Az alufelni tényleg nem létfontosságú, de amennyiben összejön 1-2 munkám, akkor annak az árába belefér a téligumi is. Így az acélfelnire menne egy téli, ami meg most van nyári az fel az alura. A téligumi alap, mivel a Mátra alján lakom. Hólánc meg sose kellett. Nekem a világítás megfelelő, mert ettől sokkal rosszabbal közlekedtem eddig.
Ehhez még annyi, hogy az előző autómon hamarabb volt megvéve a téli gumi, mint ahogyan az autót átvettem volna. Igaz, hogy azt november végén vettem át :)
Aztán az is igaz, hogy a mostani kocsin alufelni van, de ez a felszereltség része volt, magamtól nem vettem volna meg. A felni kívül van, a user meg az autóban. De így sem úszom meg a "felesleges" pénzkidobást, mert lemezfelnit kell vennem a téligumihoz (a gumikat eladás után megtartottam). És mellette még rettegek minden padkától, ha parkolni kell :(
Engem elsősorban az ésszerűség, és a logika vezérel.
Ezért is vettem Ceed-et.
Amint láttad, xenont tettem bele. pld.
Nem villogni vele, hanem hogy jobban lássak, nekem mennem kell évszaktól, napszaktól függetlenül is. Direkt 5000K-s égőt kapott, hogy ne legyen divatos kék.
Sok a kivilágítatlan közlekedő ojjektum, kátyú, van esélyen kikerülni.
Nekem idáig 4,8 az átlag de csak 380km van benne, ebből kb. 40km csak a város (Fehérvár) a többi országút és autóút a Bakonyban, főleg 90-100km/h között, néha megküldve 110-120-ig.
az korrekt! Nagyobb teljesítmény kevesebb üzemanyag... Hihetetlen, lehet hogy be kell ruházni egy box-ra! Egyébként akinek crdi-e van annak hogy alakul a fogyasztás?