Bizony. Az egyik Transmanos kocsinak belülről ki van lyukadva az egyik tetőoszlopa (!). Milyen lehet a fenékváz, ami 20 évig kapta a sós latyakot telente? Belegondolni sem szeretnék...
BKV-tól selejtezett autók elejét kéne összehozni a sérült VTT-s kocsikkal.
Félő, hogy nem lenne mihez hozzáhegeszteni... Én nem egy hasonló korú, megbontott 200-ast láttam, és döbbenetes, hogy a korrózió milyen munkát tud végezni rajtuk. Szerintem sokan, ha tudnák, milyen vázállapotú gépen utaznak, fel sem ülnének...
Sajnálom a 221-et, de racionálisan gondolkozva (!) be kell látnunk, hogy egy olyan eszközre, aminek a könyv szerinti értéke max. 500.000 forint, nem érdemes rákölteni az értékének min. háromszorosát...
Nekem nem úgy általában az öreg buszokkal van bajom, hanem konkrétan ezekkel (meg még jónéhánnyal). Ilyen gyalázatos szarokat közúton közlekedni nem engednék, nemhogy utast szállítani...
Nem akarok senkit megbántani,de legújabb "utasszállító kollégáik" (Volvó buszra gondolok) Jóval gagyibb csigafostalicskább,ugyanennyit nem bírnak majd ki,már most látszik,mint a 30 éves Ikarus280-asaink.... Sokkal jobbak,Ikarus forever! Legjobb buszok ezek,akkor is...Tudom elavult,de ez van!
BKV-tól selejtezett autók elejét kéne összehozni a sérült VTT-s kocsikkal. Ilyen esetekben volna hálás, ha nem darabolnák össze a selejt kocsikat, hanem elemeikre bontanák... (IK'280 lowe power)
Megnéztem a képket,és videót... Köszi a közzétételért! Sajnálom nagyon kedvenc Ikarus280-asokat,legyen akár budapesti,pécsi,debrecen,miskolci... Megint eggyel kevesebb! :(((( Tudom,hogy hülye egy dolog: De ha megmaradt az ikarus "felirat" és egyben van jólenne megkapni... Mindíg is fájt egy ilyenre a fogam.... :((((
Ez tényleg baromság.Nem egyszerű rájuk kerülni,van bőven jelentkező.Egyébként nem olyan rossz járművek ezek,mint ahogy sokan gondolják.Én a 138-ason szerettem velük járni(november-decemberben ,és sajnos azt kell mondani,hogy némelyik "csúcsszuper" Alfa Localoval a mai napig több bosszantó meghibásodás van mint akkor volt ezekkel a "szar,leselejtezett"öreg Ikarusokkal), nyilván van aki mást szeret,de senki nem fogja olyanra erőltetni,hogy járjon velük,aki nem szereti őket.Az előző törésnél bordatörése lett tudomásom szerint a kollégának,nem hiszem,hogy direkt csinélta volna.