aki ott volt, annak még 1 pluszpont!
Kösz még1x minden szervezőnek és mindenkinek, aki ott volt.
először is tényleg köszönet a szolnoki kommandónak a szervezésért, a győzelmükért, mindenért. ez a tt is emlékezetes marad, a csapatunk szépen helytállt, a hozott hazai páinka is elég gyorsan elfogyott, a pörkölt is nagyon ízlett, de utána kicsit megviselte a gyomromat. de ennek csak az az oka, h az egyik kecskeméti bajtársam felrúgta az emésztést megsegítendő pálinkát, amit pedig luitól kaptunk (volna). meg ilyenek...
(béla bá, üzleti részleteket majd a kecsó-körmend meccs előtt, közben és után szívesen egyeztetem egy kis további kostólóval egybekötve:)
Van erre egy régi orosz közmondás is: Szuvenyiru nyihuhu nye kukucsku protku.
Szolnokiak! Legjobb tudomásom szerint a fehérvári TT csapat elkövetett egy óriási baklövést: Az ajándék (szuvenyíru) sör egy tetemes részét bent felejtettük a koliban a vasárnap hajnali 8 körül pánikszerű meccsre menetelünkkor, és már később se nagyon jutott eszünkbe. Ott figyelnek az ampullák a II. emeleti nagy hüttő jobb felső frakkjábann. Fogyasszátok egészséggel !!!
Munkahelyi elfoglaltságaim miatt sajnos némi ideje nem nagyon voltam jelen a fórumon, aztán amikor megpróbáltam "visszatérni" pár ember elvette a kedvemet. A Topik meg meghozta megint. A szereplésünkkel tök elégedett vagyok, jó volt az idei csapatunk a pályán és azon kivül is. Bár ezzel eddig se szoktak nagy gondok lenni, max. a pályát illető résszel. Én játszhattam volna jobban is, rosszabbul is, viszont a piamennyiség vállalható szintjét jól sikerül belőnöm. (Görninek meg mindegy, ő úgysem iszik soha többé.) Még nem voltam rosszul, viszont már jól voltam. István futó kalandnak jó volt, de életreszóló kapcsolat nem lesz közöttünk. Tomának kösz, hogy kézben tartotta a pókert, nélküle néha káosz és diszharmónia ütötte volna fel a fejét. A nagy kártyacsata utáni részért kösz Gergőnek (aki lehet h 6, de nem biztos, a fene se tudja ezt követni...) nem keveset röhögtünk az éjjel. Az meg nem gáz, h rossz irányban kerested a Tiszát, hidd el...
Kösz mindent Szolnok! És gratula! Idén all-in volt...
Telhetetlen vagy haver! Úgy általában nem szokták kritizálni a kapott ajándékot. Mi nem tetszett a termoszon? A hideg pia hideg marad benne. Ez a lényeg nem? Kaptuk, szét kellett osztani, megtettük. Különben is, mi lobbiztuk ki, hogy arra a a szar produkcióra megkaphasd a csúcstermoszt. Barcsik Tomi nagyon akarta magának az emvípí címet, de végül kiengeszteltem nyolc termosszal. Inkább mennyé oszt fürggyé le!:-)
Ezer köszi és gratula a szervezőknek, és minimum kisbünti azoknak, akik nem jöttek el. Külön köszönet Endrének (Boldog születésnapot!!!), örökké hálás leszek a halászléért, nagyon szeretem, de ha nem ajánlod külön, valószínű kihagytam volna, ami igazán nagy kár lett volna. Ami a koleszt illeti, igazán nem volt nehéz megtalálni, de a biztonság kedvéért mi több kört is mentünk a környező utcákban. Szerencsére nem volt evező azoknál, akiktől útbaigazítást kértünk, sőt széles válluk sem volt, így igazán nincs okunk panaszra. Jobbulást azoknak, akik kevésbé voltak szerencsések. Péntek este folyamán nem csak új ismerősökre tettem szert, de Görni (a kaposvári Chuck Norris) egy új oldalát is megismertem. A bár nonstopban vásárolt pálesz nagyon nem akart elfogyni, a hangulat rendben volt. Örülök, hogy ennyi ismerőssel sikerült pár szót váltani, egészen visszatért a kedvem a fórumozáshoz, ne aggódjatok, majd ha kosárlabdáról lesz szó, akkor elmegy. Egyébként meg ki a faszom az a Jurkunas? No mind1, legalább Donatas Sabaliauskast megismertem személyesen, elég sokat változott, mióta utóljára láttam. Hamár itt tartok, az én ízlésemnek megfelelt a pörkölt, de fogyasztói kapacitás szempontjából csak egy gyerekadaggal tudtam megkűzdeni. (Ugye milyen ügyesen átugrottam a kosárlabdás részt?) Az este további része kicsit rövidebbre sikerült a tervezettnél, hideg volt, annyit meg nem akartam inni, hogy ne legyen az. Meglehetősen fáradtan tértem vissza a kóterba, amit pár óra várakozás után némi segítséggel kisloszos is megtalált, úgyhogy egy Jäger és pár óra beszélgetés hatására azért mégsem aludtam be túl korán. Ahogy hallottam, azért akadtak bőven, akiknek tovább is kitartottak. Vasárnap aztán nyerő szériába kezdtünk, aminek titka az volt, hogy több olyan támadást is sikerült véghezvinni, mely során 24 másodperc sem volt elegendő ahhoz, hogy eladjuk a labdát. (Annak, hogy nem játszottam sokat, természetesen nincs köze ahhoz, hogy a csapat jobb eredményt ért el, kellett egy nap, hogy megszokjuk a pályát, az pedig, hogy nem sikerült túl jó eredménnyel betalálnom, annak köszönhető, hogy sokat kivett belőlem a védekezés, hisz szombaton levettem Archiet a pályáról.) Hősiesen megszereztük a hetedik helyet, ami nekem még kicsit szokatlan, eddig nem ez jellemezte azt a csapatot, amelyikben játszottam. Hősiesen megvártuk a döntő mérkőzést is, meglepődtem, hogy ez mennyi embernek nem sikerült, dehát messze van Szolnok, bár nekünk visszafele nem telt annyi időbe az út és itthon már nem körözgettünk a lakhelyet keresgélve.
Mégegyszer kösz a szervezőknek, jövőre találkozunk!
Na, akkó kedves kék és sárga barátaim után :-) én is megszólalok, bár nyakig ülök a melóban, de pár sort:
Mindenek előtt szeretnék gratulálni utólag is Endrééknek, sokat melóztak, minden megtettek! Őszintén mondom, szívből gratulálok! Fasza vót a torna.
(A hibajegyzéket kéz hét alatt ötven oldalba beszorítom, és küldöm! :-) )
Tomi! Iszonyat mit melóztál, és még a buliban, játékban is benne voltál, le a kalappal!
Hát, pürküttye... Remekmű volt, biztos. Annak, aki szereti a birkát. :-) Nekem nem jött be, de az látszott hogy iszonyat munka és szakértelem volt benne. Hiába, az ízlés. Mármint az én rossz ízlésem, ez volt a hibás... Én sötétben ettem, nem sokáig. :-)
Amúgy meg hisztis ribanc voltam, mer' hiába szóltam előre, hogy legyen Jim Beam, pénteken még nem volt. Így aztán Endrének többek között ezzel is az idegeire mentem, de megérte, mert szombaton már volt! :-))
Ezé vótam bulldog ott a pult előtt, a sarokban. Avass mester kapott is mingyá egy kis körmendi feelinget, Tolvaj Béla Bácsi (ez nem én vagyok... Én csak idéztem.) örökzöldjeiből... Iga' Laci?
Másnap használt a lebaszás, de ez má külön történet. Befenyítettem a szolnoki csapatot, hogy ha nem nyernek a Dombesz ellen, és ezzel elveszik tőlünk a továbbjutás esélyét, (amivel aztán nem éltünk...) akkó egyrészt felrúgom őket egyenként, másodszor sértődötten távozok, és egy évig hintem, hogy ez vót a legrosszabb TT. ;-)
Nyertek. De ha nem nyertek volna, akkor sem lett volna igazam!
Marci! (Unokám! :-) ) Emlékezetes találkozás volt, az a félszeg "Jó napot!" örökre megmarad bennem...
Tőled nem vettem sértésnek, de eztán remélem megismersz, és nem tekintesz tatának... :-)
Hát, szombat este kicsit elébe mentem a Nemzeti Sport vasárnapi cikkének, aki hallotta, tudja, miről volt szó. Ez a mi keresztünk, itt a Rába partján...
Ja! Kecsóiak! Qrva jó vót az a pici mézes szilva! Mos' komo'an! Írok postacímet, gyöhet pár kartonnal... De nem utánvéttel ám! Ajándékba. Persze!
Hát, játékostársunk megverettetésére nem térnék ki, nyilván ő is hibázott...
Annyit hangsúlyoznék, hogy bennem ez nem kötődik Szolnokhoz, max. a helyszín tekintetében, nem szeretném, ha ez az eset Szolnokot, vagy a szolnokiakat minősítené bárki szemében. Nem szolnokiak voltak az elkövetők. De kajakosok, (vagy kenusok) kár volt velük ölre menni. Szerencsétlen találkozás volt, ami sajna komoly következményekkel járt. Nem csak a csapattársunkra nézve, persze elsősorban rá, de az eredményességünkre is, mert nagyon hiányzott a sorból. De ilyen állapotban jó volt, hogy lépni tudott... Hajnalban attól féltem, hogy mentőt kell hívnuk, de nem is biztos, hogy időben odaér...
Azé egy poén ehhez is kötődik. Másik csapattársunk, aki szintén kapott egy kevés rúgást és ütést az esetnél, pedig ő aztán teljesen ártatlan volt, reggel odament az összevert emberünk ágyához, és lakonikus nyugalommal megkérdezte: "Rotyi! Ma mi lesz a program? Belekötsz négy bírkózóba?"
Az eset szomorúsága ellenére elröhögtem magam... :-))))
Hát így van ez...
Nem tudom ki találta ki, de haragszom. Engem kérem szombat éjjel betuszkoltak egy taxiba, (Nem Vazsiról van szó, ne asszociáljatok...) szóval egy olyan négykerekűbe, és elküldtek a koleszba... Hogy ne fürödhessek. Gyalázat!
De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy előtte megkértem Morrone kezét, mire ő igent mondott. Na, ez még nem is lett volna baj, de két feltétele volt: 1.: A kezében lévő sörösüveg kupaktól való haladéktalan megfosztása. Ez ment. 2.: Legyek Olaj drukker...
Hát, szimpatizálok a Pór legénységgel, de szívet nem cserélnék még Morcsi kezéért sem, így aztán marad közöttünk az eddigi vad, nyitott kapcsolat...
Röviden ennyi, munka közben.
Fera! Rosszabb vagy, mint egy tollászkodó menyasszony, de azé várom a képeket! :-)
Cián! Bakker, hogy te nem tudod egy percre se befogni? :-))) Szünet után másfél perccel akartad velem pihentetni a húzó emberünket... Nem ezen múlt. ;-)))
A zenész tényleg király volt a második estén, szenzációs dalokat válogatott össze, jó volt hallgatni!
Mit mondjak még? Majd eszembe jut, akkor írok többet is! :-)
Először is óriási gratula a szolnokiaknak a szervezéshez (tudom, hogy rengeteg meló, telefon, ügyintézés van benne, hiszen nekem is volt már részem ilyenben) és nem utolsó sorban a torna megnyeréséhez.
Nagyon kasák voltak a bulik a Sziesztában. Jó vót a pörkűtt,tetszett a Donatas nevű pitbull-rotweiler harcikutya. Eszméletlen jó volt az öreg rocker, akiről eddig méltánytalanul kevés szó esett. Szünet nélkül nyomta este 7-től hajnal 3-ig egymaga, egyszál gitárral és némi MP3-as alapokkal minden idők legjobb rocknótáit.
És hát a csúcs: éjjel kettő után a heavy rock-tropical-műugró-műúszó és toronyugró welness party, aki ott volt az tudja miről beszélek :))))))
És persze a találkozások a topictársakkal. Örülök, hogy a UCOM-nak hála megismerhettem a zalaegerszegi különítményt, láthattam Marci14-et.
És hát az őskövületek: Mélabá, Kwest, Boran, Saabee, Baumka --->kösz a targoncás ügyintézést:)), Archie, Bandi, Pependre, Ájzéjá,Avass, Belfera, Jani0625 és még sorolhatnám a neveket akikkel tartalmas és kevésbé tartalmas de annál vidámabb beszélgetéseket folytathattam.
És köszönöm a csapatomnak, hogy ilyen jó közösséget alkottunk, amivel majdnem meglepetést okoztunk. Nagyon jól éreztem magam veletek.
először is köszi a szervezőknek mindent, nagyon jól sikerült szerintem a TT!
legnagyobb a szombat éjjeli fürdőzés volt!
de most egyszerűen nem tudok többet írni, kiba..ott fáradt vagyok, tegnap hazafelé meg kellett állnom egyet pihenni mert majdnem elaludtam a kocsiban. A bokám már egybefolyik a vádlimmal, úgy meg van mind2 dagadva meg ilyen apróságok, de megérte. Király volt!