Engem se hagyjatok itthon ! Az utazas.com-ot meg jobb nem olvasni, szerintem csak arra megy ki hogy egymást szekálják meg egymásnak beszóljanak egyes emberek. Osszátok el kettővel amit ott olvastok !
eSKÜSZÖM.. SZTEM MI MÁR MEGBOLONDULTUNK XD :)) FAKÍR,MEG HASTÁNC..:)) tök tutik lennénk!!!, a Chiras meg a Skanes csinále gy közös estet fellépünk és aműsorhoz felhívjuk "aszisztálni" az animátorfiukat :P... mit szóltok??:D
.....ha nyernék a lottón sok sok milliót, vennék egy szállodát Tunéziába, és mindnyájatokat meghívnálak egy hónapra all inclusive! Tessék drukkolni, jövő héttől lottózok!! Ehez mit szóltok? Ez is egy lehetséges módja a kijutásnak... még mindig jól vagyok :((
beleolvastál a másik fórumon ebbe a topikba:Djerba- Prima Life Garden Park
itt minden topik a hotelekkel kezdődik aztán belevágnak a lényegbe:PASIK!azért irnak ott jó dolgokat is meg nagyon sok érdekesség is van,nézzétek meg.az Arab barátaink nevei cimü sem semmi...(szerintem mi ott nem rúgnánk labdába a hastáncal,vmi mást kell kitalálni!)
Amúgy lányok, nektek mennyire jön be az arab zene? Előadókat nem tudok mondani, de az ilyen hastáncos muzsika igen megfogott. :) És amint láttam a szállodában, a nők 80%-át. :) Csajok, alapítsunk egy hastáncos csoportot, és havonta mehetünk Tunéziába fellépni! :)) Várom a jelentkezőket! :)))
na igen a másik fórumon kicsit reálisabban látják a dolgokat ...sajnos!én is jobban szeretek álmodozni,de néha jól jön,ha beleolvasok,mert igy félek soha nem gyógyulok ki és egyre rosszabb lesz...ki kellene menni feltöltődni
Nekem az utazas.com-os fórum nem tetszik, pláne amit az arab pasikról írnak...Lehet ,hogy igazak, de akkor sem jó olvasni ilyesmiket...Az ember hadd álmodozzon, nemde?! :)
Egy felhívásra gondoltál, Királynő? Nekem csak 1 hetem van, sajnos...:(( Azért köszönöm, nagyon megdobbant a szívem, amikor olvastam az írásod. :)) Még a végén infarktust kapok...:)
:)))))))))) nem néznéek érdekesen..:D:D De nyugi én is szivesebben lennék a szállodába 5óra.. tesóm msot jön ki a dino clubbol..és megyünk fürdeni..,6kor fel a szobába mer amire mi elkészülődünk aztán vacsi../a pincéremmel:)/és disco/IKBELLEL:)/
Megvan DVD-n. Pár hónapja láttam. Tetszett nagyon. Most füztem éppen a páromat, hogy ne menjünk Görögbe, mert még oda ki akartunk menni az idén, hanem menjünk inkább vissza Tunéziába. Annyira szeretnék ujra ott lenni- nem is érdekel semmi más... Komolyan, itt még élni sincs kedvem most pillanatnyilag. Tiszta zizi vagyok.
UTAZNI AKAROK - MOST RÖGTÖN!! Szerintetek a repülőtéren mit szólnának, ha kiállnák a Tunéziai járat elé a kifutópályára és stoppolnék.... :( Jól vagyok.... :(
a www.utazas.com fórumjában is van rengeteg olvasnivaló,néztétek már?keressetek rá az arab szóra.tanulságos történetek vannak,nem ennyire light-os mint ez a fórum.feltétlen nézzézek meg!