A Blessing In Disguise az pl. a UK verziós Room Service-en rajta van, meg az Open Road single-n is, amin rajta van a Friday Night In London is, az I'm Not The Man... meg az Anthology-ra aszem új számként került rá.
Köszi az infókat mamibaddie. A Story tv sajnos nem megy nálam, de hátha a neten megkapom majd a felvételt.
Ne szégyelld, hogy nem vagy fiatal.(nem tudom, hány éves vagy)... Bryan megfiatalít...
Rajtam is sokan csodálkoznak, hogy olyan vagyok, mint egy tini, aki rajong egy énekesért. De én azt vállalom. Én a Waking up the Neighbours óta vagyok Badfan s egyre inkább:::)))))
Bluebrill, ez milyen kérdés, hogy érdemes-e egy Bryan dvdt megvenni???
Na jó na, én is csak szájhős vagyok, mert eredetiben nem venném meg, mert drágák lehetnek nálunk, de nálunk nincs is, nem is kapható, cdje is ritkán.
Én megkaptam torrentfile-ként a bitcommet-en. Sajnos nem tudom már az oldalcímét. Egy cdre felfér. Tudtom szerint a Budokan is 2000-es. Ugyanaz a fehér cucc..))) Most már nem tudom a setlistet, mert rég nem néztem ezt, s keverem őket.
Megvan a Slane, Budokan és Lissabon, ja s a gépemen az Unplugged-azt nem tudom megírni, nincs dvd-írom, cdre nem tudom sűríteni.
Igaza van Bryan-nek, hogy az internet tönkretette a zeneipart. De ha nem lenne net, honnan ismernénk az olyan számait, mint No one, What does it do to your Heart
Blessing In Disguise, Friday Night In London, I`m not the Man You Think I am stb.
Szívesen, ez tulajdonképpen nem az én weblapom, hanem egy közösségi filecserélgető rendszer amibe sima regisztrációval bárki belekerülhet és megoszthatja egymással dolgait és öt perc alatt saját oldalt készíthet
Érdemes mindenkinek megnéznie nem elsősorban az én oldalam, hanem a rendszert.
Igyekszem népszerűsíteni mivel errefelé kevesen ismerik pedig nagyon jó képek zenék videók keresésére cseréjére.
A hosszú értekezést biztos én írtam?
Nem emléxem, hogy éltes asszonyságról írtam volna bár lehet.
Nem hiszem, hogy ciki lenne ha valaki jól érzi magát egy Bryan koncerten.
A rácson belülre kerülést énis sajnáltam, de nem tudtam olyan pofátlan lenni mint ott egyesek akik erőszakkal előrenyomakodtak és átfurakodtak erőnek erejével.
A jövő héten szerdán (júli 25.) 11-13 között a Story TV-n "Mindenki kedvence Bryan Adams" címmel 2 órás műsor a látható/hallható. Mivel szeretek a dolgok végére járni felhívtam a tv-t és megtudtam, hogy ez egy zenés dokumentum film lesz Bryan ról. Javasoltam nekik, h. ezt azért alkalmasint vegyék fel egy esti műsorba is, mert nem mindenki lesz szabin ill. otthon mint én. Megígérték, hogy tesznek vmit az ügy érdekében. :-)
Breki1! Köszi a sok hasznos infót, képet stb. A weblapodra még nem iratkoztam fel, h. meghallgathassam a koncertfelvételeket, de amint munkám engedi megteszem. By the way, reflektálva a koncertet követő héten megírt hosszú értekezésedre, khm, szóval én vagyok az az éltes asszonyság aki -ezek szerint melletted- nagyon jól érezte magát. Én júli 3-án írtam meg gondolataimat totopad (1718) írása után . Nagyon ciki voltam? Mindegy tul.képpen, én vállalom, hogy -éltes korom ellenére lélekben nagyon ifjúnak érzem magam- nagyon szeretem a zenét és Bryant különösen, és csak azt sajnálom, hogy nem tudtam a rácson belülre kerülni :-( -mert eltököltem az időt a kis plakátom szerkesztésével. :-)