Kicsit off: az M2 két vasárnap (most és a jövő héten) 20:30-kor adja az 1961-es feldolgozású Három testőrt, a Milady szerepében a csodálatos Myléne Demongeot!
Szerintem az egyik legjobb feldolgozása az ismert történetnek, mindenkinek ajánlom!
A Louis de Funes-ről szóló életrajzi könyvben a Dans l'eau qui fait des bulles című filmnek "A bugyborékoló vízben" címet adták. 1961-ben forgatták, majd később újra műsorra tűzték más címmel.
Egy kis idézet a könyvből:
- 1968-ban más problémái is adódnak. először is felújítják a hét évvel korábban forgatott Dans l'eau qui fait des bulles (A bugyborékoló vízben) című filmet, amelyben csak egy ötperces jelenete van, és amelyet a leleményes forgalmazó átkeresztelt Le garde champetre méne l' enquete-re (A mezőőr nyomoz). Tehetetlen a visszaéléssel szemben, csak azt tudja elérni, hogy a forgalmazási engedélyen szerepeljen a "forgatva 1961-ben" megjegyzés. Ettől remélhetőleg a közönség megérti az igazságot. -
Van Valakinek infoja arról, hogy ezekkel a filmek hogyan állnak?
A nagy vakáció A fösvény A nagy átverés Főnök szoknyában Egy kis kiruccanás
Nekem a Fönök szoknyábant (rendszeresen láttom a Tescokban) és a Nagy átverést sikerült eddig megszereznem. (Dunakkeszi Auchan, 1 db volt belőle...feliratos verzió)
+ Az xpress oldalon kb. fél éve van fenn megjelnés előtt a Meghal-tok és az ördög és a tizparancsolat. Ezeket vajon kiadják valaha.....?
Szárnyát vagy combját M2 Balázs Péter A nagy vakáció M2 Balázs Péter Az ügyefogyott Duna Haumann Péter Frou Frou M1 ? (Nem tudom) Fennakadva egy fán Duna Szombati Gyula A káposzta leves Duna Szombati Gyula Marakodók Duna Szombati Gyula Tetovált TV2 Balázs Péter Az öt lábú birka M1 ? Oszkár RTL Haumann Péter Epsomi úriember ATV Suka Sándor Egy kis kiruccanás Duna Suka Sándor