Nos, ma kicsit pihenőre fogtam, ami jórészt aktív pihenést jelent, így az alábbi HTML-kezdemény született, azon belül értelemszerűen még csak egy íráska vagyon, a bizonyos égőcserés...
Nem tudom mitől számít favoritnak egy ilyen versenyen a Fiat 500, de nem tudom mi alapján döntenek. Habár ha az előző éveket vesszük alapul akkor úgyis a Ford Mondeo vagy a Fiat Bravo fut be elsőnek. Azért hajrá cee'd!!!
Valóban kötelező az automatikus magasság állítás sőt a fényszórómosó is. Ne kérdezd, hogy miért de így van a jogszabályban. Ha xenon akoor kötelő a f.mosó is.
Utána nézek, de ha jól tudom erős megkötések vannak xenon utólagos beszerelésére közlekedés-rendészeti oldalon. Pl automatikus (terhelés-érzékelős) fényszórómagasság állítás. De megérdeklődöm.
A garancia, meg olyan dolog, hogy akkor üti a garit, ha bizonyítható, hogy az utólagos beavatkozással kapcsolatos, összefüggő a hiba. Hát ennek kicsi esélye van. A Xenon kevesebb hőt termel, stb. A tolatóradar meg... :)
Én is mentem már 120 km-t 4,2-vel :) a CDRi-vel BOX nélkül is, de... Nézted az átlagsebességét? Klíma használat, stb. Azért így nem rossz. Egy 4 alatti fogyasztás már szenzációsab lenne, ez max korrekt, ennyire nem indokolt a felhajtás.
Mi arról az infótok, hogy az utólag beszerelt Xenon ill. tolatóradar érinti-e a garanciát? Márkaszervízben kell szereltetni? vagy miként, hogyan és hovatovább??? :-)
Ez tényleg nagyon szupi! Én augusztus közepére gondoltam, hogy megcsináltatom. Gyári anyagokkal dolgoznak. Precízek és pontosak. Ez egy szabászműhely. Szürke-fekete kombinációt néztem ki. Kb 30 féle anyag-színtípusból lehet mazsolázni. A fejtámlákra is kapsz huzatot. Ők rakják fel az ülésekre. Levehető, mosható.
Pesten a Madarász utcai gyerekkórház mögött van egy lakótelepi garázsban.