Dejó! :)))))) Én elővettem a kánikulatalárt .:DD Tegnap este fél 11-kor még a szekrényt túrtam a boszicuccokért, úgyhogy nem leszek thesztrál, meg Bella sem. :DDD Sikerült szereznem hajat is, úgyhogy klassz lesz. Én a fekete bársonysüvegről mondok le fájó szívvel, de hetven fokban ez most kevésbé lenne egészséges :)
Szia Majmunka, ahogy Maczy írta, igen, és igen! Azt is írta, hogy ő lesz a fuvaros, de valójában seprűn megyek... És boszorkánykalapom is lesz, amire azonban rácsimpaszkodott egy denevér. Na... a többit este!
Ó, kösz! A vadászgörények baromi édes állatkák! És persze gyorsak! Úgyhogy jobban teszem, ha távol tartom magamat tőle, mert egy óvatlan mozdulattal még elereszteném, hadd fusson, és érezze jól magát.
Igen, közben rájöttem... Na mindegy, marad az Alexandra, reggel tíz óra, vagy kilenckor nyitnak? Tudom, tudom, egykor is kinyitnak, de ha a buli olyan messze lesz, akkor inkább nem megyek egyedül csatangolni hajnalban...
Hátt, igen, csak reálisan belegondolva egy thesztrál jelmezre már végképp nem lenne időm... :S Majd esetleg a magyar megjelenésre februárban. Arra is lehetne partival készülni ;)
Mégegyszer szeretnék tolakodó lenni, és kérni, hogy aki volt olyan elvetemült, mint én és nekiállt a FR matricálalbumnak, hogy MATRICÁT CSERÉLNÉK azzal, akinek már van fölös! :) Van Kispitonom is, akit érdekel :)))