Mészőly pályafutását szúrkolóként végigkisértem. Szerintem nála nem volt jobb centerhalf abban az időben.(Facchetti és Kvasniak sem) ,de ez nem jelenti azt ,hogy ma a negyven évvel később nem mondhat hülyeséget.
Szerintem is meglepő de nem mulatságos.A kocka el van vetve,de bizonyos dolgok rálátást igényelnek. Vagyis Gazsi bácsi lótetű és az ember a kutyától származik.
az egy dolog, hogy valaki rasszista. érdekli a faszomat, hogy mit gondol, az ő nyomora. vagy nem. a probléma azzal van, aki felelős pozícióban ülve, esetleg képviselve valamit, olyan orbitális kretén, hogy nem képes felmérni a szavai súlyát. hogy nem mondhat akármit.
azért az kicsit más, hogy néhány szerencsétlen mit hord össze név nélkül egy netes fórumon, mint hogy a megtisztulást hirdető és a rasszizmus ellen elméletben felépő szövetség egyik - bár agyhalott - mégis prominens személyisége mit mond a tévében.
Amíg a Magyar Köztársaság jelenleg is hivatalban lévő miniszterelnöke nyugodtan és következmények nélkül leterroristázhat arab focistákat,embereket ("A szaúdi királyságot nagyon sokszor vádolják azzal, hogy igazából a világ terrorizmusának legaktívabb pénzügyi támogatói közé tartoznak bizonyos családok. És én azt gondolom, hogy a focisták között, a szaúdi focisták között nagyon-nagyon sok terrorista is volt, a mi fiaink pedig halált megvető bátorsággal küzdöttek ezen terroristák ellen, és ilyen esetben a döntetlen idegenben, ez egy fantasztikus eredmény." - idézet by GYF.) addig Mészöly otromba kirohanásának sem kell különösebben fenakadni...
OLVASDel a fradi topicot : baksz 305733 takacsi305642
305737
dobcsány305731.: NÉGY AFRIKAI KÓBOR JUHÁSZ GAZDÁJÁT KERESI. Az állatok sportorvosi igazolás fejében átvehetők az Illatos úti menhelyen. Ezek szerint begyűjtötték őket ezért nem jelentek meg az edzésen.
Ez csak izelitő az ebben a topicban lévő véleményekből, mindenki maga döntse el klub hova tartozás nélkül .
Szerencse, h. ő az, aki tanácsaival segíti majd a válogatottat a felemelkedés rögös útján... Nem is tudom, milyen tanácsod ad majd, ha egyszer egy afrikai csapattal hozza össze a sors a válogatotta, "gyerekek, adjatok nekik banánt..."?
IGazad van természetesen ilyet nem lehet mondani,de olyat sem volna szabad, hogy a szentélynél láttam 4 bokorugrót feltörték Csank kocsiját.á csak megjöttek a kameruniak.