Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Calver_ Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22954
> Ennyi erővel akkor nyugodtan állj oda a pártvezetők elé egy Ak-val és eressz az összes fejébe egy-egy golyót, mert becsaptak.

hat, valakinek ideje lenne mar :-)
Előzmény: undark (22953)
undark Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22953

Hát ebben nem értünk egyet, de nem ragozom tovább a szart.

Ennyi erővel akkor nyugodtan állj oda a pártvezetők elé egy Ak-val és eressz az összes fejébe egy-egy golyót, mert becsaptak.

Hazudnak mindig, és nem 5.000 Ft-ot vesznek ki a TE HÜLYESÉGED miatt a zsebedből, hanem havonta ennél sokkal többet a saját kedvükre. És ezt mindenki elfogadja... Mert mindenki olyan IQ betyár mint ti itt.

Becsaptak...Bosszútállsz. Nevetséges amit írsz, ez is a hozzáállásod mutatja. Hiába állsz bosszút, semmit nem érsz vele, és mégegyszer elmondom: ha visszamész geccsolni, akkor nem hinném, h. foglalkoznának veled.

De hát lehet kötni az ebet a karóhoz és lehet huzavonázni. Mindenki azt tesz ami neki jólesik.

Ehelyett azon kellene gondolkozni, h. miért is van ez. Talán mindenki belátná egy szép napon, h. sokkal jobb is lehetne a helyzet, ha az emberek nem az önös érdekeiket néznék és érvényesítenék mindig. Inkább gondolkodnának azon, h. hogy lehet egy problémát a kezdeténél megfogni, és ott orvosolni. De fölösleges itt tépnem a számat, mert mindenki - és ti is itt - a benzinkutashoz hasonló hozzállásról és felfogásról tettetek tanúbizonyságot. Az hogy a lövészárok másik oldalán álltok, az még nem jelent semmit.

A Forma-1 hez meg: én is úgy gondoltam, h. civil utcai ember vezetett-e valaha. De én nem tok másról.

fastcar Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22952
A Cadillacek elején texasban meg marha-szarv található, nem ökör.
Előzmény: fastcar (22951)
fastcar Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22951
Csak szólok, hogy "sugárhajtású futómüvet" nehéz lesz imitálni, a hajtómüvet egy fokkal könnyebb
soonó Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22950
Bács megyében van egy VW szervíz. Ott az a sláger ,hogy a beeső kuncsaft az olajcsere mellé kap egy "ajánlatot" miszerint csepeg az olaj a főtengelyszimmeringnél.
Ezt szemrebbenés nélkül eljátszák a garanciális 8000 km-t futott járólapos garázsban álló autó tulajával is.

Gondolom az ilyen undark típusok simán bekajálják :)
Előzmény: Varshi (22949)
Varshi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22949
Ostoba.
Előzmény: undark (22943)
soonó Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22948
Vesztes típus vagy, ezt te is tudod. Ezzel nincs gond, sajnos sok mindenhez én sem értek, viszont abban egyet értünk , ha engem átnyomnak, vagy hülyeséget csinálok, vagy kihasználják a hozzánemértésemet, akkor ugyanígy próbálom menteni a helyzetet, mint a cikkben, helyrehozni a hibát.

Te viszont ráhagyod, így az ilyenekből tök jól megél az aljanépe :))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22947

Palik Lászlón kívül van más magyar aki vezetett már F1es autót? :)

Baumgartner. Raadasul nem kiherelt jatekvaltozatot.

sb

Előzmény: undark (22938)
nagylaj Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22946
Akkor ne egyél, mert úgyis kijön belőled... :)

Azért a cikk arról szólt főleg, hogy a benzinkutas ne kontárkodjon az ember autójához. És ezzel mélységesen egyetértek.
bucsher Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22945
az adás nagyon tetszett, végre nem kellett a hegesztős flexes festékszórós őrülteket nézni, ahogy gányolnak, meg igazából a zenekarok sem hiányoztak (bár nekem nem volt velük semmi bajom). a forma1-es bénázás érdekes volt, nem gondoltam, hogy ennyire kevés lesz hozzá karotta vezetői tapasztalata. a V12-eseket már nagyon várom :)
bucsher Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22944
tudod mit, jó ötlet, a szúnyogokat se csapkodd, ha legközelebb a tiszaparton jársz.
undark Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22943

Te is olvasd el az én hozzászólásomat mégegyszer, és érteni fogod.

1. hiába mész geccsolni a benzinkúthoz, és hiába fenyegetőzöl perrel, elküldenek a halál f@szára. Azért ilyedtek meg, mert Winkler ment oda, és a benzinkút vezetője megilyedt, h. ne adj Isten bekerül a TV-be, ami miatt őt is kirúghatják.

2. Az, hogy az alkalmazott ezt tette, nem biztos h. az ő hibája. Honnan tudod, h. a főnöktől nem kapott valamit, vagy esetleg nem a főnök utasította-e erre?

3. A problémát kur.vára nem oldotta meg. Attól, hogy átbaszták az anyját, attól neki mitől lett jobb? Megkapta az olaj árát? És mi van a többi 2 millió autó tulajával? Azokon ki segít? Saját maguk nem mindig veszik észre az ilyesmit, ha meg igen, akkor sem mindig törődnek vele.

4. Átverni általában a hülye embert lehet, vagy azt aki tapasztalatlan, idővel mindenki tanul belőle. Aki nem tanul, annak meg csókolom.

5. Nem a benzinkutas lopott effektíve, olvashattad volna, h. benne volt ott sok mindenki. Azzal h. egy alkalmazottat kirúgatott most mivel javult meg a helyzet? Akkor rúgatta volna ki az összes alkalmazottat basszus, mert ezzel csak egy emebrrel baszott ki, értelmetlenül, mivel az olaj árát már KP-ban ott a helyszínen megkapta.

6. A bosszú meg érthető, de olyan ez, mint amikor a Tiszaparton csapkodod a szúnyogokat magadon. Hiába csapkodsz, egy helyébe 1000 másik lép.  A problémát nem kicsiben kell elkezdni megoldani, emrt annak eredménye nem sok lesz. Jól hangzik, de mégse történt semmi.

Előzmény: soonó (22940)
szmeagol Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22942
benzinkúthoz olyanhoz járok, ahol önkiszolgálom magam, vagy ha nagyon nincs más megoldás, akkor a köszönön nem, megoldom, aztsem, köszönöm szavakat darálom.
bucsher Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22941
nincs igazad
ha lopásból él, akkor nem tudom sajnálni a családja miatt sem
rohadjon meg
te meg ha ilyen birka vagy, adjál 5rugó borravalót ablakpucolós benzinkutasnak, az úgy legalább tiszta
soonó Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22940
Olvasd el mégegyszer :))

1. Érteni fogod.
2."ugyanez van" addig még mindenki meg nem oldja a saját problémáját...... utána nem próbálkoznának sehol.
3.Azt érte el, hogy saját problémáját megoldotta.
4.Ne lopással oldja meg családja etetését ! De ha a birkák hagyják, miért ne tenné. Te hagyod ?
5. Édesanyját elővette, neveli, tanítja, címkék.
6.Nem a benzinkutas a hibás ? Miért ki lopott ?
7.Bosszú ? Számonkérte a hibát. Korrigálták a bukfencet, haccáz.
undark Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22939
Ja igen, az adás az jó volt. Végre....
undark Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22938

Palik Lászlón kívül van más magyar aki vezetett már F1es autót? :)

Lenne néhány hozzáfűznivalóm a BENZINKUTAS cikkhez.

Alapvetően nem értem, h. itt miről van szó. Illetve h. ez mire volt jó. Sajnos az összes benzikútnál, ahol nem fizetik meg normálisan az alkalmazottakat, ott ugyanez van. Mindenkinek van valamilyen sztorija, hogy verik / verték már át. Ezzel Winkler bosszút állt, de igazán nem ért el semmit. Attól még felvesznek a faszi helyére holnap egy másik arcot, aki ugyanezt meg fogja lépni, mert ha nem teszi meg éhenhal a családja.

Persze még annyit mondanék, hogy miért nem a saját édesanyját vette elő, hogy hagyta magát átverni? Vannak vétlen és tudatlan emberek, de alahogy ebben a helyzetben nem közvetlenül a benzinkutas a hibás. Értem én, h. átb@szott mindenkit, de sajnos ezzel nem lehet mit tenni, max. figyel az ember legközelebb és a saját kárán tanul.

Akkor lett volna ennek értelme, ha az ország ÖSSZES benzinkútját felülvizsgálják. Na de ezt meg nem lehet megtenni. Így ez szép volt, jó volt, de mégse volt jó. :D

Bosszútállni lehet, és jó érzés is, de kérdés, h. az ember mit ért el vele. Semmit. A világot megváltanii senki sem tudja. Vannak ettől nagyobb problémák is.

THT Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22937

Valahogy nem úgy pörgött meg az áttételek....  

ugyanmár nyilván nem fognak egy ujságíró kezébe adni egy versenyre kihegyezett masinát, mondták is hogy 700Le körül lehetett a max teljesítmény, aztán hogy ebből karotta mennyit mert használni....    mondta is hogy rettegett végig hogy mikor csinál hülyeséget, ilyen helyzetben azért nyilván nem úgy fog üvölteni a motor mintha egy gyakorlott versenyző nyomná...   kanyarokban fulladozott stb....   ha ugyanazt a hangot hallottam volna mint egy verseny alatt, el sem hittem volna hogy "amatőr" vezeti....  tehát valszeg nem volt olyan pillanat amikor "leadott 700Le-t"

Előzmény: GGerg (22934)
longbow Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22936

Grat a musorhoz, tenyleg nagyon jo volt.

Csak egy megjegyzes:en soha nem dohanyoztam, de a kohogesi inger nalam is megvan amikor versenygokartot vezetek:)

b-terv Creative Commons License 2007.07.18 0 0 22935
Jó volt a műsor!!!!
GGerg Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22934
Köszönöm! De akkor meg hogy ad le 700 lóerőt?
Előzmény: Törölt nick (22929)
mozo01 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22933
Ez nagyon ott volt!!! Azt eddig is gondoltam, hogy nem egyszerű egy F1 autót elvezetni, de más így belesni a kulisszák mögé. Tetszett a Honda is, meg a gyerekek is aranyosak voltak. :) Tracklist lesz? Mintha egy Static-X-et hallottam volna, meg talán Disturb-öt....

Szóval a lényeg: csak így tovább!

u.i.: Nem kell kétségbe esni a pecázás nem bonyolult Bián meg ott a tó, lehet gyakorolni! ;)
bucsher Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22932
köszönöm az emberiség nevében :)
Előzmény: Törölt nick (22930)
aas Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22931

...mert abban a lehetetlen időben nehéz nézni, ha másnap munkanap.

Most nézem én is még csak...

Előzmény: nagylaj (22919)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22930
> a h264 teljes adás linkje egy 11 megás fájlra mutat

Most már jó:

http://dl.totalcar.hu/tv/2007_07_16_TCTV05/2007_07_16_TCTV05_Full.mp4
Előzmény: bucsher (22928)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22929
Ha jól emlékszem, a Karotta tízezret mondott (de meg fogja írni cikkben is).
Előzmény: GGerg (22917)
bucsher Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22928
a h264 teljes adás linkje egy 11 megás fájlra mutat
légyszi javítsátok köszi :)
Leadfoot Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22927
Jujj, az a zafira nagyon lerúgottnak nézett ki...

Az F1 király volt, már az elején mondtam, mikor Karotta még nem, hogy úgy remegne kezem-lábam, ha csak a közelébe kellene mennem, hogy egy rendeset nem tudnék kuplungolni. :-)
Előzmény: mezesnegro (22926)
mezesnegro Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22926

Most sikerult fentmaradnom es megneznem...hat nem is volt rossz! :) Bar velemenyem szerint ez az f1-es tema mehetett volna csak a neten mert ez inkabb szemelyre szolo elmeny volt es minden szempontbol messze all az egyszeru embertol aki esetleg egy skoda rs-t akar megvenni es arra lenne kivancsi. Vagy irhatnam a 335i cabrio bomost. Arra jobban kivancsi lettem volna. Az meg nem mind1, hogy levolt folytva vagy sem a f1-es auto? Igy is fenomalis erezes lehetet. En is kaptam mar 4G-et, eleg cukor...

Mellesleg ezzel a 2millas hasznalttesztel is igy vagyok. Eleg lenne ez ide a tc oldalan cikknek nem kene ezzel a musoridot kitolteni.

\X/VR6 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 22925
Én úgy tudom, az ilyen példányok, amiket civileknek is odaadnak kipróbálásra, azok igenis eléggé le vannak fojtva.
Előzmény: giornalista (22922)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!