Érdemes belépni Tanácsadónőnek, mert jóval olcsóbban lehet hozzájutni ezekhez a szuper termékekhez. Édesanyám szinte azóta foglalkozik vele, mióta bent van a cég Magyarországon.
Tupper használó vagyok. Nem járok partikra. Szeretnék hosszútávon beszerezni edényeket. Megéri belépni tanácsadónőnek, hogy olcsóbban jussak hozzá, van valami komoly feltétele annak, hogy valaki tanácsadó legyen? A buliszervezésre nem nagyon van időm, viszont vásárlókat tudnék szerezni.
Már régóta tudom a választ, de nem volt időm megkeresni az én "tálkámat".
Az egyeztetés a szám miatt volt fontos. Rendesen megzavart. Nem vagyok tanácsadó és nem tudtam a számozásról.
Ez a valami egy citrus hámozó. Legalább is én annak kaptam. Gondolom a magokat
a mélyedésbe lehet helyezni. Az S-betű két vége nem azonos kiképzésű. Az egyik egyenesre levágott, az anyag elvékonyodik, a másik vége úgy néz ki, mint egy felkiáltójel pont nélkül, ha szemből nézed. Ezzel a végével tudod megbontani a narancs, citrom vagy grape fruit héját.
Ritkán járok erre, ne haragudj! Te szakértő vagy? :)))
A kis tálka kb tenyérnyi, sága színű, az alján (vagy a tetején? :)) kis domború recék vannak, ilyen miliméteres kiálló félgömbök kb. fél centire egymástól. Nem egészen tál formája van, annál laposabb a dolog, ezért gondoltam, hogy esetleg valaminek a teteje.
Az S görbület megvan benne, de ne egy S alakú tálat képzelj el, hanem egy síma kerek tálat egy enyhe S alakkal.
Szerintem ne válj meg a tálalómestertől (legalábbis az én vevőim azt hívják tésztafőzőnek) Én legkevésbé használom tésztafőzésre! Forró olajból panírozott, sült dolgokat nagyon jó kiszedni, mehet bele egyböl a forró olajból! Gyümölcsmosótól kezdve mindenfélére lehet használni, csak kezd el! Pl ha besózol húst, abba csináld, és nem abba atrutyiba fog állni a hús ,ami levet enged besózás után. Túrógombócot jó benne nagyon főzni! Fagyasztóból ha este kiveszed a darálthúst, szintén abba tedd, így a trutyi szintén alatta lesz...... hírtelen enyi jutott eszembe...csak elő kell szedni és befogni mindenfélére!
Betévedtem a Tupper oldalára, és látom, befőző szezon van, épp időszakosan kapható a minihordó. Nekem van egy kevésbé bilikék, de megválnék tőle, mert sose főzök be, és uborkát se savanyítok. 9 literes. Féláron, mondjuk?:)