Én már rájöttem mi okozta ezt az egész félreértést: túl olvasott Mészöly. Tudatalatt ott lapult a fejében Székely Tibor nagysikerű regénye, a "Kumevava, az őserdő fia". Aztán ugye jött ez a Kouemaha gyerek, ő összekapcsolta a fejében és tessék, már el is szólta magát. Piff neki, bárkivel megesik. --------------------------------------------------------------------------------------------- "Úgy tűnik neked sem a logikus mondatfűzés volt a jeled az ovodában..."
nem baj,lehet jobb elfoglaltság az,mint a gép előtt görnyedni,én is tenném:)) egyébként általában ő b..tatott engem,én inkább csak érdeklődéssel figyeltem a szóvirágait:)
Tenyleg nem rossz gyerek. Bar azt hogy miert nem lett igazhitu azt regebben a Vasas oldalon kibeszeltuk ... / Ld.meg : regen ,gyerekkoraban egyszer elaludt a 30-as buszon ,s a XIII.ker. Fay utca helyett a IV.ker . Baross utcai megallonal szallt le ,mikor meccsre ment . Na,ott lett elrontva minden :))) /
értem,csak azt hittem,úgy érted,hogy én is követem ezt a tudós férfiút:),hát követi a f..om,ugye,sőt... most nincs kedvem belerágni magam,elhiszem neked:) legfeljebb,ha mondasz egy évszámot,amihez köthetem:)
én előbb voltam itt,ha van kedved,nézz utána:) nem szoktam 1860 München topikokba járni,ha még egyáltalán létezik ez a fantasztikus csapat+szeretem,ha valaki tud szöveget értelmezni,azzal szívesebben beszélgetek:)
Ha mézsör nem egy olyan szervezet embere lenne, aki elítéli a raccizmus, most egy kurva szót sem szólt volna senki. De így, hogy rászart az asztal közepére megérdemli a sorsát.